Ortalığı karıştırma dedi :(

tabiki taziyede bulunacaksın çok saçma ama annesini hiç aramaman da bana pek doğru gelmedi. herkes bişeyler yaşıyo mutlaka bu kadar mı hatrı yok eşini doğuran insanın

Her aradıgımda sinir krizi geçiriyorum konuşmalarından dolayı.
En son evine gittiğimde 31 yaşındaki gece vardiyasında çalışan oğlu uyanmasn
diye senede iki kere gördüğü torununu dürtükleyen birinden bahsediyorum.

Eşine bağlı yaşıyor,onun ne dediğinmi umursuyorsan o ne derse ona göre hareket ediyorsan kednin bilirsin.Ama bir insan öldüyse,kusura bakmaytın eşim aramama izin vermedi gibi bir açıklama da trajikomik olur.

Yanii haklısın.
Aramayı geçtik direkt yanına gitmek istiyorum. Ama şuan sinirliyim ya içimden bişey gelmiyo.

Bence de doğumuna gelmese de olur
seni mutsuz edecekse gelmesin

Aram boşver kendi terbiyesizlikleri

Sen insanlığıni yapmış dusunmussun

Sinir oldum eşine

Bence de doğumuna gelmese de olur
seni mutsuz edecekse gelmesin

Aram boşver kendi terbiyesizlikleri

Sen insanlığıni yapmış dusunmussun

Sinir oldum eşine

Mutsuz etmekmi dibine kadar hemde. Buna ragmen sırf eşimin hatrına katlanıyorum.
Normalde selam verilesi bir insan değil kendisi.

Kızlar sorunum şu; Bizim kayınvalidemle aramız pek iyi değil. Nişanlılık evresinde ve yeni evli oldugum dönemlerde yaptıklarından ötürü biraz uzagız. Yani ben hiç aramam kayınvalidemi oda aynı şekilde beni. Senede 2 defa bayramlarda gideriz en fazla 3 gün kalırız. o 3 günde bile oglum yaptıgı saçma sapan hareketler yüzünden sinir olurum neyse. Kayınvalidemleri bir aile dostu var. Eşimi dogdugunda hastaneye birlikte almaya gitmişler düşünün akrabadan ileri. Bu amca kanserdi ve Allah rahmet eylesin geçen hafta vefat etmiş. Kayınvalidem arayıp bizi haberdar etme tenezzülünde bulunmadı. Eşim annesini aradıgında tesadüfen ögrenmiş. Bende ben arıyayım baş sağlıgı için dedim. Eşimde bana arama ''ORTALIĞI KARIŞTIRMA DEDİ'' sebepte şu imiş; Annesini hiç aramıyormusum şimdi o kadını ararsaymışım annesi dermişki beni aramıyo komsumu arıyo. Allah aşkına ortada bir canaze var aynı şeymi. Bu durum beni acayip üzdü. Eşimle cumartesiden bu yana konuşmuyorum bu yüzden. Annesi kırılmasın diye beni çok rahat kırabiliyor. Üstelik hamileyim 4 aylık. Sinirden annen dogumumada gelmiycek kesinlikle istemiyorum dedim. Gerçi gelip misafir gibi bekliyo oda ayrı konu ama ben onu kesinlikle görmek istemediğimi söyledim. Hatalımıyım lütfen bir bakın.
Sana misafir gelen misafir oluyor zaten,neyin muhabbeti bu.ne bekliyon ki yaşlı kadından.
Kocan dogru demiş.anlamış seni.
Sen kv cagırmasın oglun olursa gelininde seni cagırmaz ,etme bulma dunyası sen merak etme.

Tamamen kaynanamın doldurmaları.
Dolmayacaksın canım.Sen kendi insani vazifeni yap.Kafana bile takma.Bugün eşin sinirle saçma sapan düşünüyor yarın o insana karşı yine sen mahcup olursun.Herkes kendinden sorumlu.Sen bi yakınını kaybetsen,bir tanıdıkta sana dese ki kaynanam kırılır diye eşim izin vermedi aramadım.Ne hissedersin.

Mutsuz etmekmi dibine kadar hemde. Buna ragmen sırf eşimin hatrına katlanıyorum.
Normalde selam verilesi bir insan değil kendisi.
kötü bir insan olsan kadını baş sağlığı için aramayı dusunmezdin

Kayinvalideni aramiyorsan sebepleri vardır mutlaka

Valla ömrümüz şurada 60 yıl belki

Ne gerek var yok ayıp yok bilmem ne diye mutsuz eden insanları cevremizde tutmaya

Ama kayinvaliden gelmese yine mutsuz olacaksin
çünkü esin burnundan getirir gibi duruyor

Ben tamamiyle seni haklı buldum
Allah yardimcin olsun

bırak ne halleri varsa görsünler

Annesi memnun olacağına baş sağlığı için aramani kiskaniyorsa fesatin tekiymis zaten

Insan baş sağlığını kıskanır mi

Dolmayacaksın canım.Sen kendi insani vazifeni yap.Kafana bile takma.Bugün eşin sinirle saçma sapan düşünüyor yarın o insana karşı yine sen mahcup olursun.Herkes kendinden sorumlu.Sen bi yakınını kaybetsen,bir tanıdıkta sana dese ki kaynanam kırılır diye eşim izin vermedi aramadım.Ne hissedersin.

