Evet ben de artik böyle düşünüyorum.Duygu sömürüsü yaptığına inanıyorum.Bahcede bana fikirlerini söyleyebilirdi gidip eşimle konuşması bana hic iyi niyetli gelmedi.Malesef sorumluluk vermiyorlar sonra o bilmez ki evlenmeden önce de hic yaptırmadım oluyor.Ben de evlenmeden önce çoğu şeyi yapmazdım ama evlendim artik mecburum.Ayni bilinç esim de de olması lazım aslında öğrenmeye açık biri ama izin vermiyorlar.Kayınvalide hanım duygu sömürüsü yapıyor, sizi anlamadığı falan yok. Bal gibi biliyor sorun olmadığını, sadece istediği olsun diye kendini acındırıyor. Eşiniz de bu tuzağa düşüyor.
Çöp atamayan oğullarını niye evlendirmişler ki? olan size olmuş. Işiniz zor. Her sonucu göze aldıysanız gelin babaevine lafa dinleyin biraz. Onların da burnu sürtsün.
Evet öyle yapacağım bana da iyi gelecektir ailemle olmak.Eşimin de evlilik hayatına alışması için izin vermediler.Gercekten bir çocuk nasil yetistirilemezse öyle yetiştirmişler sorumluluk anlamında.Hem esimi hem GorumcemiEvlendiğinin farkına varma konusunda kadınlar daha başarılı bence. Ben ailemden nasıl ayrilirim diye düşünürdüm evlenmeden önce ama evlendikten sonra baktım benim de bir ailem var düzenimi kurdum ve onceligimi ailem olarak belirledim. Ama eşim hep daha duygusal davrandı çok zorlandı. Ve bu beni de çok yordu gerçekten. Onun da bunu kabullenmesi alışması uzun sürdü. Siz birbirinize yakın olduğunuz için malesef eşinizin evlendiğini kabullenmesi daha zor olacaktır. Allah yardımcınız olsun. Ben sizde bir hata görmedim. Kayinvalidenizin derdi sizinle gibi siz oruçluyken eşinizi yemeğe çağırmamasindan belli çünkü. Siz biraz ailenizin yanına gidin eşiniz de sizinle olmak ve olmamak arasındaki farkı anlasin biraz.
Bir anda kesmedim aslında.1,5 Yıl icinde önce alıştıra alıştıra haftada bir olsun diye kendimce çabaladım 5 gün gitmedim 6. Guntamam dedim gittim.Baktim sürekli sürekli davet ediyor.Esim annesiyle konuşmuş ona rağmen arıyor her gün veya kapıya gelip çağırıyor.Dedim biraz daha mesafe koymamız lazim her aradığımda hayır dedim ama ısrarla arıyor hic vazgeçmiyor.2 hafta olsun iyice alışsınlar ama 2 haftanın her günü aradi gittik.Yani bir anda mesafe koymadım aslında daha önce bu süre zarfında hep denedim.Bir de gidersin yemek yersin biraz zaman geçirir dönersin.Kayinvalidem tv basında uyukluyor saat gece 12 yi geçiyor uyandiriyorum anne yatağına yat ben de eve geceyim kalkıyor yok yok içim geçmiş otur otur diyor.Gece yarısı eve dönebiliyoruz ancak.Oncesinde zaten yardıma gidiyorum.Ben evde yemek pisirsem daha az sürede hersey hazır.Yani hazır yemek gideyim yiyeyim gibi de bir konforu yok..Eve dönebilmek için olağanüstü bir çaba gerekiyorBen sizi anlayamıyorum
1,5 yıl birlikte yediniz şimdi de iki haftada bir olan daveti reddediyorsunuz
Oysa iki hafta geçmiş hemen gitseydiniz bak böyle ne tatlı oluyor arada birlikte diye eşinizi işleseydiniz
Neden hiç ortanız yok yani neden ya hep ya hiç
Kv her gün der diyorsunuz da dememiş iki haftadır, makul süre bekleyip çağırmış
O çağırınca gitmeyecekseniz kendiniz deseydiniz x gün gelelim diye böylelikle hem onun dediği olmaz hem de küs gibi hiç gelmiyor şeklindeki sitemden kurtulurdunuz
Her gün gittiğiniz yemeğe 2 hafta geçip gitmediğinizde sorun yok deseniz de inandırıcı olmaz maalesef
Evet ben basta cok hata yaptim siniri bastan çizmem gerekiyordu orda çok hataliyimSizin kv insanı yemekten soğutur.
