sifirdanhayatcokmuzor
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 8 Mayıs 2023
- 613
- 1.676
- 33
- 31
Konudan farklı olarak bu kaynanalar nasıl 45 yaşında yahu. Ben 46 yaşındayım. Bir oğlum 17 diğeri 6 yaşında. Bu arada haklısın. Bu yaşta kaynana kalıbına ne çabuk girmiş. Bak ben senin kaynanan olsaydım çocuğumun başında pinekleyeceğime doğa kamp karavan hayatına yelken açardımUmarım linç yemem diyerek başlıyorum. 2 yıllık evliyim, eşimin babası düğünden 1 yıl evvel vefat etti kayınvalidem tek yaşamaya başladı. Kendisi yurt dışında yaşıyor. Mesleğim çevirmenlik, mesleğim dolayısıyla eşimle tanıştık yani eşim de yabancı. Tanınmamak adına ülke vermeyeceğim ama yakın kültüre sahibiz. Tek farkımız eşim misafire,gelene/gidene aşırı aşırı düşkün. Benim ailemi kendisi her hafta arar davet eder, 3 günde bir annemi arar hal hatır sorar vs. Ben de tam zıttı, kimse beni aramasın, bana gelmesin, ben de aramayayım, gitmeyeyim. Gelelim konuya; Kayınvalidem bu zamana kadar bana en ufak imada dahi bulunmamıştır, çok kibar, kültürlü bir kadın. Onunla ilgili tek sorunum her yıl bizde gelip kalmak istemesi. Geçen yıl geldi 2 ay kaldı. Bu yıl da gelecek ve daha uzun kalacak, tahminim 3 aya yakın. Fakat ben kesinlikle bu kadar uzun süre çekemiyorum kimseyi. Gelsin 2 hafta kalsın gitsin kafasındayım. Çalışıyorum haftada 1 gün iznim var, hafta sonu yayılıp tv karşısında uyuklamak istiyorum haliyle. Hatta geçen gün eşimle telefonda konuşurken duydum, kayınvalidem eşime bana ikamet alır mısın falan dedi şok oldum. Noluyor dedim eşime, hani sizin beraber yaşama fikriniz mi var eğer öyleyse buyrun ikiniz yaşayın diye çıkıştım. Ben annemle yaşamak istesem evlenmezdim dedim. Eşim de öyle bir şey yok heves etmiş(?) dedi geçiştirdi. Kayınvalidem 45 yaşında gencecik kadın. Yurtdışında yaşayan kayınvalidenin her yıl 2-3 ay gelip kalması idare edilmeli mi? Siz olsaydınız ne yapardınız?
Her yıl bı kaç ay idare edilir. Sizin yaşınız kaç?Umarım linç yemem diyerek başlıyorum. 2 yıllık evliyim, eşimin babası düğünden 1 yıl evvel vefat etti kayınvalidem tek yaşamaya başladı. Kendisi yurt dışında yaşıyor. Mesleğim çevirmenlik, mesleğim dolayısıyla eşimle tanıştık yani eşim de yabancı. Tanınmamak adına ülke vermeyeceğim ama yakın kültüre sahibiz. Tek farkımız eşim misafire,gelene/gidene aşırı aşırı düşkün. Benim ailemi kendisi her hafta arar davet eder, 3 günde bir annemi arar hal hatır sorar vs. Ben de tam zıttı, kimse beni aramasın, bana gelmesin, ben de aramayayım, gitmeyeyim. Gelelim konuya; Kayınvalidem bu zamana kadar bana en ufak imada dahi bulunmamıştır, çok kibar, kültürlü bir kadın. Onunla ilgili tek sorunum her yıl bizde gelip kalmak istemesi. Geçen yıl geldi 2 ay kaldı. Bu yıl da gelecek ve daha uzun kalacak, tahminim 3 aya yakın. Fakat ben kesinlikle bu kadar uzun süre çekemiyorum kimseyi. Gelsin 2 hafta kalsın gitsin kafasındayım. Çalışıyorum haftada 1 gün iznim var, hafta sonu yayılıp tv karşısında uyuklamak istiyorum haliyle. Hatta geçen gün eşimle telefonda konuşurken duydum, kayınvalidem eşime bana ikamet alır mısın falan dedi şok oldum. Noluyor dedim eşime, hani sizin beraber yaşama fikriniz mi var eğer öyleyse buyrun ikiniz yaşayın diye çıkıştım. Ben annemle yaşamak istesem evlenmezdim dedim. Eşim de öyle bir şey yok heves etmiş(?) dedi geçiştirdi. Kayınvalidem 45 yaşında gencecik kadın. Yurtdışında yaşayan kayınvalidenin her yıl 2-3 ay gelip kalması idare edilmeli mi? Siz olsaydınız ne yapardınız?