Eşinin hatrına telefon bile edememiştir, çünkü kaynanası olacak kadın dolduruyordur, biz anlayamayız bu halleri :KK43: En azından ben anlayamam, böyle bahane mi olur derim ama oluyormuş.

Sana misafir gelen misafir oluyor zaten,neyin muhabbeti bu.ne bekliyon ki yaşlı kadından.
Kocan dogru demiş.anlamış seni.
Sen kv cagırmasın oglun olursa gelininde seni cagırmaz ,etme bulma dunyası sen merak etme.

pufffff .
yaşlı kadın mı 45 yaşında.
Bilmeden yorum yapmayı ne çok seviyoruz ya.

çok üzülürüm.
3 ay oldu ablamın eşi vefat etti hala arıycak kayınvalidem mesela.

Eşinin hatrına telefon bile edememiştir, çünkü kaynanası olacak kadın dolduruyordur, biz anlayamayız bu halleri :KK43: En azından ben anlayamam, böyle bahane mi olur derim ama oluyormuş.

Ahhh canım daha neler var bir bilsen.

kötü bir insan olsan kadını baş sağlığı için aramayı dusunmezdin

Kayinvalideni aramiyorsan sebepleri vardır mutlaka

Valla ömrümüz şurada 60 yıl belki

Ne gerek var yok ayıp yok bilmem ne diye mutsuz eden insanları cevremizde tutmaya

Ama kayinvaliden gelmese yine mutsuz olacaksin
çünkü esin burnundan getirir gibi duruyor

Ben tamamiyle seni haklı buldum
Allah yardimcin olsun

bırak ne halleri varsa görsünler

Annesi memnun olacağına baş sağlığı için aramani kiskaniyorsa fesatin tekiymis zaten

Insan baş sağlığını kıskanır mi

Kıskanır kayınvalidem. Örnek ortada.

Ahhh canım daha neler var bir bilsen.

İsterse kayınvalideniz dünyanın en şirret, en iğrenç, en canavar insanı olsun olay o değil ki?
Ölen amcayla bu insanın alakası yok, siz arayıp başınız sağolsun deyip kapatacaksınız, ben işin orasındayım ama bunu bile yapmadan isterseniz destan yazın. Saatlerce kv derdi dinlerim sorun değil ama aklı hür vicdani hür birinin şikayetlerinin arasında bir telefon kaldıramayacak olması bana imkansız geliyor. Bunu ne eş sevgisine bağlayabiliyorum, ne hamileliğe, ne kv ile olan çekişmeye.

Kızlar sorunum şu; Bizim kayınvalidemle aramız pek iyi değil. Nişanlılık evresinde ve yeni evli oldugum dönemlerde yaptıklarından ötürü biraz uzagız. Yani ben hiç aramam kayınvalidemi oda aynı şekilde beni. Senede 2 defa bayramlarda gideriz en fazla 3 gün kalırız. o 3 günde bile oglum yaptıgı saçma sapan hareketler yüzünden sinir olurum neyse. Kayınvalidemleri bir aile dostu var. Eşimi dogdugunda hastaneye birlikte almaya gitmişler düşünün akrabadan ileri. Bu amca kanserdi ve Allah rahmet eylesin geçen hafta vefat etmiş. Kayınvalidem arayıp bizi haberdar etme tenezzülünde bulunmadı. Eşim annesini aradıgında tesadüfen ögrenmiş. Bende ben arıyayım baş sağlıgı için dedim. Eşimde bana arama ''ORTALIĞI KARIŞTIRMA DEDİ'' sebepte şu imiş; Annesini hiç aramıyormusum şimdi o kadını ararsaymışım annesi dermişki beni aramıyo komsumu arıyo. Allah aşkına ortada bir canaze var aynı şeymi. Bu durum beni acayip üzdü. Eşimle cumartesiden bu yana konuşmuyorum bu yüzden. Annesi kırılmasın diye beni çok rahat kırabiliyor. Üstelik hamileyim 4 aylık. Sinirden annen dogumumada gelmiycek kesinlikle istemiyorum dedim. Gerçi gelip misafir gibi bekliyo oda ayrı konu ama ben onu kesinlikle görmek istemediğimi söyledim. Hatalımıyım lütfen bir bakın.

Cenaze evini arayin ki kaynananiz da insanliginizi gorup ben insan degil miyim diye biraz dusunsun.

Ama esiniz de istememis bilemedim simdi. Ben olsam yukardaki gibi yapardim..

Çok fazla sesli düşünmeyeceksin eşinin yanıda. Hem bir de huyunu biliyorsun. Haberi öğrendiysen sen sonrasında arardın. Kvaliden öğrenirse de "aaa aramamam gerektiğini bilmiyordum ama cenaze yani" falan derdin.
Olmamış bir şey için boşuna tartışıp zaman kaybı yapıyorsun.

X