Ne kadar ısrarcı ve itici bir kadın.
Olayların bu hale gelmesinde sizde ve eşinizde de çok hata var.
İnsanlar bize, bizim izin verdiğimiz ölçüye/sınırlara göre davranır bunu unutmayın.
Teşekkür ederim inşallah alisir.Ben de normalde bir anne olarak hassasiyetleri oldukları konuyu anlarim hakveririm ama aşırı ısrarlari bezdiriyorNe kadar yapıcı ve ılımlı davranmissiniz. Hayir hiçbir hatanız yok ama kayinvalide ve eşiniz de kötü insanlar değil. Kayinvalideler biraz geç alışıyor oğlunun ayrı evi olduğuna ve orada yemesi gerektiğine. Üzülmeyin. Bence çok sert olmadan bu şekilde devam edin, onlar sizi anlayacaklar. Annem de abim uğradığı zaman hemen önüne yemek koymaya kalkardı. Halbuki bilinçli eğitimli bir kadındır. Ama içgüdüsel işte bazı şeyler. Sonra abim onu kırmamak için bir yedi iki yedi, sonra anne sen bir saklama kabına 2 kişilik koy, ben evde sinemle birlikte yerim dedi. Annem gibi bir kadın buna biraz bozuldu. Halbuki gelinine bayılır Annem. Ben bunları görünce kayinvalidemin ufak tefek anneciliklerine hiç kızmıyorum, kırılmıyorum. Böyleler. En fazla 1 sene daha, sonra alisacaklar. Rahat olun çok bogmayin kendinizi.
Evet biliyorum konumuz benziyor ama ben 1,5 sene sonra dur mesafe koyayım anlasınlar demedim.1,5 sene içersinde zaten rahatsiz olduğumda haftada 1 e düşürmeye çalıştım gene ısrarla davetlerine devam etti..Bu süre içersinde sadece birlikte yemek yeme konusunda degildi ısrarı o zaman pandemi de yoktu ve sürekli alırdı beni akrabalarına götürse yine anlayacağım "ben bilmem ne toptancidan toptan şunları alacağım sen de gel,bilmemne degirmenden un alacağım sen de gel.Bir yandan yurt disina yeni yerleşmişim o zaman hic dil bilmiyorum ona rağmen bana kafalarına göre is buluyorlar o sorunlarla da mücadele ettim.Onlari çözdüm artik baktim bu konu hala devam ediyor o yüzden isyan ettim yoksa 1,5 sene sonra mesafe koyayım demedim.Benim Kayinvalidem yüzüme karşı laf sokan biri olsa ben onu bahane eder gitmem ama yüzüme o kadar iyi davranıyor ki güya.Ama en son davetini çevirdiğimde eşime istemedigimi soylemis demekki esim onun ailesini istemiyorum gibi anlamış ne konustularsa.O yüzden ben artık cok sogudum.Sonucta eşimle sürekli birlikteler benimle de ayda 1 yemek yesinler ne olacak yani ben ailemi senede bir görüyorum.Cocugunu sadece yemeklerde görmüyorki çalışma odası orda zaten.Ben bundan 2 haftada bir de degil en fazla ayda bir kere yerim.Madem eşimle konuşuyor beni şikayet ediyor o zaman ben de bunu kullanırım ayda bir giderimSizinle çok benzer şeyler yaşıyoruz şöyle anlatıcam. İlk zamanlar aynı mevzu bizdede oldu tek fark çalıştığım için kaynanam yemeğini yaparım ben diye oraya bağımlı etti eşimde 8 den sonra yemek mi yapıcaksın dedi bşeşy diyemedim. İzin günlerimde evde yapıcam diye direttim. Sık oldukça eşime bunaldım artık sürekli sürekli dedim. Benim avantajom 3 5 ayda tepkimi koydum. Sizin 1 buçuk sene olmuş neden düzeninizi koymadınız ? Kaynanam sık sık çağırdı bende o çağırdıkça eşime yiyip kalkcaz dedim kaynanam rahatsız oldu laf soktu sanki evde yemekmi yapıyorsun diye bu laf benim dönüm noktam oldu. Haftada 1 e düştü. Cuma yedik pazar arardı yemeğiniz yoksa gelin diye kurban olayım evdeyim neden yemek yapmayım orucuz yani. Amaç birlikte yemek. 2 hafta normal bi süre yani sizin tahammülünz kalmamış ondan yapıyorsunuz ama ben kendi annemede haftada 1 2 haftada 1 giderim annedir beklerdir özlerler siz burda okları kendinize çevirmişsiniz. Sıklaştırırsa yok anne daha dün sizdeydik benim bugün planım var diceksiniz. Kaynanaya açıklama yapmayın anlamaz eşinizde anlamaz. Sorun çıkarıyorsunuz diye düşünür. Haklıykek haksız duruma düşmüşsünüz. Bi gün misafirler var bende kaynanam yaptı yemekleri herkesin içinde dediki zaten birlşkte yiyoruz aşağı indirelim yemekleri yarın yeriz. Kime sordu ya ?kimseye. Ertesi gün uğramadım da yemedikte. Aradı eşimi ee gelsenize yicektikya dedi yiyesimiz yok dedik. Ama haftasonu da gittik amaç istememek değil sık olmaması gerektiğini anlatmak.
