Kayinvalidemle gemileri yaktim artik sanirim :(

Kayınvalideniz bağırışmanıza rağmen yine bunları dediyse bence olay çok daha ciddi.

Bu saatten sonra bu konuyla ilgili asla kv muhatap olmayın. Bunu çözse çözse eşiniz çözer.
Evet yani düşünün kavgamızın onunla ilgili olduğunu çok iyi biliyor buna rağmen biz birbirimize girmişiz ama diyor paskalyada da christmasda da birlikte yemedik.Vallahi akıl sagligimi kaybedeceğim diye korkuyorum.Eşime bıraktım çünkü ben defalarca annesiyle konuştum annesi devam etti,artik ya çözer ya çözer bir tane hayatım var kimseyi hele de esimin annesini mutlu etmek için yasayamam:/

Meraba canim cok Teşekkür ederim Amin.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel günlerde büyütün inşallah.Yaşadiklarini çok iyi anlıyorum.Benim görümcem de benim yüzüme hakaretler küfürler etmişti ben görüşmeyi kestim onunla kimse bise diyemedi çünkü ailede kimseyle geçinemeyen arkadaş çevresinde de sevilmeyen biri.Yani kime anlatsam ondan kaynaklı olduğunu anlar.Ailesine gelince bu süreçte o kadar yoruldumki haftada bir onlara ödül olur.Gidersem anca ayda bir giderim.Bu aşamaya kendileri getirdi çünkü.Onlar böyle yaptıkça kendimi çok sahipsiz hissettim o yüzden ailemi özledim.Gidip hicbir yere çıkmadan evde oturup kafami dinlemeye o kadar ihtiyacım varki.Eşimle detayli konuştuğumuzda aslinda annesinin hatalı olduğunu anladı.Tabi anlaması degil bundan sonraki tavrı çok önemli.Aslinda ailemle çok önemli olmadıkça problemlerimi söylemek istemezdim ama sanki annem biliyor eğer biliyorsa benim ağzımdan dinlemesi çok önemli.Kafami dinlemeye gideceğim ama bu sorun cozulmezse bu sekilde devam edebileceğimi sanmıyorum.Cunku sabrım kalmadi

Yeni evimiz yapılacağı için istediğin ne eşya varsa alacağım o yüzden bu kadar çalışıyorum diyince daha da üstüne gidemedim.Yani tek doya doya birlikte vakit gecirebilecegimiz yaz dönemi ama bu sorunlardan dolayı burda kalamayacağım için yine ayri geçecek.Cok bunaldim artik gitmesem olmuyor kalsam burda hic olmuyor ne yapicam bilmiyorum

Yok canım şuan bile canim cicim hic birşey demiyorum,öyle çabuk unutup normale dönen biri değilim.Ayrilacagim diye değil ama burnu sürtsün o da düşünsün taşınsın ben kafami dinleyeyim diye gidecegim

Inanın ben sizin adına ev bile diyemeyeceğiniz bir garajın ev kisvesine büründürülüp garajdan bozma bir yerde oturuyorum.Bana eşim biraz sabreder misin benim için dedi yeni evimiz yapılana kadar halden anladim tabiki dedim.Bodrum kat gibi penceresi yok duvara bakıyor pencere.Yani fedakarlıksa fedakarlık da yaptım ama bunun Teşekkürü bu olmamalı.Yaptiginiz hicbir fedakarlık önemli olmuyor en önemli şey kayinvalidenizin buyruklarını yerine getiriyorsaniz sizden iyi gelin yok.Bir insanı 40 gün sırtınızda taşıyıp 1 gün indirip sizden kötüsü olmadığı gibi tıpkı öyleler.

Yerden göğe kadar haklısın.Önceki konularını da biliyorum çok bile dayandın.Kayinvaliden yeterki benim istediğim olsun diye arsızlık yapıyor kararlılığını sürdür,haftada bir, iki haftada bir bile değil en güzeli ayda bir yap.Anca öyle alışırlar oğullarinin evlendigine.Aglayarak istediğini yaptırmaya çalışıyor Kayinvaliden çocuk gibi,sanki oğlunu kaçırıyorlar okurken bile sinir oldum.Evliliklerin yikilmasindaki en büyük nedenler kayinvalide etkenleri.Yil 2021 olmuş hala ille de birlikte yiyeceğiz diye tutturuyorlar pes

Biz yakın oturuyoruz ama ben çalışıyorum ve onlar çocuklarıma küçükken baktılar şimdi de göz kulak oluyorlar yani bi çıkarım var, buna rağmen çocuklar biraz daha büyüyünce taşınacağımı herkes biliyor evde olsam çoktan taşınmış ya da ayrılmıştık. Hiçbir kazanımı olmadığı halde şu kadar yakın oturanları anlamıyorum bu birlikte yaşamaktan başka bişe değil ki, biri yazmış ya o kadar haklı ki oğluma yatak arkadaşı bana hizmetçi, gelinden anladığı bu.
Kayınvalide bence inanılmaz tehlikeli salağa yatıyor arsızlıkla bildiğini okuyor, herkesi de manipüle ediyor aç bile kalsan gidip o evde yeme.

