Kayınvalidem çocuğuma el koyacakmış

Boşanmayın. Kaynana görümceye bu adamı üstüne para verseniz almazlar zaten. Adam açıkta mı kalsın yazıktır. Hem işe yaradığı alanlar da hiç yok değilmiş.

Siz bu kafa ile bayramdan bayrama cocuk gorursunuz aynen devam
Bakmaz demeyenlere inanmayin burada bile 6 7yasina gelmis ornek vardi babaanne el koymus siz devam edin sakin kendinizi savunmayin o laflari yiyip yiyip oturun
Zaten kocasıda koynunda uyur anne diyor hepsi olaya okey bu adam için 3 sefer tüp bebekle uğraşıcam bide bu muhabbetleri dinleyecem kiyamet falan kopmalı bence

Muğla mı? Anne tarafım Muğlalı, hiç anlattığınız gibi ucuzluklara şahit olmadım ben.

Anladığım kadarıyla adamın sürekli ve belirli miktar bir kazancı yok. Çocuk doğunca iki ay sonra mecburi işe başlayacaksınız, çünkü kira ve faturalar size bakıyor. Nasıl olacak?

Bakici tutamaz masraf Adam kendi cocuk bakmaz ailesine tavri belli o cocuk eninde sonunda koye gider baska çaresi yok cunku.

Bakici tutamaz masraf Adam kendi cocuk bakmaz ailesine tavri belli o cocuk eninde sonunda koye gider baska çaresi yok cunku.
Ya kaynananın hadsiz laflarına gelene kadar bi ton sorun var. Kaynananın kendi yetiştirdikleri ortada, ekonomik bir sürerlilik de yok kendi çalışmasa, nasıl cesaret valla bilemedim.

NErden buldunuz ay bu sütü bozuk cahilleri

İyi de dediğinde hamile falan da değilmişsiniz, yanlış hatırlamıyorsam arabada gidiyorduk o esnada telefonda söyledi başkasına demişsiniz.
Bakın ben hayatımda kimseyi dövmedim. Ama ben bile o anda o telefonu kaptığım gibi fırlatır, görümceyi de arabadan indirir, kocama da sen mi haddini bildirirsin yoksa akşam eve gelme derdim.
Siz ne yaptınız o lafı duyunca?
Kavga çoğu zaman iyi değildir ama bazen zarurettir.
Biri orospu dediğinde kenara çekilip ağlanmaz benim bildiğim. Haddini bildirmek gerekir, ben üzüleceğime o üzülsün kafasındayım ben.

Ya kaynananın hadsiz laflarına gelene kadar bi ton sorun var. Kaynananın kendi yetiştirdikleri ortada, ekonomik bir sürerlilik de yok kendi çalışmasa, nasıl cesaret valla bilemedim.

Deliyse benim deli degil baslarim deliligine der dunyayi dar ederim kim bana o lafi edebilir
Delilikten anliyorlarsa deli deliyi gorunce Comagini saklarmis

Ay tipik kaynana modeli

Takılmayım derim.

Benim oğlumada kayınvalidem baktı.

Allah razı olsun.

İşten çıkıp her akşam almaya gittiğimde (genelde uyurdu oğlum) eee kalsın ne olacak sabah gene gelecek derdi.

Sonuç her akşam alıp evime gittim(Aramız 10 dakika bile yoktur)

Evet kalsın bende bu gece rahat uyurum diye hiç düşünmedim.

Aksine sabah kalvaltıda birlikte olmanın tadını çıkardım çocuğumla

Dik durun kim kimi kimden alıyor.

Ama kırgınlıkta olmasın bence arada insan insana her zaman lazım.

Sağlıkla gelsin meleğiniz.

Deliyse benim deli degil baslarim deliligine der dunyayi dar ederim kim bana o lafi edebilir
Delilikten anliyorlarsa deli deliyi gorunce Comagini saklarmis
Deli deliyi gorünce sopasını saklarmış beni görmeli mesela o lafı bana diyecek o arabanın içinde kalır çikamazdı 2side ilk kocamı hallederdim

0 lira kazanan doğru dürüst işi olmayan biriyle neden çocuk yaptınız?
Evi sizmi geçindiriyorsunuz?
Ben olsam direk sert cevap veririm şaka felan değil.
Herkes yerini bilsin.

O bana dedi hamile kadina neler diyorsunuz diye Rosa.

Kendisine oro*pu dendiginde ses etmeyen kemaline "adam yerine koyup" dedim diye icerledi, kendisine denilen laflar o yorede normalmis, demekki kendi yöresindede normal, yoksa delirmeliydi o ortamda.

Ben anadolunun her yerinde çalıştım. Bazı insanlar varoştur. İnsanlar da ailelerini seçemez. Sırf ailesi kötü diye de eşimle olan mutluluğumu bozamayacağım hanımefendi. Siz öyle yaparsınız.
Ya banane senin eşinden çocuğundan hayatından. İster mutluluktan geber istersen mutsuzluktan. Burada kimsenin hayatında zerre yerin yok. Her mesajın kocamdan vazgeçmem kocamdan vazgeçmem. Yav banane. Senin daha sabit geliri olmayan pasif kocanı havada kapmayı beklemiyoruz. Senin daha işini gücünü oturtmamış kocan dünyada tek erkek kalsa dönüp bakmam hele ondan çocuk yapmak filan inan mide bulandırıcı benim için. O yüzden sakin ol kimse seni kıskanıp şu an içinde bulunduğun korkunç hayatı yaşamak istemiyor. Kocamı boşamammmmmm diye kendini parçalamana gerek yok.
Anansı kötü ablası kötü ama bi kocan iyi gsgsgsgs aynen o varoş aileden eminim pırlanta gibi kocan çıkmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…