Ne de çok bilmişsiniz ya herkesin şartları bir mi? Ayrıca kız gayet mesafeli anlatmış. Her gün gördüğünüz biriyle nasıl resmî olacaksınız acabaÇok uzundu okuyamadım, başlığa hitaben yazayım;
kayınvalideyle gemileri yakacak kadar samimi olmasaydınız keşke.
Benimde evliliğimin ilk iki yılı böyle geçti aramızda üstelik araba ile 10dk mesafe vardı aynı böyle ağlardı. Ben bir süre gitmedikten sonra hem onları üzmemek adına hemde kafalarında soru işareti bırakmamak için haftada bir gittim sadece diğer zamanlar kesinlikle gitmedim böyle böyle alıştı onlarda bazen iki hafta bazen bir haftada bir gittim smdi oandemi dolayısı ile bir yıldır doğru düzgün gelip gitmiyoruz gelin kalın diye ısrar ediyor ama eşim karşı çıkıyor zatenMeraba arkadaşlar.Sonuna kadar okumanizi rica ediyorum cunku artik mental olarak çok yoruldum( Kendimi hatırlatayım 1 ay sonra evliliğimizde 2. yilimiz olacak.Kayinvalidemle altlı usluyuz yeni evimiz yapılıyor ama 30 metre ilerde.Kayivalidem sürekli birlikte yemek yemek istiyordu.Sadece haftasonu başlayan bu durum bir baktim ki her gün oldu.Ben de altta kalmayayım diye çağırdığım zaman "ertesi güne ne yapsak"derdi.Yani ertesi gün de onlarla yiyeceğimiz belli oluyordu 1,5 sene katlandım ve artik cok yoruldum.Önceden çok çekiniyordum burda konu açtıktan sonra yorumlardan aldığım cesaretle kendisiyle konuştum "Tamam tamam sorun değil "dedi ama ertesi gün oğlunu arayıp davet etti esim evde yiyeceğiz dedi.Ertesi gün yine aradi.Yine hayır dedi.Sonra gorumcemin 1 ay gelip Kayinvalidem de kalmasıyla 1 ay rahatladık.Cunku gorumcemin konuşmadığımız için o olunca cagiramiyor.Neyse 1 ay sonrasında yine davet etti Gorumcemi uğurlar uğurlamaz bizi arıyor çağırıyor.Ben evde yiyeceğiz dedim.Aslinda 1 ay geçmiş gidebilirdim ama o kadar korkuyorum ki yine bu davetler başlayacak önünü alamayacağım diye.Yoksa ayda bir giderim.Bilsem her gün ısrar etmeyecek haftada bir de giderdim ama ne zaman gitsem yüz bulup her gün çağırıyor.Esimin zaten onlarda çalışma odası var bizim evde internet çekmiyor diye.Hani görmüyor desem anne yüreği oğlunu özlemiştir derim ama inanın benden çok görüyor.Ben şuan ramazan oruç tutuyorum onlar tutmuyor mesela,istersen hafta sonlari git orda öğle yemeğini birlikte yiyin diyorum ne esim gidiyor ne onlar çağırıyor.Sanirim amaç beni rahatsiz etmek.Gecen ehliyet kursum vardi ona gidiyoruz arabaya tam bindim günaydın dedi günaydın anne nasilsin dedim halini hattını sordum.Iyiyim dedi bugün bizde yiyelim mi?Hem öğlen hem akşam yemeği.Ben de Sagol anne ben hazırlarım sen kendini yorma dedim.Baktim ağlıyor.Neye uğradığımi şaşırdım ağlayan birini görünce çok üzülürüm.Esime neden annen ağlıyor dedim.Sen sürekli hayır diyince annem kendiyle ilgili bir sorunun var sanıyor dedi.Anne dedim tamam bugün birlikte yiyelim hem de konuşalım dedim tamam dedi.Kursta derse hic kendimi veremedim ders boyunca düşündüm konusacaklarimi düşündüm nasil bu isin içinden çıkarım onu düşündüm.Aglamamak için kendimi zor tuttum.Eve döndük kayinvalidemlere çıktık.Sarildim anne dedim seninle ilgili neden bir sorun olsun,ben esime kızıyorum çünkü burda yiyince eve alışveriş yapmak istemiyor hem de çok yoğun çalışıyor birbirimizi bir yemekte görüyoruz dedim.Neyse istersen yemekten sonra daha detaylı konuşalım dedim tamam dedi.Yemekten sonra anlattım anne dedim bak sen sürekli biseler de getiriyorsun ben seni kac kere uyardım beni dinlemedin sen getirdikçe oğlum sorumluluk öğrenemiyor bak dedim 1,5 senedir evliyiz daha çöp atmayı bilmiyor.