Daha ne istiyorsun ?Arkadaşlar merhaba,
İmzamdanda göründüğü gibi hamileyim.
5 yıldır evliyim ve ilk bebeğimiz. 3 yıl k.v ile birlikte oturduk maalesef.. Kısa öz geçmiş yapacak olursak düğün zamanları, ev zamanları.. kısacası biz herşeyimizi kendimiz yaptık, eşimin ailesi maddi manada hiçbirşeye karışmadılar.Suan kendi evimizdeyiz . Bu yüzden de Kayınvalidem ile aramız biraz soğuktur. Yani mesafeliyizdir.Yıllardır böyle, çok sıcak yakın değildir bana karşı. Bende zamanında bana yapılan ve oluşan seylerden dolayı ona karşı sıcak davranamıyorum. Davranışları, konuşmaları.. zamanında çok cevap veremediğimden dolayı hep içime attım ve mesafeli olmama sebep oldu. Şuan çok detaya girmek istemiyorum yoksa cok uzun sürecek.
Suan hamileyim ve ne kadar hamile olduğumu ve cinsiyetini bile bilmiyorlar. Çünkü kendisinde bana hal hatır sormak yoktur. Bende kendi kendime açıp telefonu cinsiyeti erkek şu kadar hamileyim demek istemiyorum.. Hani yanyanayken de öyle.. Eşim de boşuna alınganlık yapıyorsun diyor. Ben alınganlık yaptığımı düşünmüyorum. Yani çok sıcak davranmasını beklemiyorum tabii istemiyorum da.. Ama insan en azından bi hal hatır sorar, torunları sonuçta bu..
Yani şöylede bir durum var.. bebek olmadan önce sürekli sen çalış ben bakarım diyordu. Bende ben bebek yapmayı planlıyorsam kendim bakarım demiştim. Yani kendisi sürekli bizde kalma merakı var da. Mesela birgün gelseler oturmaya k.p im hadi kalkalım dese kalırım burada ne olacakki der hemen. Kendini hemen bize atma çabasında . Açıkçası etliye sütlüye hiçbirşeye karışmayıp bu şekilde davranması bende takıntı haline geldi.
Bende öyle yapıyorum. Ama eşimde alıngansın diyip duruyor. Aslında beni tedirgin eden yarın bigün çocuğa bakma bahanesiyle kalmak istemeleri ..
ben bebeğimi asla ihmal etmem :) ama bir insanın hiçbirşeye karışmayıp ne maddi ne manevi.. evine gelince oraya buraya kusur bulması,, ama ilgisizce davranmasını anlayamıyorum sadece.
Sen ne diyorsun ben de fobiye dönüştülerArkadaşlar merhaba,
İmzamdanda göründüğü gibi hamileyim.
5 yıldır evliyim ve ilk bebeğimiz. 3 yıl k.v ile birlikte oturduk maalesef.. Kısa öz geçmiş yapacak olursak düğün zamanları, ev zamanları.. kısacası biz herşeyimizi kendimiz yaptık, eşimin ailesi maddi manada hiçbirşeye karışmadılar.Suan kendi evimizdeyiz . Bu yüzden de Kayınvalidem ile aramız biraz soğuktur. Yani mesafeliyizdir.Yıllardır böyle, çok sıcak yakın değildir bana karşı. Bende zamanında bana yapılan ve oluşan seylerden dolayı ona karşı sıcak davranamıyorum. Davranışları, konuşmaları.. zamanında çok cevap veremediğimden dolayı hep içime attım ve mesafeli olmama sebep oldu. Şuan çok detaya girmek istemiyorum yoksa cok uzun sürecek.
Suan hamileyim ve ne kadar hamile olduğumu ve cinsiyetini bile bilmiyorlar. Çünkü kendisinde bana hal hatır sormak yoktur. Bende kendi kendime açıp telefonu cinsiyeti erkek şu kadar hamileyim demek istemiyorum.. Hani yanyanayken de öyle.. Eşim de boşuna alınganlık yapıyorsun diyor. Ben alınganlık yaptığımı düşünmüyorum. Yani çok sıcak davranmasını beklemiyorum tabii istemiyorum da.. Ama insan en azından bi hal hatır sorar, torunları sonuçta bu..
