- 10 Şubat 2017
- 702
- 1.101
- 63
- 29
Ben daha dış çekim yapmayani görmedim de o yüzden olmazsa olmaz dedimEvliliğin olmazsa olmazı falan değil dış çekim. İnan hiç bakmıyorum o Fotoğraflara. Kendi çektiklerimiz daha samimi geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha dış çekim yapmayani görmedim de o yüzden olmazsa olmaz dedimEvliliğin olmazsa olmazı falan değil dış çekim. İnan hiç bakmıyorum o Fotoğraflara. Kendi çektiklerimiz daha samimi geliyor.
Dış çekim mı evliliğin olmazsa olmazı, iç çekim olunca noluyor? Size göre olmazsa olmaziysa bilemem tabii. Ama size göre öyle olsa yapardınız bir dış çekim. Keşke eşiniz 1 ay önce alsaymış hiç sorun kalmazmış o zaman.Yine bilip bilmeden konusmussunuz. Düğün değil sade nikah yaptık. O borç beyaz eşya, mobilya ve nikah sırasında harcananlardan kalan borç. Bu süreçte de ben hiçbir şey istemedim. Hatta dış çekim gibi evliliğin olmazsa olmazı şeylerden bile feragat ettim.
Borcu olmasa asla yadırgamam da bu ne böyle. Ayranı yok içmeye…En iyi evlat kategorisine girecek
Adama niye yazık anlamadım. Evlilik iki tarafında isteğiyle oluyor sonuçta. İlk defa bu yaz da sıcak olmadı evlenmeden önceki yazlar aklı nerdeymiş annesine klima daha evvel alsaymış. Evlenip düğün borcu ödeyince mi kıymete bindi. Kadının çalışmamasıyla konunun alakası nedir? Çalışan kadınların çalışmayan kadınlara olan bu saldırgan tutumlarını anlayamıyorum. Geçerli bir mazereti de olabilir keyfi de istemeyebilir. Kime ne? Bu evlenip evin hesabına kadının karışamayacağı anlamına gelmiyor.5000 bin maaşı olan adamdan 700 tl lik ayakkabı alıcağına kendi bir işe girsin çalışsın İngilizce öğretmeniyim diyor evde oturuyor
Ben bu maaşa kendimi geçindiremiyorum
5 bin tl ile herkese yetmeye çalışıyor adam yazık ya
En iyi evlat kategorisinde böyle yarışıyorlar.Borcu olmasa asla yadırgamam da bu ne böyle. Ayranı yok içmeye…
Düğüne gerek yok zaten eli yüzü düzgün bir salon takımı en az 8-10 bin50 bin tl neyin borcu dügünmü![]()
Cok kötü ya en uygun araba 200 binden başlıyor.Düğüne gerek yok zaten eli yüzü düzgün bir salon takımı en az 8-10 bin
Yatak odası keza öyle
TV uzun süre kullanılan bişey, en giriş seviyesi bilinen bir marka en az 4-5 bin
Beyaz eşyaları saymaya gerek duymuyorum
Halı perde vs bunları da katınca yaşanabilir bir ev kurmak evet bu fiyata mal oluyor ne yazık ki artan fiyatlar sebebiyle.
Kocanın parası ne demek ya ne saçma sapan bi söylem bu!Tamam arkadasım haklısın
Herkesin bir bahanesi var işte
Bizim gibi saflar çalışıyor bu dünyada
Evlenirken borderline yok çalışmaya gelince de hadi neyse banane
Çalışmıyorsan karışmayacaksın kocanın parasına
Alt tarafı bir klima alsın annesine
5000 bin maaşı olan adamdan 700 tl lik ayakkabı alıcağına kendi bir işe girsin çalışsın İngilizce öğretmeniyim diyor evde oturuyor
Ben bu maaşa kendimi geçindiremiyorum
5 bin tl ile herkese yetmeye çalışıyor adam yazık ya
Ne alaka ya? Bu kadın da evde dünya kadar iş yapıyor. Burada olduğu gibi aile bütçesine katkıda bulunmak için ihtiyacından feragat ediyor. Ne demek karışmayacaksın kocanın parasına? O borç da ikisinin para da ikisinin kocanın değil!Tamam arkadasım haklısın
Kuzenim evleniyor eylülde. 35bine aldılar salon takımını. Kuzenim ve bi arkadaşım 25 bine yatak odası aldı ikisi de. Ve emin olun bunlar lüks o şatafatlı şeyler değil.Düğüne gerek yok zaten eli yüzü düzgün bir salon takımı en az 8-10 bin
Yatak odası keza öyle
TV uzun süre kullanılan bişey, en giriş seviyesi bilinen bir marka en az 4-5 bin
Beyaz eşyaları saymaya gerek duymuyorum
Halı perde vs bunları da katınca yaşanabilir bir ev kurmak evet bu fiyata mal oluyor ne yazık ki artan fiyatlar sebebiyle.
