- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş yerinin sıkıntılı olması hiçbişeye benzemez. sürekli ne diyecek acaba diye huzursuzsunuzdur muhtemelen.
biraz sivri dilli olmaya başlayın bence artık. her lafına bi lafınız olsun. iğneleyin gitsin. o da olmadı mümkünse yerinizi değiştirin.
davetiye konusunda haklısın ama saç makyaj kıyafet konusunda bence önerilerini dikkate almalısın , sen farketmemiş olabilirsin ama çok bakımsız görünüyor olabilirsin ben de bazen yakın olduğum arkadaşımı uyarırım makyaj yapmamışsın hadi yap falan derim ama kırmadan güzel bir şekilde.
Patavatsız işte, susarsanız kendine hak görür laf sokmayı.. Misliyle cevap verin, burnunuzdan kıl aldırmayın bence..
canını sıktığın şeye bak :) boşver ne eder etsin işine bak kulakta asma evine de davet etme ne işin var dili pabuç kadar kadınla :):)
Tipik orta yaşı geçmiş kadın sendromu. Kendini şimdiden hazırlıyor kayınvalide olmaya
Hiç üzülmeyin sıkılmayın. Konuşsun dursun.
Sizde ona konuşun vardır elbet konuşulacak birşeyi.
Ne söylersen söyle o kadın huyunu değiştirmez , en iyisi duymamaktan gelme ,
m0künse başka bölüme geçme anaç tiplerle uğraşmak zor ,kendierini mükemmel sanırlar birde gençlere ayak uydurmazlar herkes onlara ayak uydursun isterler ,laftanda anlamazlar oysaki onlarda aynı yoldan geçtiklerini bir çapta unuturlar
Hiiç canını sıkma tatlım, makyaj yapmayla saçını bir farklı toplamayla mı bakımlı olunurmuş? Bir kişinin beden temizliği, kıyafet temizliği tırnaklarının uzun olmaması saçlarının pis olmaması vs bunlardır bakımlı olması. Bir yığın boyayla dolaşmasına bakımlı denmez... Benim de var iş arkadaşım her şeye bir kulp bulur. Bir de mutlaka bilgisi vardır mutlaka başından geçmiştir ''bir yakını'' vardır ya da yaşayan. Çok acayip bir kadın maalesef yaşı da var bir iki muhalefet oldu azarladım artık iş dışında konuşmuyor. Genelde fesatlıktan yapıyorlar kendisinde olmayan bir şeyi sende görüyordur muhtemelen. Hiç sevmem makyaj yap diyen tipleri. Benim nişanlım makyaj yapan kadınlardan söz ederken bir keresinde maymun gibi o ne ya öyle dedi. Aslında maymunlar da sevimlidir ama :)
Temiz olmaya özen gösteriyorum, ama neymiş yüzüm renksizmiş, saçlarımı at kuyruğu topluyorum, öğrenci gibi topluyormuşum falan filan :)
Onun üstünden çok zaman geçti kadın nostaljide kalmış bu kadın insana miğdesini hergün bulandırır işin zor bende dua et allah seni ondan kurtarsın bakarson dileklerin kabul olur