Yani şöylede bir durum var.. bebek olmadan önce sürekli sen çalış ben bakarım diyordu. Bende ben bebek yapmayı planlıyorsam kendim bakarım demiştim. Yani kendisi sürekli bizde kalma merakı var da. Mesela birgün gelseler oturmaya k.p im hadi kalkalım dese kalırım burada ne olacakki der hemen. Kendini hemen bize atma çabasında . Açıkçası etliye sütlüye hiçbirşeye karışmayıp bu şekilde davranması bende takıntı haline geldi.
Bende öyle yapıyorum. Ama eşimde alıngansın diyip duruyor. Aslında beni tedirgin eden yarın bigün çocuğa bakma bahanesiyle kalmak istemeleri ..
Daha dur bunları düşünmeni gerektirecek bir durum yok.
Çocuk bakmak zor. Kv sevmeye gelince sever ama başına kalsın istemez sever kaçar.
Mesela benim kv iyi kadındır çok severim. Biz evlenmeden önce çocuğa bakacağını söylemişti. Ama şimdi hamilelik planlamaya başlayınca sus pus oldu.
İçimden bir taraftan kadın bakmak zorunda değil sonuçta diyorum. Diğer taraftan içim içimi yiyor Allah kerim deyip susuyorum.
Senin yapman gereken bebeğine odaklanma. Şu anda kendi kendine stres yaratıyorsun. Kafanı dağıtacak şeyler bul.
O mesafeliyse bırak öyle kalsın.
canım bak k.p in var sanırım bu durumun böyle olması çok iyi en azından tek kalamayacak ve tek bırakamaycak bir kocası var. o yüzden devamlı gelecğini zannetmiyorum. ehh bebek olunca yüzünü görünce bide sürekli gelip gider kalır arada bu kaçınılmaz.
İşte daha çok ilgilenseydi, sürekli merak edip her doktor kontrolünden sonra sorsaydı bence o zaman daha fazla korkmanız lazımdı sizde kalacağından. Bence bu durumdan mutlu bile olmalısınız eğer korkunuz buysa.
Bence eşiniz takmıyordan ziyade ortalığı germemeye çalışıyor.Şu an hamilesiniz ve en ufak stres bile yaşamamanız lehinize.Eşiniz de kalkıp ortamı gerse , habire ailesinin ne kadar yetersiz olduğunu dile getirse daha mı hoş olur?Benim kayınvalidem ve kayınpederim de aynı sizinkiler gibi.Kendi oğullarının evine bir iğne dahi
almamışlardır, düğüne el düğünü gibi gelip gittiler.Onu bırakın bizim hiç bir heyecanımıza ortak bile olmadılar.Hep uzaktık birbirimize maddiyat umrumda değil ki manevi olarak da hiç yakın olamadık.Bu hep devam edecek benim ya da eşimin elinde olan bir şey yok.Yaradılışları ve çabaları bu yönde.Ben de 2 seneyi geçti evleneli artık hiç bir beklentim yok, ne bir sıcaklık ne bir tebessüm.Ama yine de ararım aklıma geldikçe ölümlü dünya sonuçta.Siz de bence artık beklenti içinde olmayın rahatlatın kendinizi.
Daha ne istiyorsun ?
Karissa suc, karismasa suc. Senin yerinde olsam
Hic uzulmezdim.
sen çalışıyor musun ki bakması gerekecek mi.. çalışmıyorsan sağol anne lüzum yok dersin.. illa bakacağım demez herhalde.. şu an eşin boşveriyor madem o gün geldiğinde o söyler gerek olmadığını..
Neden bukadar takiyosunki kafana .
Ilgili olmasini beklemen yanlis zaten , ayrica Esinin alinmasi lazim .
Zaten kendi evlatlarina deger vermis olsalae senlede ilgilenirlerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?