(Yurt dışında çöpler plastik gıda vs diye sınırlandırılır hepsinin ayri rengi var ve esim doğma büyüme yurt dışı ama bilmez,ben 1,5 senedir burdayım hepsini biliyorum)E diyor bugüne kadar o yapmadı bilmiyor.Tamam iste dedim bak fırsat versen öğrenecek.Ki fırsat verince gerçekten öğreniyor.Ve çok yoğun çalışıyor biz birbirimizi göremiyoruz dedim.E buraya geliyor bizimle degil ki dedi.Burda odasında çalışıyor benim evde olmayınca sizinle birlikte dedigimi düşünüyor.Oyle demedim odasında çalıştığını biliyorum çünkü.Neyse konuştuk anladıklarını düşündüm ama anlamamışlar.O yemeğin üzerinden 2 hafta geçti.Bugun bahçeye çıktım.Annemle görüntülü konuşuyorum.Bugun beraber yiyelim mi dedi.Ben de Sagol anne ben hazırlarım dedim.Israr etti.Bu ısrarların sonu yok biliyorum ve ısrar edilmesini sevmiyorum.Esimle de farklı bir konudan tartışmışız oraya gidip mutlu çift rolleri yapmaya da hic halim yok.Orucum iftarı yaptıktan sonra zaten tansiyonum çok düşük ve halsiz düşüyorum uzanmak istiyorum yemekten sonra.Asla bırakmaz biliyorum erkenden.Cok ısrar edince anne dedim biz şuan konuşmuyoruz eşimle aramız limoni o yüzden ısrar etme dedim.Bu çok çirkin bir durum ama dedi.Neyse annem telefonda bekliyor ama duymadı neyseki.Anneme bunları anlatmadım çok anlayışlı insanlar olarak biliyor.Bahceye ciktigima da pişman oldum ne zaman bahçede görse yemeğe çağırıyor.Neyse bana burda da huzur yok dedim içimden içeri girdim.Biraz zaman geçti eşim geldi.Annem dedi yemeğe davet etmiş istememissin.Evet dedim.Daha önce de konuştuğumuz gibi 1,5 sene yeterince birlikte yedik artik yemek istemiyorum.Annem dedi sürekli onlarla yediğimiz için simdi istemediğin için onlarla bir sorunun var sanıyor.Cok sinirlendim.Cunku daha önce kendileriyle ilgili bir sorunumuz olmadığını esimi işlerinden dolayı göremediğimi sadece yemekte birbirimizi gördüğümüzü söylemiştim.Annenle ben konuşmuştum dedim nasıl böyle anlayabilir hala.Ne sorunum olabilir 1,5 sene isteklerini yapmışım artik ben de kendi evimde yemek istiyorum dedim.Esim de bu aileme saygısızlık 2 hafta önce yedik 2 hafta geçmiş yine yiyebiliriz ne var bunda dedi.Biliyorsun dedim annen bir kere yesek her gün arıyor anlamıyor anlamak istemiyor dedim.Sen artik evlenmişsin aile mi kalmış dedim.Eger ailenden ayri kalamiyorduysan (ki ayri degil altlı ustluyuz calisma odası da orda her dakika görüyorlar) evlenmeseydin dedim.Benim ailem Türkiye de ben bu kadar ağlamıyorum nedir dedim evlendikten sonra bu ailem de ailem diye tutturman.Neyse böyle tartıştık o yukarı çıktı onlara orda isleri de vardi belki annesiyle de konuştu ne konuştu bilmiyorum ama kesin konuşmuştur.Ben de annesine mesaj attim.Anne daha önce birlikte yemek istememe sebebimin senden ötürü degil bizim artik bir aile oluşumuz ve artik evimizde yemek istediğimizi söylemiştim.Bu yüzden size saygısızlık ettigimi düşünmüyorum dedim.Ama dedim ne konuştuysan eşimle biz kavga ettik ve artik birbirimizden soğuduk birbirimize tahammulumuz kalmadı.Geldigimden beri kiz kardeşi ile ilgili sorunlar ailevi sorunlar artik