kayınvalidemin ilgisizliği..

Bence eşiniz takmıyordan ziyade ortalığı germemeye çalışıyor.Şu an hamilesiniz ve en ufak stres bile yaşamamanız lehinize.Eşiniz de kalkıp ortamı gerse , habire ailesinin ne kadar yetersiz olduğunu dile getirse daha mı hoş olur?Benim kayınvalidem ve kayınpederim de aynı sizinkiler gibi.Kendi oğullarının evine bir iğne dahi
almamışlardır, düğüne el düğünü gibi gelip gittiler.Onu bırakın bizim hiç bir heyecanımıza ortak bile olmadılar.Hep uzaktık birbirimize maddiyat umrumda değil ki manevi olarak da hiç yakın olamadık.Bu hep devam edecek benim ya da eşimin elinde olan bir şey yok.Yaradılışları ve çabaları bu yönde.Ben de 2 seneyi geçti evleneli artık hiç bir beklentim yok, ne bir sıcaklık ne bir tebessüm.Ama yine de ararım aklıma geldikçe ölümlü dünya sonuçta.Siz de bence artık beklenti içinde olmayın rahatlatın kendinizi.

Daha ne istiyorsun ?
Karissa suc, karismasa suc. Senin yerinde olsam
Hic uzulmezdim.

Bende öyle yapıyorum. Ama eşimde alıngansın diyip duruyor. Aslında beni tedirgin eden yarın bigün çocuğa bakma bahanesiyle kalmak istemeleri ..

sen çalışıyor musun ki bakması gerekecek mi.. çalışmıyorsan sağol anne lüzum yok dersin.. illa bakacağım demez herhalde.. şu an eşin boşveriyor madem o gün geldiğinde o söyler gerek olmadığını..

Neden bukadar takiyosunki kafana .

Ilgili olmasini beklemen yanlis zaten , ayrica Esinin alinmasi lazim .
Zaten kendi evlatlarina deger vermis olsalae senlede ilgilenirlerdi...

fazlaca karışmasından iyidir boşver. benim kv dem de haddinden fazlasına karışmaya kalkıyor bazen. kendisi de şunu yapıcam bunu yapıcam der ama daha sonucunu görmedim.
en son 2 hafta önce annemin neler alması gerektiğine karışmaya kalktı kısa kestim aramıyorum o günden beri. ki annem de babam da her şeyimi düşünüyor. kendisi de yapıcam yapıcam der ama bir şey yok daha. ne sanıyorsa kendini. yalnızken arasın iki çift lafım var

bebeğe bakma konusunda da kesin olursanız bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. aynı konuda önceki akşam eşime çıkıştım. daha çalışmıyorum ama 1-2 seneye doğuya tayinimiz çıkacak ve atamam olursa ben de çalışmaya başlamış olacağım eşim de annem gelir bakar diyince kıyameti kopardım evde. çekirdek aileyiz ne işi var annelerin ben rahatsız olurum istemem, özelimiz kalmaz diye saydırdım da saydırdım...

ben bebeğimi asla ihmal etmem :) ama bir insanın hiçbirşeye karışmayıp ne maddi ne manevi.. evine gelince oraya buraya kusur bulması,, ama ilgisizce davranmasını anlayamıyorum sadece.

Kusur buluyorsa sizde cevabını verin. Gücümüz anca buna yetti diyin ya da haklısınız bilmem ne arkadaşım bunun en kalitelisini aldı ama onlara kv-kp çoook yardım etti diyin sizde laf sokun. Size gelince sizde ona ilgisiz davranın. Birşey diyince duymayın. Kendinizi sinir etmek yerine siz sinir edin, azcık gamsız olun. Bütün ilginizi sevginizi duygularınızı bebeğinize verin

