- 8 Şubat 2024
- 4.383
- 6.388
- 73
- Konu Sahibi hicranhayal
Bende diyorumki kayinvalide çekilemez köşesine yardım edecek iabellevie
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sadece yardım etmek eli kolu olmak istedim ilk başlarda kendim giderdim ama sorunlar çıkınca sadece yardımım dokunsun benimde ihtiyacım olduğunda o gelir diye düşündüm birbirimize en yakın biz varız sonuçta ama sabır da bir yere kadarSiz ona o mantilari bosunami yaptınız lazım olunca çıkar kavga geç köşeme ne akıllı kadınmış valla ben yardım ettirordim ne derse desin madem o kadar şey yapmışım bedelini bırakıp gururla bir kenara elim boş cekilmem yardım edecek ben talep ederim bazen derin kalın olacak bilemiyorum şu an onun işine gelir küs olmak çocuklar büyüsün eşiniz zaten illaki izin vermez küs olmanıza ben bundan yola cikiyorum yoksa normali siz haklısınız sadece gene bı şekilde başa dönülür gibi .
Antalyaliyim ama oraya gelin gittim mantı diyince ilk akla orası geliyo dimiKonu sahibinin 40 banyosu hakkındaki önceki konusunda çok konuştuk ilk başta detay bile yazmamıştı. Bence de bildiğini okuyacak. Ama iki bebeyle nasıl yapacak bilmiyorum. Bu arada konu sahibi Kayserili misiniz?
Hem o hem iş yerinden bir arkadaşım vardı Kayserili, bir kız nişanlanınca kv mantı bükmeye çağırır demişti. Oralarda var o gelenek. Bu arada o kadar mantıyı ne yapıyor size de veriyor mu?Antalyaliyim ama oraya gelin gittim mantı diyince ilk akla orası geliyo dimi
65 yasli degil ki, insanlar artik 90 sene yasiyor. 25 sene daha bunlari mi cekeceksiniz?Öylede evlerimiz 10 dk lik yürüme mesafesi o benimle barışmak isteyecek kesin işi düşünce eşimde yaşlı kadın yarın ölür içine dert olur biraz alttan al bı kulağından gitsin ötekinden çıksın söyledikleri diyo
Siz siz olun kendinizi hayatınızın merkezine koyun. Şu dünyada kimse kimseye yaranamaz. Kırk sene başında taşı bir gün indir senden kötüsü olmaz olmamış da. Senin kv ye diş gôstereceksin. Böyleleri bundan anlar. Gerekirse güzleş. Hiçbir işine yardım etme. Yahu siz köle misiniz . Bı herkese haddini bildirmenizi tavsiye ederimO kadar yapamam ama biraz mesafe koymak iyi gelicek
Veriyor Allah var ama sadece bende yardıma gidersem onun haricinde hiç demedi ben bunu yaptım birazda sana getirdim diyeHem o hem iş yerinden bir arkadaşım vardı Kayserili, bir kız nişanlanınca kv mantı bükmeye çağırır demişti. Oralarda var o gelenek. Bu arada o kadar mantıyı ne yapıyor size de veriyor mu?
O konuda haklısınız65 yasli degil ki, insanlar artik 90 sene yasiyor. 25 sene daha bunlari mi cekeceksiniz?
Manti yemeyiversin ,bosverin, hastayim, cocugum hasta, yorgunum diyin gecin. 3 bebegi olan kadin baskasinin isini yapmamali zaten. Yapsanizda yapmasaniz da sikayet ediyor belli ki.
Kocanız ne yapıyor bu arada. Bu kadar ezilmek sizi mutlu mu ediyor anlamadım.2 hamileliğim sonları hem ilk bebeğim yürüme aşamasındaydı onun peşinden koşturuyordum hem de ikinci bebeğin artık ağırlığı birkaç kere komşum yemek getirdi sağ olsun ağlaya ağlaya onu yedim çocuğumu yedirdim Allah gördü çektiğimi ne kadar zorlandığımı şu an bile tutamıyorum gözyaşımı
O isteydi o sırada onada bahsetmedim agladigimi söylemedim sadece komşu yemek getirdi onu yedim dedimKocanız ne yapıyor bu arada. Bu kadar ezilmek sizi mutlu mu ediyor anlamadım.
Ben genel anlamda kocanız ne yapıyor diye sordum. Neden anlatmıyorsunuz olanları, seviyorsunuz acı çekmeyi sanki.O isteydi o sırada onada bahsetmedim agladigimi söylemedim sadece komşu yemek getirdi onu yedim dedim
Oda durumun farkinda ama birsey diyemiyo alttan almaya calisiyo bana sen haklısın ama annemin huyu böyle dengesi şaştı yaşlandıkça bı zaman sonra yine pamuğa döner falan diyoBen genel anlamda kocanız ne yapıyor diye sordum. Neden anlatmıyorsunuz olanları, seviyorsunuz acı çekmeyi sanki.
Asıl sorun sizin üzülmenize bu kadar kayıtsız kalması , size değer vermemesi. Siz kendinize acımaya ve eşinize bahane bulmaya ve bu aileye çocuk doğurmaya devam edin, yolunuz açık olsun.Aynı şeyi benim taraf ona yapsa benim kadar sabır yada anlayış gosterirmi onu bilmiyorum ama
Bakın ben eşimi seviyorum onun da beni sevdiğini görüyorum biliyorum hissediyorum bana annem kadar iyi bakıyor hasta oldugumda ev konusunda tek kızdığım şeyi annesine keskin bir dur diyemeyisi ama ona da hak veriyorum kimse annesine sert bı tavır takinamaz ne kadar kızar da kizsinAsıl sorun sizin üzülmenize bu kadar kayıtsız kalması , size değer vermemesi. Siz kendinize acımaya ve eşinize bahane bulmaya ve bu aileye çocuk doğurmaya devam edin, yolunuz açık olsun.