- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
- Konu Sahibi tugcekaraca
Ben çalıştığım için inanın kendi evime zor yetiyorum bu dedikleriniz benim için imkansız
Ben olsam öyle yapardım. Evimin adresini bile vermeyecek kadar sorunlar yaşadıysam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çalıştığım için inanın kendi evime zor yetiyorum bu dedikleriniz benim için imkansız
Tabikide davet edin.ne olursa olsun sizin esinizin annesini eve getirmeme hakkiniz yok.ben sizi cok masum bulmadim.
Eşimin aslında ağzını yokladım ve verdiği cevap şuydu ; yine eski olayları yaşamak istemiyorumSiz duygusal yaklasiyor olabilirsiniz. Esinizin bir beklentisi olmayabilir.
Once esinize anneni isters3n hafta sonu davey edelim seklinde teklif gotur. Tepkisine gore de hareket edersin
senin iyi niyetin ve adimin hem esini mutlu edecektir hem de Allah katinda yerini yukseltecektir (ins.) Bunu herkes yapamaz cunku
Bende kesinlikle bunu yapıcam hafta sonu davet edicem artık gerisi ona kalmış .
Çözümünüz aslında olması gereken ama dediğim gibi benim 2 günde bir gidip evini temizlemek hastanesine gitmek vs gibi şeylere hiç vaktim yok.Ben olsam öyle yapardım. Evimin adresini bile vermeyecek kadar sorunlar yaşadıysam
eğer ağır hastaysa sonradan vicdan azabı çekebilirsiniz 1-2 günde olsa ağırlayın derim evet zor bir durum ama eşinizi o doğurup büyütmüş büyüklük sizde kalsın
en doğrusunu yaparsın..hafta içi iş çıkışlarında al eşini 1-2 saattliğine görmeye gidin..birşeye ihtiyacın var mı diye sorun..yani kötülüğe iyilikle cevap verin..
o utanmasa bile sizin içiniz rahat eder vicdan azabı cekmessiniz aynı zamandada bol sabır diliyorum tabikiBelki utanır en azından ben son görevimi layığıyla yapmış olayım :)
65 YAŞINDA :)Kadın 75 yaşında, hasta ve eşiniz sadece ayda bir arayıp telefonda hatrını sorup kapatıyor mu. Hiç mi özlemiyor, hiç mi merak etmiyor nasıl diye. Siz görüşmeyebilirsiniz ama eşinize daha sık aramasını, gitmesini söyleyebilirsiniz en azından. Tamam yapılan hatalar, kötülükler var ama o da yaşlı bir insan evinize buyur etseniz 2 gün kalsa ne olacak. Ölümlü dünya yani. Bana da kaynanam neler dedi, aleni istemedi eşim hep yanımda oldu ne olursa olsun bir derdi olduğunda yine biz koşuyoruz bir oğlu yurtdışında zaten boşverin siz yine de eşinizi yakınlaştırın annesiyle sonra vicdan azabı çeker.
Çok tşk ederim saolun.o utanmasa bile sizin içiniz rahat eder vicdan azabı cekmessiniz aynı zamandada bol sabır diliyorum tabiki
Haklısın eşimle birbirimizi çok seviyoruz.Hatta o kadar çok seviyoruz ki bizim için birbirimizden başka herkez fani biz ölümsüzüz :) Belki bu yazdıklarım kimine anlamsız gelebilir ama bizim hissettiğimiz bu .Su acidan bakiyorum bende,anladigm kadariyla esin seni cok seviyor,ve seni herseyden ustun tutuyor,ben sirf esimin bana olan bu guzel tutumu icin alirdim kayinvalideyi eve,iki.uc gunden birsey cikmaz.ustune ustluk esinin gozunde dahada kiymetli olursun.
Korktuğum tek şey aynı şeyleri yaşamak ama rabbime sığınıp davet edicem ben elimden geleni yapıcam çünkü eşimin üzülmesini istemiyorum. Yorumun içinde çokk tşk ederim cnm :)Cnm ya zor bir durup bir yanda vicdan bir yanda geçmiş.. Ama en büyük avantajı sağlamışsın eşin herşeye rağmen yanında durmuş sadece sana tavsiyem empati kur ne olursa olsun eşini doğuran büyüten bir kadın yanlışlıkları olabilir ama kötü bir insan olmadığı eşini iyi yetiştirdiğinden belli ve inan eşin istemezse dahi çagır ileride inanki seni suclayacak ve korkma niyetin iyi Allah seninle olur...
bnce esinle konuş bu konuyuArkadaşlar öncelikle vereceğiniz cevaplardan ötürü şimdiden tşk ederm hepinize :)
4 yıllık evliyim ve oldum olası eşimin ailesi tarafından sevilmedim ve hiçbirini sevmiyorum.
Sevilmeme kısmı hiçbir zaman umrumda olmadı fakat kayınvalidem şuan çok hasta (yaş 65 ) ve muhtaç durumda.7 tane evladı olmasına karşın en küçüğü olduğu için eşime aşırı düşkün. Bana yapmadığı kötülük yuvamı yıkmak için demediği laf kalmadı. Kavgalarla geçen yıllarımdan ötürü evliliğimin tadına varamadım. Eşimde bende çalışıyoruz.Eşim annesine çok düşkün biri olmasına rağmen yaşanılan olaylardan dolayı annesine ve ailesine sırtını döndü.Ablalarıyla hiç görüşmüyor annesiyle ise ayda bir kez telefonda ya görüşüyor ya görüşmüyor. Aslında ben kazandım gibi görünüyor diyeceksiniz ki derdin ne Derdim şu ki vicdanım rahat değil kadına bişey olursa pat diye ölürse falan eşim kendini onu ihmal ettiği için suçlu hissedebilir ve bu onun psikolojisini etkileyebilir. Uzun zaman üstüne dün kv deme uğradık çok hasta diye ve eşime bizime evimizi sordu nerde nasıl memnunmusunuz vs gibi sorular . Kendisi ben istemediğim için evimizi bilmiyor ve eşimin o an çok üzüldüğünü hissettim evet anne memnunuz falan diyerek geçiştirdi. Benden alacağı tepkiyi düşünerek davet edemedi. Şimdi size soruyorum bir tarafım bu hafta sonu kayınvalideni al evinde ağırla 2 gece misafir et diyor bir tarafım ise hazır rahata ermişsin hiç bulaşma diyor sizce ne yapmalıyım Lütfen deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşın benimle