15 günde bir ancak beraber yiyoruzdur bu arada

Kaynanamla ayni binada iki bucuk sene oturdum illa yemekler bir yensin dedi pskoljim bozuldu hafta bir iki yerdik ona yetmezdi niye hergun beraber yenmiyomus diye tavirlar vs daha neler neler. Kendileri bes kisilik aile zaten birde biz gidince hiç anlatmayayim tasindim kurtuldum yoksa cidden ayrilmayi dusunmeye baslamistim seni anlıyorum yani ah ah

Aslında 1,5 yıl bekleyip ondan sonra harekete geçmedim.Başlarda haftasonlari yiyorduk,sonra baktim hafta ici de davet eder oldu.Hatta davetlerin sıklığı artti bir baktim her gün oldu.Esimle konuştum ben evde yiyip icabında uzanmak istiyorum ayaklarımı uzatmak istiyorum.Tamam dedi ama çok önemsemedi sanirim ya da konuştu ama annesi devam etti çünkü annesi ne onu ne beni takıyor kendi bildiğini okuyor.Ben kendimce bahaneler uydurdum gitmemeye çalıştım ama o kadar ısrar ediyorki çok bunaldim ısrarından.Haftada bir e düşürmeye kalktım olmadi.O zamanlar çok çekiniyordum sadece mazeret üretiyordum ama bir insan ne kadar mazeret uretebilirki.Esimle konuştum sen beni ailenle muhatap etmeden sen istemiyormuş gibi soyle dedim.Soylese de Kayinvalidem ona ısrar ederek onu da yıldırdı.Sonra baktim tek başıma bunun üstesinden gelemiyorum artık burda konu açtım arkadaşların yorumlarından cesaretle konuştum tamam Tamam sorun değil dedi davetlerine devam etti sonrası da suanki durumumuz zaten.Kendisinden hicbir çıkarımız yok ama kendine durduk yerde görev edinmiş ne alsa bize de alır gıda olsun deterjan olsun.Bizim ihtiyacımız yok normalde ama bu şekilde bizi kendine bağımlı kılmaya çalışıyor.Hani minnet edelim de isteklerini yapalım diye.Benim de ona cok faydam olmuştur ameliyat oldu baktım yemeğini yaptım,zeytin ağaçları var zeytin topluyorlar onlara yardim ettim 200 ağaç var çünkü kolay degil.Kendi kızını sadece 1 saat gördüm yani daha bir sürü sey.Iyilik de varsa hepsi karşılıklı oldu.Suanda da artik haftada bir gidecek sabrım bile kalmadı ayda bir anca giderim.Biz de evimizin yapılmasını bekliyoruz diye altlı ustluyuz geçici olarak oturduk evimiz de 30 metre ilerde eşimle konuştum evi yüksek çitlerle çevireceğim dedi çok büyük alani var çevirirse artik kimseyle muhatap olmak zorunda kalmam diye düşünüyorum..Cinnet olayında gelince daha dün büyük bir olay yaşadık bağırdım cagirdim annesi sesimize indi.Biliyor bu yüzden kavga ettiğimizi yüzüne de söyledim.Artik bu konudan kavga ettiğimizi bildiğine göre hala yüzü varsa çağırirsa hayır gelmiyorum diyeceğim ayda bir anca giderim daha fazlasını şuan sinir sistemim kaldırmaz

Evet kesinlikle önceden hafta sonlari öğlen ve alsam olmak uzere birlikte yiyorduk hafta sonlari yetmemiş olacakki her gün davet etmeye başladı.Biz de insallah evimize taşınacağız yine yan yana ama bahçesini esim yuksek çitle duvar gibi çevireceğini söyledi eğer o sekilde de sonuc alamazsak benim için bu durumu sürdürmek pek mümkün gibi görünmüyor

Moralini bozmak istemem ama tavrini belli etmeyince insanin ustune geliyorlar benimde yuzum tutmazdi ama massallah kayinvalidemin yuzu guzel tutardi yemekler niye bir yenmiyo yok kayinbabam kiziyor yok evdekiler soruyor niye diye surekli insan dermi bikmadan usanmadan. Ve surekli bizdeydi bir gun gitmesek sanki aylardir görüşmüyoruz gibi dun niye gelmedeniz derdi ah ah

Klasik bahane sunmuş bence ben parayı kimin için kazanıyorum kimin için çalışıyorum demeye getirmis .
Değişmeyeceğine inanıyorsanız bence gitmek biraz uzaklaşmak daha iyi her zaman.