dedim ben dayanamıyorum.Turkiye ye geri dönecegim ve babamla bu konuyu konuşacağım.Bu şekilde biseyler yazdim cevap yazmadı.Arkadaslar benim görmediğim bir hatam varsa lütfen söyleyin ben artık eşimle normalde hicbir sorun yaşamazken bu birlikte yemek yeme olayı beni iyice geriyor ve aramizda huzursuzluk çıkıyor sadece bu sebepten dolayı.Esim normalde çok iyidir bana,vitaminlerime kadar düşünür arabamın kapısına kadar açar özel günleri es geçmez iyi davranır sevgisini belli eder ama bu kayinvalidemin birlikte yemek yeme arzusu artik bizim evliligimizfe ciddi sorunlar yaratmaya başladı.Gercekten ne yapacagimi düşünemez oldum.Ailemin yanina gitme konusunda kararliyim kafami dinlemeye çok ihtiyacım var.Gorumcem gelir o var diye çıkamam bahçeye aman yine kavga çıkarır Kayinvalidem olunca çıkamam yine o bitmek bilmez davetler başlayacak diye.Gercekten korkumdan evde oturmaya başladım artik. Iyice psikolojim bozuldu.Gece gündüz bunun içinden nasıl çıkabilirim diye düşünüyorum sürekli stresten midem ağrıyor ne yapayım bana akıl verin
Evet biz de aynı durumdayız alışana kadar gitmeyi düşünmüyorum artikBenimde evliliğimin ilk iki yılı böyle geçti aramızda üstelik araba ile 10dk mesafe vardı aynı böyle ağlardı. Ben bir süre gitmedikten sonra hem onları üzmemek adına hemde kafalarında soru işareti bırakmamak için haftada bir gittim sadece diğer zamanlar kesinlikle gitmedim böyle böyle alıştı onlarda bazen iki hafta bazen bir haftada bir gittim smdi oandemi dolayısı ile bir yıldır doğru düzgün gelip gitmiyoruz gelin kalın diye ısrar ediyor ama eşim karşı çıkıyor zaten
Okuyamadiysan yorum yazma arkadasim bu cok uzundu okumadim diye bide ilk yorumu yazan grup var bu sitede en iklet oldugim tip onlar.Çok uzundu okuyamadım, başlığa hitaben yazayım;
kayınvalideyle gemileri yakacak kadar samimi olmasaydınız keşke.
O sadece bir örnekti aslında.Yoksa çöpü de atarim alışverişi de yaparım.Ama bütün herşeyi üstüme almak istemiyorum öğrensin sorumluluğu paylaşalım.Aslinda öğretince de yapıyor.Yani bu zamana kadar yapmam dememiş sadece yaptirilmamis.Kayinpederim de pek bisey yapmaz bütün herkesin sorumlulugunu Kayinvalidem almış.Hic kimseye bir görev vermemiş sonra da kayinpederimin sorumsuzlugundan yakınıyor eşini nasil alıştırmışsa çocuklarını da öyle alıştırmış benden kendisi gibi bütün herşeyi benim yapmamı bekliyor.Evet şuanda sürekli diken üstündeyim bahçeye çıkmıyorum evimiz yapılınca yuksek bir çitle çevrilecek belki orda rahat ederim yoksa bir ömür diken üstünde geçmez.Eşim bana karşı ilgilidir ama kendisi öğretmen ve çok fazla özel ders aliyor.Haziranda yoğunluğu bitecek.Tatile gidelim diye planlar yapıyor kendince.Tabi ben bu pandemide ailem dışında bir yere gitmeyi düşünmüyorum.Kayinvalidem olmasa aslında yaşayacağımız sorunları bile merak ediyorum o kadar bizi birbirimize bırakmadı ki başbaşa kalınca evliliğimizi nasil yürütüyoruz nelerden aramizda sorun çıkıyor hangi konuda uzlaşamıyoruz şuan bunları bile bilemiyorum en büyük sorun olarak bu soruna takılı kaldığımız için.Aşiri anlayissiz biri resmen evime inebilmem icin 40 takla atmam gerekiyor o yüzden seyrek aralıklarla gidip görevimi yapar gibi gidip dönmek istiyorum eski günlere dönmek istemiyorumBi yerden kayınvalide çıkacak diye hep diken üstü bi hayat .
