Yani kayınvalidenin kenarda parası, maaşı, kocası, başka çocuğu yok mu? Çok istiyorsa vantilatör alsın eşiniz. İnsanlar öyle de idare edebiliyor.Bir bilebilsem
Bir anımı anlatıp kaçayım. Bi zamanlar cepte para yok borcumuz başımızı aşmış herşeyden kısıyoruz. Ağustos sıcağı eşimle bi yerde durduk dondurma alacağız hangisinden alayım sana dedi ben de kendimce tasarruf edeceğim ya "en küçük, çubuklu olan malum markadan al" dedim geri geldiğinde kendine de en büyük pahalı olandan almıştı. Ben bozulunca da dedi ki "niye bozuluyosun ki istediğini aldım sonuçta"Sanırım bende öyle yapacam. Kısmayacam hiç kendimden
Sen kıymazsan o sana kıyar erkeğe fazla üzülme derimHakkına girmeyim kendisi benden hiç kismiyor. İstediğim hatta istemediğim her şeyi seve seve alıyor. Ben kıyamıyorum da harcamıyorum
5000 maası varken ve düğün borcu varken bu harcamayı nasıl yapıyorMerhaba arkadaşlar. Ben daha yeni bir aylık evliyim. Öncelikle eşimle ve kv ile hiçbir sorunum yok. İyi anlaşıyoruz. Ama bu mesele canımı sıktı. Yeni düğün yaptık. 50 bin lira kadar borcumuz var. Kartları zor ödüyoruz. Eşimin maaşı beş bin falan. Ya yaz geldi ayakkabılarım çok sıcak 70 liraya bi sandalet gördüm sevdim ama onu bile almadım eşimin borcu var diye. O kalkmış anneme klima alacam diyor. Kayseri'de yaşıyorlar adana değil ki klima şart olsun. Çok lüks değil mi ya bu borcun içinde? Alıyorsan bari makul bir şey al diyorum anneme feda olsun diyor. Yarın bir gün annesi ölürse onu rahat ettiremedim diye üzülür diye çok üzerine de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?
Daha çok bencil ve saygisizlar.Erkek analari niye bu kadar vicdansiz ya
Tuhaf olan bizim daha çok ihtiyacımız var. Antep'te yasiyoruz çok daha sıcak burası. Artı kışın ısınmak için doğalgaz kullanamayacaz binada sorun var. Klima olmazsa ufo yakıp ısınmaya çalışacağızBize de alalim evin ici cok sicak diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?