Ortalığı karıştırma dedi :(

İsterse kayınvalideniz dünyanın en şirret, en iğrenç, en canavar insanı olsun olay o değil ki?
Ölen amcayla bu insanın alakası yok, siz arayıp başınız sağolsun deyip kapatacaksınız, ben işin orasındayım ama bunu bile yapmadan isterseniz destan yazın. Saatlerce kv derdi dinlerim sorun değil ama aklı hür vicdani hür birinin şikayetlerinin arasında bir telefon kaldıramayacak olması bana imkansız geliyor. Bunu ne eş sevgisine bağlayabiliyorum, ne hamileliğe, ne kv ile olan çekişmeye.

Kesinlikle haklısın. Olması gereken bu. Bende bunu yapacaktım ama eşim sayesinde şuan içimden gelmiyor.
bir kaç gün sonra mutlaka arıycam.

Sana misafir gelen misafir oluyor zaten,neyin muhabbeti bu.ne bekliyon ki yaşlı kadından.
Kocan dogru demiş.anlamış seni.
Sen kv cagırmasın oglun olursa gelininde seni cagırmaz ,etme bulma dunyası sen merak etme.
Eğitim fakültelerinde türkçe dersi yok mu ?

1. Sınıfta veya en gec 2. Sınıfta verilen zorunlu türkçe dersinde öğretilenleri öğrenememisken, başkasına ders vermeye çalışmanız çok komik

Matematik Öğretmenliği ne alaka?
kız havuz problemi mi sormuş

Kızlar sorunum şu; Bizim kayınvalidemle aramız pek iyi değil. Nişanlılık evresinde ve yeni evli oldugum dönemlerde yaptıklarından ötürü biraz uzagız. Yani ben hiç aramam kayınvalidemi oda aynı şekilde beni. Senede 2 defa bayramlarda gideriz en fazla 3 gün kalırız. o 3 günde bile oglum yaptıgı saçma sapan hareketler yüzünden sinir olurum neyse. Kayınvalidemleri bir aile dostu var. Eşimi dogdugunda hastaneye birlikte almaya gitmişler düşünün akrabadan ileri. Bu amca kanserdi ve Allah rahmet eylesin geçen hafta vefat etmiş. Kayınvalidem arayıp bizi haberdar etme tenezzülünde bulunmadı. Eşim annesini aradıgında tesadüfen ögrenmiş. Bende ben arıyayım baş sağlıgı için dedim. Eşimde bana arama ''ORTALIĞI KARIŞTIRMA DEDİ'' sebepte şu imiş; Annesini hiç aramıyormusum şimdi o kadını ararsaymışım annesi dermişki beni aramıyo komsumu arıyo. Allah aşkına ortada bir canaze var aynı şeymi. Bu durum beni acayip üzdü. Eşimle cumartesiden bu yana konuşmuyorum bu yüzden. Annesi kırılmasın diye beni çok rahat kırabiliyor. Üstelik hamileyim 4 aylık. Sinirden annen dogumumada gelmiycek kesinlikle istemiyorum dedim. Gerçi gelip misafir gibi bekliyo oda ayrı konu ama ben onu kesinlikle görmek istemediğimi söyledim. Hatalımıyım lütfen bir bakın.

Bu erkekler iş anneleri olunca "komşuyu arama annem öğrenirse onu aramadığın için üzülür" diye ince düşünebiliyorken, iş eşleri olunca neden düşünemiyorlar anlamıyorum. Ayrıca annesini aramak zorundamıymışsın?

Çok fazla sesli düşünmeyeceksin eşinin yanıda. Hem bir de huyunu biliyorsun. Haberi öğrendiysen sen sonrasında arardın. Kvaliden öğrenirse de "aaa aramamam gerektiğini bilmiyordum ama cenaze yani" falan derdin.
Olmamış bir şey için boşuna tartışıp zaman kaybı yapıyorsun.
Bu erkekler iş anneleri olunca "komşuyu arama annem öğrenirse onu aramadığın için üzülür" diye ince düşünebiliyorken, iş eşleri olunca neden düşünemiyorlar anlamıyorum. Ayrıca annesini aramak zorundamıymışsın?

işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar demekki.