Ne alaka ya? Bu kadın da evde dünya kadar iş yapıyor. Burada olduğu gibi aile bütçesine katkıda bulunmak için ihtiyacından feragat ediyor. Ne demek karışmayacaksın kocanın parasına? O borç da ikisinin para da ikisinin kocanın değil!
Ne berbat kafalar bunlar.. Midem bulandı okurken. Bitersiniz inşallah.
Neden kafa yoruyorsunuz ki? 5000 tl maaşı olan adam borderline, depresyon ve anksiyetesi olan, bu yüzden öğretmenlik mesleğini icra edemeyecek biri ile evlenirken az çok başına geleceği biliyormuştur. Normal zamanda dert edilmez ama tonla borç varken kalan parayla nasıl geçim yapacağım diye düşünmesi lazım adamın anneme klima alacam diye dikilmesi beyefendinin henüz hayat hakkında çok fikri olmadığı hissini uyandırdı bende. Klima çok lazım birşey değil şu an, vantilatör de iş görür. Bazı erkeklerimiz kendini süpermen falan sanıyor da başlarda, sonra sonra o balon fıslıyor.Tamam arkadasım haklısın
Yorumunun alnını öperim katibimNeden kafa yoruyorsunuz ki? 5000 tl maaşı olan adam borderline, depresyon ve anksiyetesi olan, bu yüzden öğretmenlik mesleğini icra edemeyecek biri ile evlenirken az çok başına geleceği biliyormuştur. Normal zamanda dert edilmez ama tonla borç varken kalan parayla nasıl geçim yapacağım diye düşünmesi lazım adamın anneme klima alacam diye dikilmesi beyefendinin henüz hayat hakkında çok fikri olmadığı hissini uyandırdı bende. Klima çok lazım birşey değil şu an, vantilatör de iş görür. Bazı erkeklerimiz kendini süpermen falan sanıyor da başlarda, sonra sonra o balon fıslıyor.
İnsan annesine hediye alabilir bunda birşey yok benceNeden kafa yoruyorsunuz ki? 5000 tl maaşı olan adam borderline, depresyon ve anksiyetesi olan, bu yüzden öğretmenlik mesleğini icra edemeyecek biri ile evlenirken az çok başına geleceği biliyormuştur. Normal zamanda dert edilmez ama tonla borç varken kalan parayla nasıl geçim yapacağım diye düşünmesi lazım adamın anneme klima alacam diye dikilmesi beyefendinin henüz hayat hakkında çok fikri olmadığı hissini uyandırdı bende. Klima çok lazım birşey değil şu an, vantilatör de iş görür. Bazı erkeklerimiz kendini süpermen falan sanıyor da başlarda, sonra sonra o balon fıslıyor.
Evlenirken düşüneceklerdi geçim derdiniKonuyu baştan başa yanlış okumuşsunuz.
700 tl lik lüks ayakkabıdan değil, 70 tl lik sandaletten bahsediyoruz.
Evet sadece bir evi kurarken 50 bin tl rahat gider, yaşam çok pahalı oldu.
Kafanızdaki en son hatırladığınız fiyatlara bir yüzde 50 daha zam yapın, heleki o fiyat 1-2 yıllıksa yüzde 100.
Konu sahibi master yapıyorum diye çalışmadığını söylemiş, bence de en kısa zamanda çalışmalı.
Ayrıca kadın çalışmıyor diye ev bütçesinde söz sahibi olamaz diye birşey yok ne diyorsunuz yahu? O zaman kadın çocuk evde aç beklesin koca yat kat alsın olur mu öyle şey? Bir zahmet evlilik birlikteliği yapılıyor, köle alınmıyor.
Bir ev hanımının da eve kattığı değer vardır, yaptığı işi paraya vurun bakalım. Bebek bakımı ev bakımı yatılı kişi denince millet korkunç paralar istiyor.
Kadının hep çalışması gerektiğini savunan benim bile tepkimi çekti ne diyeyim.![]()