kadın, bakarım bebeğe demiş,kapağı bize atmaya çalışıyor diye istememişsiniz.size geldiklerinde bir gece dahi olsa,kalmalarını yine aynı nedene bağlamışsınız.kadın da ne yapacağını şaşırmıştır.torunuyla ilgili sorular sorsa,bu kezde amma çok karışıyor,herşeyi soruyor derdiniz.ama kayınpeder konusunda haklısın,bir erkeğin ,hele ki kayınpeder sıfatını taşıyan bir kişinin,bir duruşu olmalı.öyle kadın gibi herşeye karışmamalı derim ben.
ayrıca şu gençlerin,maddi hiç bir katkısı yok lafına,ben çok şaşırıyorum.siz evlenirken,kendinize yetmeyi bilerek evlenin,lütfen.belli bir yaşa gelmiş insanları da he maddi,hem manevi biraz rahat bırakın.onlarda kalan ömürlerini huzurlu geçirsinler.

Sen ne diyorsun ben de fobiye dönüştüler üstelik kp kvden daha beter ama epeydir hiç haber almıyorum

Size evliliğinize bir zararı yoksa takmayın zaten kocası var siz de kalamaz yani hem ilgilenmiyor diyorsunuz hem de çocuğa bakarım çalılşırsan dedi diye biz de kalma çabası var diyorsunuz ee bu kadın zaten en yapsa ne söylese yaranamayacağını ters anlaşılacağını biliyor demek ki bir de eski kadınlar öyle cinsiyetti filandı bilmediklerinden pek sormuyorlar o zaman ultrason bile yokmuş ama paylaşabilirsiniz yani cinsiyetini durumunu ne var ki bunda. Zamanında birşeyler yaşanmış bitmiş yuvanızı kurmuşsun eşinize sürekli bunun muhabbetini yaparak huzurunuzu kaçırmayın.

Bende öyle yapıyorum. Ama eşimde alıngansın diyip duruyor. Aslında beni tedirgin eden yarın bigün çocuğa bakma bahanesiyle kalmak istemeleri ..

İşte daha çok ilgilenseydi, sürekli merak edip her doktor kontrolünden sonra sorsaydı bence o zaman daha fazla korkmanız lazımdı sizde kalacağından. Bence bu durumdan mutlu bile olmalısınız eğer korkunuz buysa.

Aynen.. misafirliklerde hep teyzeler sorunca yapın artık bi cocuk diye.. bende borçları felan bahane ederdim. yeni taşınmıştık çünkü. kv de sen yap ben bakarım derdi kalırım sizde nolcak felan.. kp olması felan sorun değil o da gelir çünkü.. biliyorum huylarını

Maalesef canım huylarını bılıyorum dıyorum ya yani 3 yıl birlikte oturdum zaten. Onlar sanki hep yada herkes birlikte oturmak zorundaymış gibi davranır. Sen rahatsız olmussun olmamıssın farketmez.

Geçenlerde şöyle bir durum oldu. kv in teyzesinin kızı onu aramış. teyze bebek 3 aylık olmadımı cinsiyeti için birşey dememişlermi demiş. kv de ne cinsiyeti ne 3 aylığı daha yeni dedi. Bende teyzem iyi takip etmiş bende evet 3 aylığız zaten dedim.

aslında ilgisizlikten ziyade çok takmıyordum hamile olana kadar. Ama bende içimden diyorumki nihayetınde torunları bu sonucta. En azından benim nasıl olduğumu bile geçtim bebek hakkındada birşey sormamaları garibime giden

aynen calısıyorum. ve ben belki kendim buyutmek isterim ama sormak yok. sen calıs ben bakarım dıyıp duruyordu. ki zaten bunu bebek olmadan çok önce söylemişti bebek olduktan sonra bebekle ilgili birşeyin konusu geçmedi zaten.

Neden bukadar takiyosunki kafana .

Ilgili olmasini beklemen yanlis zaten , ayrica Esinin alinmasi lazim .
Zaten kendi evlatlarina deger vermis olsalae senlede ilgilenirlerdi...

ya belki ilgili lafı yanlış oldu sanırım ama en azından beklentim bebekle ilgili birşeyler sormalarıydı.

Yaw sen ondan hoşlanmıyorsan muhattap olmamana sevinmen lazım.
Neden sormamasını dert ediyorsun ki bu kadar , sen eşinle heyecalıysan yeter.
Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…