- 17 Aralık 2015
- 26.681
- 48.653
- 598
Ayrıca paranız Yoksa düpün yapıp borç niye yapıyorsunuz
Kusura bakmayın da ben hiç anlamıyorum
Bugün iki kişi çalışıyor yine düğün yapmıyor gereksiz diye
Herseyi istiyorsunuz evlenirken
Sonra borcumuz var diye ağlanıyorsunuz
O zaman hiç acımayın. Yani kendi borcunuzu,önünüzde yaşayacağınız kışı düşünmüyorsa eşiniz ,sizde borcumuz var o ayaklabıyı almayayım demeyin. Tamam annesine yapsın ama bu sene mi sıcak oldu da klima şart oldu ben anlamadim. Öncesinde evlerinde klima vardı ve bozulduysa bilemem ama daha evvel alınmamışsa çok acil,elzem bir ihtiyaç değil demekki klima.Tuhaf olan bizim daha çok ihtiyacımız var. Antep'te yasiyoruz çok daha sıcak burası. Artı kışın ısınmak için doğalgaz kullanamayacaz binada sorun var. Klima olmazsa ufo yakıp ısınmaya çalışacağız
50 bin tl neyin borcu dügünmüSanırım bende öyle yapacam. Kısmayacam hiç kendimden
Ayakkabı alınacak bana da deyinMerhaba arkadaşlar. Ben daha yeni bir aylık evliyim. Öncelikle eşimle ve kv ile hiçbir sorunum yok. İyi anlaşıyoruz. Ama bu mesele canımı sıktı. Yeni düğün yaptık. 50 bin lira kadar borcumuz var. Kartları zor ödüyoruz. Eşimin maaşı beş bin falan. Ya yaz geldi ayakkabılarım çok sıcak 70 liraya bi sandalet gördüm sevdim ama onu bile almadım eşimin borcu var diye. O kalkmış anneme klima alacam diyor. Kayseri'de yaşıyorlar adana değil ki klima şart olsun. Çok lüks değil mi ya bu borcun içinde? Alıyorsan bari makul bir şey al diyorum anneme feda olsun diyor. Yarın bir gün annesi ölürse onu rahat ettiremedim diye üzülür diye çok üzerine de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?
Master yapmakla çalışmanın alakasını kuramayan ben... ikinci yüksek lisansımı yapıp bir de doktoraya hazırlanıp bir yandan da tez yazıyorum. Ayrıca çalışıyorum da. Böylece bir sandalete 70 lira verirken düşünmüyorum. Bence bir işe girin ve siz de ailenize aynı klimadan alın bakalım. o zaman kendi anasına feda olsun diyen adamın gerçek yüzü nasıl da ortaya çıkacakBen ingilizce öğretmeniyim ama master yaptığım için çalışmıyorum maalesef
İnsanların arkaplanlari hakkında en ufak bilginiz olmadan ne de güzel yargilayabiliyorsunuz. Borderline, depresyon, anksiyete hastası olduğum için olabilir mi acaba? Çocuğunun psikolojisi bozuk her yeri kesik içinde bir öğretmeni olsun ister miydin?Alır alır annesi değil mi?
Sen evde niye oturuyorsun kocanın eline bakıyorsun?
Sende çalış
Yine bilip bilmeden konusmussunuz. Düğün değil sade nikah yaptık. O borç beyaz eşya, mobilya ve nikah sırasında harcananlardan kalan borç. Bu süreçte de ben hiçbir şey istemedim. Hatta dış çekim gibi evliliğin olmazsa olmazı şeylerden bile feragat ettim.Ayrıca paranız Yoksa düpün yapıp borç niye yapıyorsunuz
Kusura bakmayın da ben hiç anlamıyorum
Bugün iki kişi çalışıyor yine düğün yapmıyor gereksiz diye
Herseyi istiyorsunuz evlenirken
Sonra borcumuz var diye ağlanıyorsunuz
Kv haberi yok olsa zaten o da istemez. Sürpriz yapmak istiyor işteO zaman hiç acımayın. Yani kendi borcunuzu,önünüzde yaşayacağınız kışı düşünmüyorsa eşiniz ,sizde borcumuz var o ayaklabıyı almayayım demeyin. Tamam annesine yapsın ama bu sene mi sıcak oldu da klima şart oldu ben anlamadim. Öncesinde evlerinde klima vardı ve bozulduysa bilemem ama daha evvel alınmamışsa çok acil,elzem bir ihtiyaç değil demekki klima.
Ailesi kar sayıyor herhalde ne koparirlarsa.
Bilemiyorum,annesi bilmiyormu borcunuz olduğunu,şu durumda eşiniz teklif etse bile o demeliydi oğlum önce borçlarınız bitsin ilerde alırsın vs diye.
Benim psikolojim pek iyi değil de yavaş yavas toparliyorum insan içine cikiyorum. Şuan master yapmak bile bana çok ağır. Çünkü kullandığım ilaçlar algımı odaklanmami inanılmaz kötü etkiliyor. İzlencede yer alan ödevleri dönem başından beri yapmaya başlıyorum gece gündüz çalışarak anca bitiyor. Çalışmak için hazır değilim yaniMaster yapmakla çalışmanın alakasını kuramayan ben... ikinci yüksek lisansımı yapıp bir de doktoraya hazırlanıp bir yandan da tez yazıyorum. Ayrıca çalışıyorum da. Böylece bir sandalete 70 lira verirken düşünmüyorum. Bence bir işe girin ve siz de ailenize aynı klimadan alın bakalım. o zaman kendi anasına feda olsun diyen adamın gerçek yüzü nasıl da ortaya çıkacak
Tamam arkadasım haklısınİnsanların arkaplanlari hakkında en ufak bilginiz olmadan ne de güzel yargilayabiliyorsunuz. Borderline, depresyon, anksiyete hastası olduğum için olabilir mi acaba? Çocuğunun psikolojisi bozuk her yeri kesik içinde bir öğretmeni olsun ister miydin?
Beyaz eşya, mobilya ve nikah sırasındaki masraflar50 bin tl neyin borcu dügünmü
Doğru haklısın borderline olduğum için evlenmeye de hakkım yok dimi? Ölelim biz ya vallaTamam arkadasım haklısın
Herkesin bir bahanesi var işte
Bizim gibi saflar çalışıyor bu dünyada
Evlenirken borderline yok çalışmaya gelince de hadi neyse banane
Çalışmıyorsan karışmayacaksın kocanın parasına
Alt tarafı bir klima alsın annesine
Yine bilip bilmeden konusmussunuz. Düğün değil sade nikah yaptık. O borç beyaz eşya, mobilya ve nikah sırasında harcananlardan kalan borç. Bu süreçte de ben hiçbir şey istemedim. Hatta dış çekim gibi evliliğin olmazsa olmazı şeylerden bile feragat ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?