Bu ne ya evlendirmiş oğlunu ama kopamamış.
Bana kayınvalide yemek yapsa yer içer evime ınerdim bulaşık falan da yıkamazdım yemek dediniz yedik ben aşağı inip uzanicam derim çeker kapıyı çıkarım, biraz daha net sert olmaya bakın.
Eşinizle vakit geçirmek istiyorsanız bir gün belirleyin mesela o gün dolu dolu geçirin. Tek mesele tek sorununuz kendi içinizde sizi yiyip bitiren şey bu ama şöyle de bir gercek var eşiniz gerçekten ilgilenmek istese fırsatını yaratırdı sizi bu duygu boşluğuna sadece kayınvalide itmiyor eşinizin size karşı ilgisinde asıl sorun var .
Kayınvalide olmasa belki de bu başka bir kaynaklı önünüze çıkacaktı
Sorumluluk almasını istiyorsunuz mesela ama bu aslında para sıkıntısı yoksa bana göre çokta mühim bir konu değil çöpü atsa ne atmasa ne alışveriş yapsa ne yapmasa ne diye düşünürdüm.
Öfff ama artık ya.Okuyamadiysan yorum yazma arkadasim bu cok uzundu okumadim diye bide ilk yorumu yazan grup var bu sitede en iklet oldugim tip onlar.
Konu sahibi merhaba,
Hepsini okudum. Bastaki tavrini da begendim. Oncelikle bence esinize evinizde bir calisma odasi yapin evinde calissin o bagi koparin derim.
Ikinci olarak ayda 1 birlikte yeme anlasmasi yapmaniz belki bir orta yol olur.
Ve son olarak ailemin yanina gidecegim, bitti vs turu seyleri ne kendi annenize ne es ailesine esinizle konusmadan yada once onunla netlesmeden asla soylemeyin.
Hergün görüşmeyerek mesafe sağlanır mesela. Ayrıca ben konu sahibinde hata bulmadım, direkt bu yorumumu alıntılamak yerine usulca sayfayı ilerletseydiniz diğer yorumlarımı görebilirdiniz.Ne de çok bilmişsiniz ya herkesin şartları bir mi? Ayrıca kız gayet mesafeli anlatmış. Her gün gördüğünüz biriyle nasıl resmî olacaksınız acaba
Canim yorumun asiri uzun okuyamadım kusura bakmaÖfff ama artık ya.
Aynı şeyi 1 kişi söyler tamam, iki kişi söyler tamam. Sırf yazacağım niye zorluyorsunuz kendinizi anlamam.
Çook şeye gıcık olan gördüm ama ilk yorumu yazan insanlara gıcık olmanız apayrı bir olay.
Ayrıca benim yorumumu tam olarak hangi kısmı sizi ilgilendiriyor? Madem ilk yorumunu okudunuz, diğer yorumlarımı da okusaydınız ya? Ben başlığa istinaden yorum yaptım, başlık kayınvalide ilk gemileri yakmak olduğu için bende kayınvalidesiyle aşırı samimi olduğunu düşündüğüm için bu yorumu yaptım, sonra içeriği okuyunca konunun aslında eş ile ilgili olduğunu gördüm ve ona göre de konu sahibiyle konuştuk.
Anladınız mı?
Bende nedense bu sitede insanların yorumlarına karışanlara sinir oluyorum, insanların yorumu tam olarak sizi neden ilgilendiriyor? Daha doğrusu hangi hakla bana yorum yazma diyebiliyorsunuz? Hakaret etmemişim birşey yapmamışım bu nedir yani.