Kayınvalideme 5 bin liralık klima alacakmış

Sok gitsin, kendine acımayana senin acıman bir anlam ifade etmeyecek. Allah razı olsun demeyecek.
İşyerimiz yılda bir kez giyim çekim verir 3 kusür. Bayram öncesi aldık. Hemen götürdüm avm ye ne beğendiysem kıza da kendime de aldım. Kalanını da yarın harcayacağız. Ha desem ayy benim herşeyim var o çek kimlere bayram hediyesi olurdualın sevgili kadınlar. yemeyenin malını daima bir yiyen bulunur

Aile bir seyler almak zorunda değil zaten, ama karsi oldugu icin almamasi baska bir konu tabii... Aceleye getirilmis bir durum var ortada. Bu saatten sonra kendi sagliginiz icin de, en huzurlu sekilde nasıl gecinebilirsiniz kismi ile ilgilenin bence. Esinizle de acik acik konusun, gel aylik bir hesaplama yapalim, bu hesaplama icinde klimaya yer varsa alalim deyin. Esiniz tek basina bir seyler geçindirmek zorunda kalmamis olabilir. Bu sekilde borclarda yuzerseniz sonrasi daha huzursuz olabilir. Umarım yoluna koyabilirsiniz. Siz de sağlığınızı kotu etkileyecekse ki master sureci kolay degil, gerekirse once saglik diyerek yarıda bırakın. Hicbir sey sagliktan onemli degil.

Genel bir yorum yazacağım yine, alın, rahat olun, çatır çatır harcayın diyenlere anlam veremiyorum. O evin geciminden 2 kisi sorumluysa borc odeme zamani geldiğinde de dertlenecek olan 2 kişi var. Burada tavsiye edilecek olan 'odemek zorunda, hic gozunun yasina bakma' degil, 'birlikte hesap yaparak gitmenin, ortak olmanın yolunu bulun olmali'. Bir borç odenemediginde çıkabilecek huzursuzluklar da aileyi etkileyecek cunku, bu kadar basit bakilmamali. Borc da, eglence de 2 kişinin sorumlulugudur. Bir erkek, sirf erkek diye borclari odemekle yükümlü degildir. Burada erkek düşüncesizlik yapiyorsa bunun çözümü kadının da düşüncesizlik yapmasi degil, iletisim yoluyla sevgi saygi cercevesinde dogru yolu bulmasi icin yol yordam gostermedir. Aksi sidik yaristirmadir, gecinmeye calisma degil

Master gerçekten zorluyor ama calismayinca zaten kendimi işe yaramaz bir yük olarak görüyorum. Sağolsun birkaç arkadaşın yorumları da bu düşüncemi pekistirdi. Master teselli oluyor işte tamamen işe yaramaz değilim diyorum kendi kendime

Baskasi icin bsy yapilmaz, siz kendinizi ve cekirdek ailenizi düşünün. Psikolojiniz daha kotuye gittikce calisma fikrinden daha da uzaklasabilirsiniz. Yine en dogru karari siz vereceksiniz elbette.

Kocalara açınmaz elli bin kere yazdık buraya en iyiside olsa kadinlar aman evim yuvam dedikce erkekler azıtır dağıtır ya salak kardesi arabasni ister ya huysuz görümce ceyizine bisey aldirir bir ust3 modeli de yeğenlerine ayagiba bayranlik dizdirenler o yuzden kocanin parasina acina çatır çatır yee

kayınvalidenizle kayınpederinizin parası yok mu onlar niye almıyorlar anlamadım? Paran varsa alırsın kardeşim kendi çocuğun bile olsa kimseye tenezzül etmezsin. Bak bizim evde klima bozuk açamıyorum. Annemler yazlıkta. E yeni klima alınsa ben kullanıcam onlar değil. Param yok işsizim almıyorum. Annemlere de tenezzül etmiyorum. İnsanlardaki bu beklenti nedir?Hadi eşiniz düşünemiyor kayınvalideniz ''oğlum borçlarınız var almayın'' demiyor mu? Ben olsam tepkimi gösteririm.

Kayınvalidenin haberi yokmuş şimdi öğrenmiş istememiş borcunuz var demiş. Adamlarında durumları yok kötüymüş. Ona rağmen konu sahibi için kredi çekip altın almışlar. Artık kuş kadar maaşları ne olmuştur bilemem. Konu sahibi kendince haklı eşi kendince hakkı zıra konu sahibi ihtiyaçlarını kendi almıyor eşi al derken.

Ya güya tepki gösterdi almayın oğlum dedi de ikide bir ay çok sıcak deyip duruyor.

Bizim evde iki klima gunde 20 saat falan dönüşümlü calisiyor, ona ragmen cok sicak diye diye dolaniyorum etrafta
Di mi ya? Evde klima asla kapanmıyor ama telefonda kiminle konuşsam ya da yüz yüze gelsem ayyy çok sıcak diyorum gerçekten çok fena bir yaz. Uzun zamandır böylesi bir sıcak görmemiştim.

Bence bu konuda kadınlar tepkilerini geç göstermemeli. Tepki geç gelince durum geri dönülemez oluyor. Kayınvalide niyeti bozuk biriyse alışıyor, su istimal ediyor. Erkekler de eşler tepki göstermeyince durumu normal sanıyor. Sert cümleler seçmeden borcunuz varken zaruri bir ihtiyaca para harcamanın hoş olmayacağını, borçlarınız bitince alabileceğinizi söyleyin bence. Israr ediyorsa siz de alın beğendiğiniz ayakkabıyı

zaruri olmayan*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…