Yok canım moralim zaten o kadar bozuk ki bundan daha fazla bozulmaz.Gerceklerle yüzleşmek istiyorum varsa da bir hatam onu da bilmek istiyorum.Inan ısrar konusu ayni,ben hayatımda bu kadar sadece bu konuda bu kadar ısrarcı bir insan görmedim.Hayat memat meselesi sanki birlikte yemek yemek.Ki biz zaten eve alışveriş yapıyoruz yani orda yesek de bize bir faydası olmuyor tam tersi evdekiler ya çürüyor ya da bayat yiyoruz..Allah yardımcımız olsun ne diyim

Klasik bahane sunmuş bence ben parayı kimin için kazanıyorum kimin için çalışıyorum demeye getirmis .
Değişmeyeceğine inanıyorsanız bence gitmek biraz uzaklaşmak daha iyi her zaman.
Tatile gidelim biraz uzaklasalim burdan dedi.Bu pandemide ne tatili nereye gidilir her yer virüs dolu.Ben ailemin yaninda kafami dinleyeceğim dedim

Allah allah bende hep diyordum bu kadar israrci birini hic gormedim yemeklerin bir yenmesi konusunda diye demek varmis. Bence yakin oturunca cit ormek falan bilmiyorum bos gibi geldi bana yani cozum degil ama hayirlisi ins Allah kolaylik versin ve mutlu olursun umarim ya uzuldum inanki kendimi gordum sende yasadiklarimi

Sende haklısın ama bi adını koyun gidip gelinecek zamanların. Eşinle Aran normal olsun gel aileni de gör tabiki. Ama küs beye stresli sıkıntılı bi ortamda bırakıp gelir gibi olmasın. Bide ailen bilse de bilmese de sen söyle. Bende başta söylemedim sustum sonu daha kötüye gidiyo. Biz daha 1aylık evliyken eşimin annesi benim annemin yakında defol git bile demişti bende annemde alttan aldık ozaman da bile süreç sonu aileme sövmesine gitti... sen söylemediğinde iyi oluyo hallediyoruz diye düşünme. Seni ailen kadar kimse düşünmez. Ve birden duymaları yada başkasının ağzından yalan yanlış duymaları daha kötü oluyo verecekleri cevap varsada bilmediklerinden susuyorlar ve arsız olan haklı sanıyo kendi yalanına inanıyo kendi bile... eşinin ailesiyle de eşin çözsün sorunu sen karışma bişi deşeler bilmiyom de eşime sorayım falan de geçiştir onlar kendi içinde halletmiş olsunlar. Üstesinden gelinemeyecek bişi değil gibi. Eşinin yaşı kaç bilmiyorum ama yaş ilerledikçe ailedeside eşinde yeni ailesini yani sadece senle olacak yuvayı kabullenmesi zaman alıyo. Bu kötülüğünden şundan bundan değil insan olmakla alakalı. Ve ne olursa olsun unutma kimse ailesini silip atmaz/atamaz. Ailesinden kaynaklı bile görüşmüyo olsa gün gelir senin yüzünden yada senin için olur. O yüzden sen eşine ben dili kullanarak bu durum beni böyle üzüyo bana bunu hissetiyo, benim burda senden başka kimsem yok ve senle kötü olmam kendimi kimsesiz hissettiriyor falan gibi duygularını konuş. Sen böylesin ailen böyle siz şu bu falan diye konuşma. Zamanla oturur herşey. Benim eşimin ailesi daha neler yaptı anlatsam bitmez boşanacak diyip yüzükmü atmadı babam boşan diyo mu demedi beni kovmaya kalkıp evden gitmeyemi çalışmadı ben dayanamıyorum evlendim mutlu olayım mutsusuz diye ama hatasını anladı konuştukça zamanla oturdu herşey

Bide mesele biz onlara gittiğimizde oturun daha erken diye diye gece 12ye kadar tutarlar. Evlerin arası 45 dk civarı ve eşim ertesi gün işe gidiyo gelip duş alacak giyecek hazırlıycak mesela umurları değil en son noktada eşim söyleniyo iş güç var diye o zamanda biz dur demezsek olmaz ayıp siz isteyince gidin, biz davet etmezsek ayıp siz Uygunken gelin der annesi. Ama mesela 10günü bulsun gidilmeyişi sanırsın aylardır görmemiş gibi hasretle bakar süzer oğlunu arada gözlerini doldurup 2-3 damla ağlar başka kimsem yok falan diye... benimde erkek kardeşim var annem asla öyle yapmaz, demem o ki kişiliği nasılsa insanın değişmiyo. Senin eşin onları dindirmesi gereken kişi. Sen ben bilmiyom ona sorayım falan yap ve eşin hayır dediğinde zamanla alışırlar. Biz 3,5 yıllık evliyiz 3.yılda anca kabullendiler haftada 1i ki oda temeli yol parası git gel çok tutuyo diye. Sizde eşinin ailesinin hassas Yönünü bulup ordan yürüyün ama görüşme zamanı İçin net zaman koyun haftada 1 yada iki haftada 1 gibi net olduğunu bilsinler. O zamanda ısrar etselerde direk eşin desin zaten konuşmuştuk bunu şu kadar zamanda görüşcektik diye biz geleceğimizde haber veririz falan gibisinden. Tabi bi hastalık yada dışardan sizinde sevdiğiniz bi misafirleri olsa o ayrı ama bunu sadece eşine de ailesine demeyin yoksa hasta rolü yapabilirler gidin diye eşimin annesi yaptı, babası komşuyla dönüştük kötü falan dedi gittik yok sen yanlış anlamışsın dedi falan başımızdan geçtiğinden diyom özellikle onlar hangi durumlarda ekstra gidilir bilmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…