Şimdi bunu söylediğim için linç yiyeceğim ama, ben de kadın bile olsam başka bir kadının belirgin meme uçlarını, zıp zıp memelerini görmek istemem yani. Herkes ne kadar memelere özgürlük, o cinsel bir organ değil vs dese de ben bir kadın olarak edep adap dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Pedagoglar belirli yaştan sonra kız ve erkek çocukların odalarının ayrılması gerektiğini söylüyorlar mesela o zaman onlara da kafa tutalım, ne ima ediyorsunuz siz kardeş onlar sapkın düşüncelere sahipsiniz diye.
Bir de memeye değil yüzüne bakın diyen olmuş, o zaman kıyafet neden giyiyoruz amacı nedir, herkes çıplak gezsin yüzümüze bakalım.
Kadının kendi evinde tek başına ne giydiği kimseyi ilgilendirmez ama ben çocuğumu emzirirken kendi annem, kayınvalidem, görümcelerim, teyzelerim kimseyi sokmuyorum odaya, çünkü benim memelerimi kimse görmek zorunda değil, ben kendim de bundan rahatsızlık duyuyorum.
Bazı anneler oğullarıyla gereken mesafeyi koruyamıyor, konu sahibi bundan rahatsız olmuş. Bu kız çocuk baba için de rahatsız edici, anne oğul için de öyle.
Hastalık vs durumlar hariç, ama nasılsa ben doğurdum ben emzirdim diye sere serpe dolaşmaya gerek yok.
Herkesin fikri kendine.
Konu sahibi bence bunu düzgün bir dille eşinle konuşmalısın, tabii kendi bunlardan rahatsız olmadığına göre bu şekilde alışmış ve normal geliyor fakat senin bakış açınla belki seni anlayabilir.