Kendince yardım ederim faydam dokunur diye düşünüyor ama 3. Çocuğum yani sonuçta bide gece bebek ağlıyor diye yatak odasına gelmisti eşimde kızdı anne saçmalama napiyosun 3.cocuk bu tecrubesizmiyiz cik Allah aşkına dedi. 4.gunun sonunda evine gitti yani evimizde yakın ama yürüyerek uzak kalıyor araba ile 10dk bile sürmez. Yinede akşam evime bırak beni diyebilirdi hadi kırılmasın dedik ama 4.gunun sonunda eşim zaten dayanamadı götürdüÇağırılmadan yatılı gelmek yüzsüzlükte kaçıncı seviye ya?
Ya ben düz 45 dedim çok emin olamadığım için o an ama 48 yaşındaymış hesapladım da. Eşim 28 yaşında.45 yaşında kv mi ablam 46 yaşında şu an çok değişik geldi...
45 yaşında kayınvalide mi olur ya, ben oradayım, şoktayım
Yakın bir şehirden gelmiyor sonuçta, uzaktan geliyorsa değerlendirmek istiyordur tabii uzun kalarak.
Kendisi aynı zamanda anneanne :)16-17 yas evlendi ise anaanne bile oluyor ondan zamanın da doğurmak daha iyi. 20den sonra yani.
Benim de kesinlikle kişisel bir problemim yok. Diyorum ya, bu kadar zamanda (3.5 yıldır hayatlarındayım) bırakın kötü bir sözü, imada dahi bulunmadı hakkını yiyemem. Olay tamamen benim yatılı misafir sevmemem. Maddi olarak imkan olsa bile öyle bir şeyi eşimin kabul edeceğini, daha doğrusu teklif edebileceğini sanmıyorum.Böyle uzak mesafede olunca kayın ailesi böyle bir sıkıntı oluyor. Gelinip gidildi mi uzun kalınıyor. Benim KV'dem de bizde her sene 1 ay kalır. Her ne kadar sevsem de insanın düzeni değişiyor, ona göre hareket etmek zorunda kalıyorsunuz. Yakın olsanız istediğiniz kadar görüşürsünüz, hergün bile görüşseniz gün sonunda herkes kendi evinde. Valla zor bir durum sizi anlıyorum. Maddi olarak imkanınız varsa ona sizin semte vs bir ev tutabilir misiniz 1+1 kısa süreli 3 aylık falan?
Umarım linç yemem diyerek başlıyorum. 2 yıllık evliyim, eşimin babası düğünden 1 yıl evvel vefat etti kayınvalidem tek yaşamaya başladı. Kendisi yurt dışında yaşıyor. Mesleğim çevirmenlik, mesleğim dolayısıyla eşimle tanıştık yani eşim de yabancı. Tanınmamak adına ülke vermeyeceğim ama yakın kültüre sahibiz. Tek farkımız eşim misafire,gelene/gidene aşırı aşırı düşkün. Benim ailemi kendisi her hafta arar davet eder, 3 günde bir annemi arar hal hatır sorar vs. Ben de tam zıttı, kimse beni aramasın, bana gelmesin, ben de aramayayım, gitmeyeyim. Gelelim konuya; Kayınvalidem bu zamana kadar bana en ufak imada dahi bulunmamıştır, çok kibar, kültürlü bir kadın. Onunla ilgili tek sorunum her yıl bizde gelip kalmak istemesi. Geçen yıl geldi 2 ay kaldı. Bu yıl da gelecek ve daha uzun kalacak, tahminim 3 aya yakın. Fakat ben kesinlikle bu kadar uzun süre çekemiyorum kimseyi. Gelsin 2 hafta kalsın gitsin kafasındayım. Çalışıyorum haftada 1 gün iznim var, hafta sonu yayılıp tv karşısında uyuklamak istiyorum haliyle. Hatta geçen gün eşimle telefonda konuşurken duydum, kayınvalidem eşime bana ikamet alır mısın falan dedi şok oldum. Noluyor dedim eşime, hani sizin beraber yaşama fikriniz mi var eğer öyleyse buyrun ikiniz yaşayın diye çıkıştım. Ben annemle yaşamak istesem evlenmezdim dedim. Eşim de öyle bir şey yok heves etmiş(?) dedi geçiştirdi. Kayınvalidem 45 yaşında gencecik kadın. Yurtdışında yaşayan kayınvalidenin her yıl 2-3 ay gelip kalması idare edilmeli mi? Siz olsaydınız ne yapardınız?
Abarttığımı düşünmüyorum. Yılın 4'te 1'i oluyor 3 ay dediğim. Saygısızlığı olmaması benim 3 ay aynı evde yaşama mecburiyetimi doğurmuyor bence.Nekadarda abartmışsın.
Eşin fazla anlayışlı.
Kadın gelip sizde yıllarca kalayım dememiş.
Onu bu yaşa kadar getirmiş büyütmüş. Üstelik size karşı hiçbir saygısızlığı yok. 3 ay kalsa birşeyiniz eksilmez.
Ben tavrınızı aşırı çocukça buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?