Bu erkekler hep aynı galiba benim eşimde tv aldı ben de senin gibi aman borcumuz var aman şuna gidiyor buna gidiyor zorlanıyor diye üzülüyor dum baktım o hiç umursamıyor bende sürekli masraf çıkarıyorum şuan istediğimi alıyorum istiyorum alınacak diyorum ben çözümü öyle buldumMerhaba arkadaşlar. Ben daha yeni bir aylık evliyim. Öncelikle eşimle ve kv ile hiçbir sorunum yok. İyi anlaşıyoruz. Ama bu mesele canımı sıktı. Yeni düğün yaptık. 50 bin lira kadar borcumuz var. Kartları zor ödüyoruz. Eşimin maaşı beş bin falan. Ya yaz geldi ayakkabılarım çok sıcak 70 liraya bi sandalet gördüm sevdim ama onu bile almadım eşimin borcu var diye. O kalkmış anneme klima alacam diyor. Kayseri'de yaşıyorlar adana değil ki klima şart olsun. Çok lüks değil mi ya bu borcun içinde? Alıyorsan bari makul bir şey al diyorum anneme feda olsun diyor. Yarın bir gün annesi ölürse onu rahat ettiremedim diye üzülür diye çok üzerine de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?
Sanırım bende öyle yapacam. Kısmayacam hiç kendimdenBu erkekler hep aynı galiba benim eşimde tv aldı ben de senin gibi aman borcumuz var aman şuna gidiyor buna gidiyor zorlanıyor diye üzülüyor dum baktım o hiç umursamıyor bende sürekli masraf çıkarıyorum şuan istediğimi alıyorum istiyorum alınacak diyorum ben çözümü öyle buldum
Hakkına girmeyim kendisi benden hiç kismiyor. İstediğim hatta istemediğim her şeyi seve seve alıyor. Ben kıyamıyorum da harcamıyorumBegendiginiz ayakkabiyi alin. Onu almiyim kiyamam masraf yapmiyim diye alistirmayin oyle devam eder yoksa.
Klimayi da bilemedim kendi aileniz istese 5 bin borc verir mi mesela ona gore karar verirdim.
Yada benden kisip ailesine mi verir paralari ona gore tavir yapardım. Benim isteklerimi yapıyorsa versin ailesine de
Helal olsun sana . Çanta güzel fikir aynen katılıyorum.Bırak alsın, sen de sandaletin yanına bir tane de çanta al.
Madem saçacak parası var, neden kendinden kisiyorsun ki? Alemin enayisi sen misin???
Bir bilebilsemNiye eşiniz alıyor klimayı?
Klimayı alsın ama siz de sandaleti alın.ihtiyaçlarınızı bastırmayın.borç harç sadece sizin değil eşinizin de demekki hesabını kitabını yapmış.kimsenin yerine düşünmemeliyizMerhaba arkadaşlar. Ben daha yeni bir aylık evliyim. Öncelikle eşimle ve kv ile hiçbir sorunum yok. İyi anlaşıyoruz. Ama bu mesele canımı sıktı. Yeni düğün yaptık. 50 bin lira kadar borcumuz var. Kartları zor ödüyoruz. Eşimin maaşı beş bin falan. Ya yaz geldi ayakkabılarım çok sıcak 70 liraya bi sandalet gördüm sevdim ama onu bile almadım eşimin borcu var diye. O kalkmış anneme klima alacam diyor. Kayseri'de yaşıyorlar adana değil ki klima şart olsun. Çok lüks değil mi ya bu borcun içinde? Alıyorsan bari makul bir şey al diyorum anneme feda olsun diyor. Yarın bir gün annesi ölürse onu rahat ettiremedim diye üzülür diye çok üzerine de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?