Kızlar sorunum şu; Bizim kayınvalidemle aramız pek iyi değil. Nişanlılık evresinde ve yeni evli oldugum dönemlerde yaptıklarından ötürü biraz uzagız. Yani ben hiç aramam kayınvalidemi oda aynı şekilde beni. Senede 2 defa bayramlarda gideriz en fazla 3 gün kalırız. o 3 günde bile oglum yaptıgı saçma sapan hareketler yüzünden sinir olurum neyse. Kayınvalidemleri bir aile dostu var. Eşimi dogdugunda hastaneye birlikte almaya gitmişler düşünün akrabadan ileri. Bu amca kanserdi ve Allah rahmet eylesin geçen hafta vefat etmiş. Kayınvalidem arayıp bizi haberdar etme tenezzülünde bulunmadı. Eşim annesini aradıgında tesadüfen ögrenmiş. Bende ben arıyayım baş sağlıgı için dedim. Eşimde bana arama ''ORTALIĞI KARIŞTIRMA DEDİ'' sebepte şu imiş; Annesini hiç aramıyormusum şimdi o kadını ararsaymışım annesi dermişki beni aramıyo komsumu arıyo. Allah aşkına ortada bir canaze var aynı şeymi. Bu durum beni acayip üzdü. Eşimle cumartesiden bu yana konuşmuyorum bu yüzden. Annesi kırılmasın diye beni çok rahat kırabiliyor. Üstelik hamileyim 4 aylık. Sinirden annen dogumumada gelmiycek kesinlikle istemiyorum dedim. Gerçi gelip misafir gibi bekliyo oda ayrı konu ama ben onu kesinlikle görmek istemediğimi söyledim. Hatalımıyım lütfen bir bakın.
Ne çok seviyosunuz kocanızı iki arada bi derede bırakmayı.. ne demek anneni kesinlike görmek istemiyorum demek? adam napsın? anasındanmı sevdiğindenmi geçsin?

Ne çok seviyosunuz kocanızı iki arada bi derede bırakmayı.. ne demek anneni kesinlike görmek istemiyorum demek? adam napsın? anasındanmı sevdiğindenmi geçsin?

okuduklarınızdan bunumu anladınız sadece.
o sinirle söylenmiş bişey. Asıl arada kalan üzülen benim.

okuduklarınızdan bunumu anladınız sadece.
o sinirle söylenmiş bişey. Asıl arada kalan üzülen benim.
tek siz haksızsınız demedim. kocanızın yerine kendinizi koyun bide. siz bakın eşinizle mutlluluğunuza huzurunuza. arama diyosa aramayın yani nolur ki? yada açıklamanızı yapın ve aramam lazım arıcam deyin ona kabul ettirerek arayın. çok sorun yapılcak bi konu değil bence

kesinlikle ararıp bassaglığı dilemelisin
lakin tavsıyem sakın doğumda kaynanam gelmesin dıye bır cumle etme.en melek kayınvalıdeler bile doğumda canavara dönüşür eşini doldurur çok hashas bir dönem.aman dıkkat et boyle birşey yapma aman ha

kesinlikle ararıp bassaglığı dilemelisin
lakin tavsıyem sakın doğumda kaynanam gelmesin dıye bır cumle etme.en melek kayınvalıdeler bile doğumda canavara dönüşür eşini doldurur çok hashas bir dönem.aman dıkkat et boyle birşey yapma aman ha

O zaman cok ciddi gerilir ve gererim.

Burdaki gelin kaprislerinde içim kalkıyor artık. Sizde anne oluyorsunuz kendinizi bir düşünün ben onun gibi olmam demeyin eminim eşinizin anneside ben böyle bir kaynana değilim der...

Burdaki gelin kaprislerinde içim kalkıyor artık. Sizde anne oluyorsunuz kendinizi bir düşünün ben onun gibi olmam demeyin eminim eşinizin anneside ben böyle bir kaynana değilim der...

Pufff pufff artık ya. 50 kere dedim o sinirle söylenmiş bişey diye.
tabii gelicek oda anne. Sadece üzüldüğüm için eşimi üzmek istedim.

Back