kayınvalidemin ilgisizliği..

Hem kalırım demesine rahatsız oluyorsunuz hemde ilgisiz diyorsunuz. Bence burda bir tezatlık var. Boşverin ilgilenmesin her babanne torununu öle bayıla mı seviyor sanki. Ben olsam önemsemezse önemsemesin çok ta tın derdim yani. Hiç derdim yok kv neden benimle ilgilenmiyor diyeceğim.

Siz müsade ettiğiniz kadar sahiplenebilirler unutmayın bunu ..
Evlat sizin ..

anlamıyorum anlamıyorum hep kayınvalideleri anlamıyordum artık gelinlerin toleranslarını çözemiyorum kimi ilgiden kimi ilgisizlikten bunalıyo kimide sizin gibi gelir kalır diye korkup ilgilenmiyor diye serzenişte bulunuyo..

kvdeden çok fazla beklentiye girersen sonu hüsranla sonuçlanır
merak etme bebebğin doğunca en çok onlar sahiplenecek
hem erkek torun hem oglunun çocugu

yani uzun lafın kısası sen kvalidenin çocuğa bakmasını istemiyorsun. Sen şu an çalışıyor musun peki?

Aman kafana taktığın şeye bak. Mesafe iyidir canım boşver.

Oğlu aramıyor deyince sana alıngansın diyebiliyorsa daha da bir şey söyleme. Annesine hiç bahane bulmuyor. Biraz daha yakınırsan sen suçlu olursun.

Hamilelik yüzünden sanırım bu düşüncelerin. Normal zamanda çok düşünmeyip umursamaman gerekirdi.

Kendi kendinle celisiyorsun canim ilgilenmezlerse sana gelip yerlesemezler zaten sen hem ilgilensinler istiyorsun hemde uzak dursunlar nasil olacak

İşte bende çok detaylı anlatmadım. Dediğim gibi maddi anlamda hiçbirseye karışmıyor olmaları.. Diğer yönde evimde herşeye karısıyorlar. ( afedersiniz ama k.p im buzdolabımı açıp aaa şuyun eksik buyun eksik felan der. Eşim benim vardıyalı çalısır bende calıstıgım için 4+4 lük dolabı doldurmanın anlamı yok. Duşakabinimin içine girip yok musluk sabun olmuş cifle der.. Düşün yani kayınpeder bunu söylüyor.. k.v. min dediklerini anlatmıyorum bile.)Ama bebeğimle ilgili tek kelime edilmiyor. ve eşimde onların bu halini haklı buluyor olması sinirime dokunan.

Oğluna annesini kötülemeyin sadece siz kaybedersiniz, rahatsız olduğunuz konuları sürekli söylerseniz inandırıcılığınız kalmaz o yüzden kendi işinizi kendiniz halledeceksiniz
O soğuksa sizde soğuk davranın

yok normal zamanda.. zamanında bana yaptıklarını düşününce zaten hiç umursamıyorum. Ama konu bebek olunca hassaslaştım. Çünkü ilerde kendi çocukları gibi herşeyine karışmalarını istemiyorum.

Kendi kendinle celisiyorsun canim ilgilenmezlerse sana gelip yerlesemezler zaten sen hem ilgilensinler istiyorsun hemde uzak dursunlar nasil olacak

ben huylarını bildiğimden dolayı bundan dolayı takılıyorum zaten. Sağolsun k.v.m kendini atıcak yer arıyor. Bebeği bahane edip devamlı bizde kalmaya başlayacak. Bu kadar vurdumduymaz olup bize yerleşme düşüncesinde olduğundn rahatsızım

Dereyi gormeden pacani sivama dur bir bebegin saglikla dogsun sen bunlara takilip sters yapiyorsun belki gelmeyecekler bile bebek bakmasi zor gelecek kv kendi kendine hayati zehir etme

Dereyi gormeden pacani sivama dur bir bebegin saglikla dogsun sen bunlara takilip sters yapiyorsun belki gelmeyecekler bile bebek bakmasi zor gelecek kv kendi kendine hayati zehir etme

diyorumya öyle bir ihtimal yok gelmemeleri gibi.. zaten öyle birşey olması durumda sessiz kalamam.

AYNEN canım ya bırak uzak dursun. kv mevzuları derin bende de var bitane çok üstüme düşüyor öyle düşüyor ki eşimle birbirmize giriyoruz bazen. herşeye karışıyor. uzak olması daha iyi bir kv gelininin ışığını görmeyecek miş kafana taktığın şeye bak pehhh

diyorumya öyle bir ihtimal yok gelmemeleri gibi.. zaten öyle birşey olması durumda sessiz kalamam.
Tamam madem oyle zamani gelince sesini cikarirsin simdi gobegini sev ve stres yapip onu rahatsiz ettigin icin bebeginden ozur dile annesi :)

ben bebeğimi asla ihmal etmem :) ama bir insanın hiçbirşeye karışmayıp ne maddi ne manevi.. evine gelince oraya buraya kusur bulması,, ama ilgisizce davranmasını anlayamıyorum sadece.

Daha dur bunları düşünmeni gerektirecek bir durum yok.
Çocuk bakmak zor. Kv sevmeye gelince sever ama başına kalsın istemez sever kaçar.

Mesela benim kv iyi kadındır çok severim. Biz evlenmeden önce çocuğa bakacağını söylemişti. Ama şimdi hamilelik planlamaya başlayınca sus pus oldu.
İçimden bir taraftan kadın bakmak zorunda değil sonuçta diyorum. Diğer taraftan içim içimi yiyor Allah kerim deyip susuyorum.

Senin yapman gereken bebeğine odaklanma. Şu anda kendi kendine stres yaratıyorsun. Kafanı dağıtacak şeyler bul.
O mesafeliyse bırak öyle kalsın.

canım bak k.p in var sanırım bu durumun böyle olması çok iyi en azından tek kalamayacak ve tek bırakamaycak bir kocası var. o yüzden devamlı gelecğini zannetmiyorum. ehh bebek olunca yüzünü görünce bide sürekli gelip gider kalır arada bu kaçınılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…