- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
Kesinlikle soylemelisiniz kendi dusunsun madem nasil iki klimayi odeyeceginiTuhaf olan bizim daha çok ihtiyacımız var. Antep'te yasiyoruz çok daha sıcak burası. Artı kışın ısınmak için doğalgaz kullanamayacaz binada sorun var. Klima olmazsa ufo yakıp ısınmaya çalışacağız
Bu tutumunuz güzel ama emin olun ki bunu yaptiginiz icin taç takmayacaklar size.Nasil alistirirsaniz öyle gider ve bu sizin vazifeniz olur ,net.Hakkına girmeyim kendisi benden hiç kismiyor. İstediğim hatta istemediğim her şeyi seve seve alıyor. Ben kıyamıyorum da harcamıyorum
Ailenin durumu gelirleri var mı?Merhaba arkadaşlar. Ben daha yeni bir aylık evliyim. Öncelikle eşimle ve kv ile hiçbir sorunum yok. İyi anlaşıyoruz. Ama bu mesele canımı sıktı. Yeni düğün yaptık. 50 bin lira kadar borcumuz var. Kartları zor ödüyoruz. Eşimin maaşı beş bin falan. Ya yaz geldi ayakkabılarım çok sıcak 70 liraya bi sandalet gördüm sevdim ama onu bile almadım eşimin borcu var diye. O kalkmış anneme klima alacam diyor. Kayseri'de yaşıyorlar adana değil ki klima şart olsun. Çok lüks değil mi ya bu borcun içinde? Alıyorsan bari makul bir şey al diyorum anneme feda olsun diyor. Yarın bir gün annesi ölürse onu rahat ettiremedim diye üzülür diye çok üzerine de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?
Yerinizde olsaydım hiç haber vermeden kredi kartıyla güzel bir klima alırdım. Eşinize müstahak.Tuhaf olan bizim daha çok ihtiyacımız var. Antep'te yasiyoruz çok daha sıcak burası. Artı kışın ısınmak için doğalgaz kullanamayacaz binada sorun var. Klima olmazsa ufo yakıp ısınmaya çalışacağız
Tuhaf olan bizim daha çok ihtiyacımız var. Antep'te yasiyoruz çok daha sıcak burası. Artı kışın ısınmak için doğalgaz kullanamayacaz binada sorun var. Klima olmazsa ufo yakıp ısınmaya çalışacağız
Ben ingilizce öğretmeniyim ama master yaptığım için çalışmıyorum maalesef5000 maası varken ve düğün borcu varken bu harcamayı nasıl yapıyor
Siz calışıyor musunuz
Ben acıkcası anne babaya bakmakla yükümlüyüz ama mecburiyet yokken (kp varsa o alabilecek, alınacak sey zaruri değilse, sevilen model ortalama bisey değilse vs.) aileye yagdurılmasını doğru bulmuyorum
Hani önceden sözü vardı vs ise bilemem ama maası 5000 olan adam için bu hediye fazla bence.
Üff sinir oldum.
Yine bir evlendim ama hanım köylü olmadım tribi bence
Daha çok bencil ve saygisizlar.
5000 bin maaşı olan adamdan 700 tl lik ayakkabı alıcağına kendi bir işe girsin çalışsın İngilizce öğretmeniyim diyor evde oturuyorAlsın bence hiç karışmayın. Kötü olan siz olursunuz. Siz de 70 liralık değil 700 liralık ayakkabı alın size de soz söyleme hakkı olmaz. Eninde sonunda tasarrufa gidecektir
Ne yapmanız gerek ben size söyleyim yok eşimin borcu var yok zor durumdayız demeden ihtiyacınız olan Şeyleri almanız gerekli. Siz almazsanız o gider başkasına alır (anne kardeş sizin aileniz farketmez) hayatım sen bizim için ayakkabı bile almadın canım fedakar eşim de demez. Sen de alsaydın der. Hayat böyle.Merhaba arkadaşlar. Ben daha yeni bir aylık evliyim. Öncelikle eşimle ve kv ile hiçbir sorunum yok. İyi anlaşıyoruz. Ama bu mesele canımı sıktı. Yeni düğün yaptık. 50 bin lira kadar borcumuz var. Kartları zor ödüyoruz. Eşimin maaşı beş bin falan. Ya yaz geldi ayakkabılarım çok sıcak 70 liraya bi sandalet gördüm sevdim ama onu bile almadım eşimin borcu var diye. O kalkmış anneme klima alacam diyor. Kayseri'de yaşıyorlar adana değil ki klima şart olsun. Çok lüks değil mi ya bu borcun içinde? Alıyorsan bari makul bir şey al diyorum anneme feda olsun diyor. Yarın bir gün annesi ölürse onu rahat ettiremedim diye üzülür diye çok üzerine de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?
En iyi evlat kategorisine girecekNiye eşiniz alıyor klimayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?