kayınvalidemin ilgisizliği..

Cok iyi anliyorum seni. Benimki de bana sormuyor. Hayirli olsun bile demedi bana. Esime soruyor telefonda. Biz bebegi 7. Haftada ogrendik esimin de aklinda bu kalmis her sorusunda 7 haftalik diyo :) hic buyumuyor mu bu bebek diyomus ama yine de bana sormuyor ne kadarlik oldugunu :))

Bende diyorumki;kv calis ben bakarim demis sende ben bakarim gibi bir cvp vermissin kv.agzini kapatmissin annenede ayni cevabi verirmiydin?yada kalmak istese sinirlenirmiydin?
Demek istedigim kvde hal hatir soracak hal birakmamissin

annem olduğu için değil annem gibi davranan herkese bırakabilirim çocuğumu.

ben de benim kaynana zırt pırt arıyor diye rahatsız oluyordum. Allah'tan boşandık da kurtuldum

Merhaba,

Tekrar konuyu hortlatiyorum. Uzun zamandir beni arayip sormayan surekli esimi arayan kv m dedigim gibi ben hamileyken bana yanasmamaya calisip suanda tek dedi bide kalmak onumuzdeki hafta Allah nasip eder ise bebegimizi kucagimiza alacagiz. Ve simdiden surekli kalayim kalayim muhabbeti yapiyor. Dun geldiler ve kp ile beni iyice strese soktu sanki benim annem yokmus gibi davraniyorlar. Kp dogum cantama kadar karisti icine ne koyup koymayacagimi soyluyor saka gibi.

Iyilerdirr kotulerdir bilemem ama kalmasına annen gelsin rahat edemezsin kayınvalidenize kayinpederle sürekli meme verme halinde olacaksın sütyen takmak zor gelecek süt uykusu denen ağır bir uyku hali var çocuğunu bile duymayaçAksın bunlar sorun okur sana da bakmak gerekecek aşırı terleyeçeksin üstün basın degismesi yıkanması yemek ekmek zor olur ve strese girersen o dönemde mutlu olmazsan sütünü de etkiler ben bunu tecrübe ettim 1 günde kesilme raddesine geldi esine bunları anlat bence o uzak tutsun ailesini sen bununla ilgili strese girme

Ya tabiiki bende oyle dusunuyorum ki annem olacak yanimda annemin yaninda rahat olabilirim bu durumda ama karismadiklari hicb irsey yok. Yani konu basligini acarken ilgisizlikten kastim bu degildi. Islerine gelince hicbirseye karismayip suan kendilerini bana atma derdindeler. Yani en basindan hissettigim seyler geliyor basima. Kv kendi kv ile altli ustlu oturan bi kadin ve ondan yeterince bikmis. Bebegi bahane edip bizde kalacak, aylardir aramaz sormaz doguma bikac gun kalmis bebegin eksigi varmi diyor. Kp ise geceligini felanda koyarsin diyor. Kafayi yemis artik bu sekilde dusunuyorum. Dunden beri bunun stresini yasiyorum. Bi kp buna nasil karisabilir. Deliricem.

Eşinle konuş mutlaka 40 in çıkana kadar en azından gelmesinler süt verimi ilk 6 haftada belirlenirmiş o da cocugunun iyiligini ister guzelce anlat cok misafir de agirlamayin bence bu donemde kisa kisa gelsinler garip bi psikoloji oluyor aglamak gulme biraz duygularin yogun oldugu bi donem alakasız ama bi tavsiye daha 40 in çıkınca hemen adet görürsen adet dönemlerine yakın bi hormondan dolayi süt azalıyor adet başlayınca 2. Gün normale dönüyor ben de hala böyle telaşa kapılma stres olma emzirmeye devam et rezene iç. Bundan biraz canım yandı onun için yazdim

Hem gelmesin hem ilgilensin diyorsunuz. Bırakın ne yaparsa yapsın, eşiniz memnunsa siz ses çıkarmayın.

lohusa kadına annesi bakar bunun tartışılacak bi yanı yok, ben geçen martta babamı kaybettim 40 ını yaptık geldik nisanda oğlumu doğurdum, erken doğdu sezeryan oldum odamı panayır yerine çevirdikleri için rahat olamadım gaz sancısı çektim o durumda kıvranırken güya beni seven kv hemşirelere benim gelinim çok nazlı hihihii yaptı, bide evinde 3 5 gün bana baksa hepten nazlı ilan edecekti beni demek ki

Hem gelmesin hem ilgilensin diyorsunuz. Bırakın ne yaparsa yapsın, eşiniz memnunsa siz ses çıkarmayın.

Ben hem gelmesin hemde ilgilensin demiyorum dikkatli okuyun bence. Aylardir aranilio sorulmadigim gibi bi anda pesimde pervane olmasina deli oluyorum

Tesekkur ederim yorumlarin icin. Ama gercekten cok tuhaf bi duygu iceridindeyim. Kp sirf o sozu icin dunden beri aglamakliyim.

Bende sezeryan olucam. Bizimkilerin ikiside ustumde ayri ayri stres yaratiyorlar. Kp sagolsun geceligime kadar karisti. Dogum sonrasi ise baslamicam. 37 ye kadar calistim. Ha bire bana ne zaman baslayacaksin. Diye soruyor. Ise baslamayacagimi bildikleri halde. Biktirdilae artik. Kv eltimin cocuguna bakiyor eltime istem cikta Kayra19 bebegine bakicam demis.

bizimkilerde öyle hastane odasında kadınlarla oturdu kp im, kanlı çarşaf değiştirdi hemşireler gözünün önünde, yerin dibine geçtim utancımdan, kv sen çık demedi başkası yapsa kınar, özel hastanede oldu doğum açık açık bişey demiyolarda etlik Doğumevi söyle güzelmiş söyle iyiymiş, ne kadar ödediğimizi öğrenene kadar ayrı bi laf cambazlığı sanki onlar verecek, babamın acısına mı yanayım bebeğime mi sevineyim onların ettiği laflara mı takayım bilememiştim

Bunlarin hepsimi ayni ya canim basin sagolsun. Ic camasirlarinla geceligini yanina alirsin dedi. Bende okadar sinirliydimki aksam esimle konustum babana sor ped felanda alayimmi dedim. Kp de soru yor dogum ne kadarmis orda diye. Bide gunun doldumu dedi bana :) saka gibiler

ankaradaydım martta, eltim hamileydi sıkıntılı bi süreç geçirdi hastanede yattı,eltimle görüşmüyorum ama üzüldüm tabi, kv kp sürekli hastaneye gittiler dönüştede bize uğradılar oğlumu sevmeye, kp anlatıyor hastane ana baba günü gibi kimine sunni sancı vermişler kiminin suyu gelmiş, ben amca diyorum kendisine, x amca sende baya uzman oldun bu kadinsal şeylerde dedim, güldü geçti, tuhaf

:) ben ailemden hic boyle seyler gormedim tuhaf geliyor bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…