Kayınvalidem çocuğuma el koyacakmış

Bunu bu kadar takmanız hem tecrübesizlikten hem de hormonlardan. Merak etmeyin hele çocuk doğsun bi ele gelsin, yalvarmayla bakmayacak. 3-4 yaşına bi gelsin, kocamla baş başa kırk yılın başı iki üç gün tatil yapayım diyeceksiniz, yoook başım ağriyi yoook g.tüm ağriyi diye caz yapcak.

Kendini cok eziketmissin. Burdaki en buyuk faktor kocanin tutumu. Bu yuzden insanlar kocana yuklenmis. Kendini kv/gorumceye karsi savunmayan “ehi ehi kirilmasin, ehi ehi cahil, ehi ehi deli” diyen sen, kocani adeta vatan topragi savunur gibi savunmussin. O yuzden tepki gormussun.

Bir kova kadini olarak senden daha deli, daha yuksek tonlu, daha guclu bir durus beklerdim. Benim esimin memleketinde de genc kizlara or… derler sevgi ifadesi olarak. Ama hic kimse curret edip bana o lafi kullanamaz adamin kafasiyla makatini birlestirmek suretiyle basket topu yapar sektiririm. Yada kv cocugu alcam dedi diyelim “ahahah deli kizin yaninda be guzel yapsin bi tane al koynuna” derim. “Ahhhh annneeeemmmm sana yatakkkk aldimmmm” bu eziklik seviyesi nedir yahu

Anadolu'nun göbeğinde yaşıyorum, orospu demek normal falan değil.
Abinin karısına orospu dersen kavga çıkar, bütün dünyada olduğu gibi. Lütfen cehalet, yok Anadolu vs diye açıklamaya çalışmayın.
Böyle bir şeyin izahı yok. Bunda bir anlaşalım.
Bebek konusunda da aynı şey geçerli.
Ben kocamın tek ailesi falan diye bakmam yerinizde olsam. O görümceyle de kayınvalideyle de öyle bir kavga ederim ki bir daha yüz yüze bakamayız. Böylelikle kurtulmuş olurum.
Bazı insanlarla geçinmenin yolu yoktur, direkt uzaklaştırmak lazım.
Bu yaşa gelip kendini biraz bile geliştiremeyen insanları idare etmek zorunda değiliz.
Ayrıca bu tarz saçma şeyleri sizin aileniz yapsa kocanız nereye kadar çekerdi acaba hiç düşündünüz mü?

Ilk önce şunu söyleyeyim ne kadar bebekleri severse sevsin 3 günden sonra kayınvalide oram bağırıyor buram ağrıyor diye başlıyorlar zaten. Bu kadar terbiyesiz insanları asla evinizde rahat ettirmeye çalışmayın bırakın gelsinler gitsinler. İkincisi de boş boş konuşan insanları kale almayın niye karnınızdaki bebişi üzüyorsunuz ki siz strese girdikçe o da strese giriyr sonrasında size kolik bilmem ne olarak dönerse şaşırmayın.

Herkesin yaka silktiği birine bile ağzının payını vermemiş, hadi bütün aile korusa da ağzını açamasa eşiniz ona da tamam. Beni yedi köye ezdirecek adam alsın yemeğini temizliğini başına çalsın. Önce saygı. Önce itibar.

Karısına orospu denmesine sesi çikmayan koca ama burdaki yorumlari yapanlar cahil aynen canım aynen boşanma bu tipler başkalarına musallat olmasın sen idare ediyorsun zaten her koşulda

Size or*spu denilen ortamda kocaniz had bildirmemiş ben o adama artik g*vat derim ve muhtemelen gururum kaldirmaz iş boşanmaya gider ki kocam had bildirmezse o ortami ben yakarim. Bu isin ailem koylu, ailem cahil, şaka yapildi gibi bir savunmasi asla olamaz. Namusunuza laf edilen ortamda kavga cikarmadiysaniz taviz tavizi dogurur misali tepenize binerler. Cocugunuzda kim bilir nelere maruz kalir nede olsa onlar cahil diyip tepki vermiyor, mesafe koymuyorsunuz. Unutmayin bu cocuk o aile icinde buyuyecek o laflari duyacak, o tavirlari gorecek. Sizden cekinirlerse cocugunuz yaninda dikkatli olurlar.

Size tek tavsiyem kocanizla konusun onlar cahil fakat ben degilim herkes dikkat edecek diyin. Cocugunuzu kimse alip goturemez korkmayin ama ona neler ogretecekleri, nasil davranacaklari sizin tepkilerinize bagli. Bu yuzden gerekli zamanlarda duruşunuzu belli edin.

Ben anadolunun her yerinde çalıştım. Bazı insanlar varoştur. İnsanlar da ailelerini seçemez. Sırf ailesi kötü diye de eşimle olan mutluluğumu bozamayacağım hanımefendi. Siz öyle yaparsınız.
Bence de bozmayin sonucta sizden baska cok fazla insanin cinsiyetci kufur edilmesine ragmen karisini savunacak tek laf edemeyip, zaman zaman evin gecimini saglayan karisini savunamayan adama sahip cikacagini sanmam o yuzden mutlulugunuzu bozarsaniz kocaniz ortada kalir . Onlarin tarzi o olabilir ama sizin tarzinizda baska bi yorumda yazmissiniz babam salak dedigimde bile bakardi diye sonucta esiniz sizin tarzinizi biliyorsa onlarin tarzina saygi duydugu kadar sizinkine de duyup bi cevap vermeliydi diye dusundum ben hele ki siz hamileyken ama mutlu yuvanizda bi omur nasip olur size umarim

4 tane oglum var. Evlenıp 4unden 1i bana sızın esinizin annesine davrandığı gibi davransa hösst koca adam oldun der kovarım. Madem cahıl burdakı kadınlar soru sormayın. Daha karısını savunamayan adamı gelmiş sız savunuyorsunuz. Benmde kv densızdı yerı geldı bn sakayla karısık laf soyledım yerı geldı esım soyledı.
Anası meme vern ote gıtsın a.m veren berı gelsın dıye bagırınıyodu da anne sen nasıl konusuyorsun. Bnm namusumun orası burası hakkında anam olsa laf edemz dıye atrlnmıstı.. Sizin esınız ise masllh cahıl deyıp gecıyor.

Neden acaba? Bunu iyi bi düşünün olur mu? Gerçi kendi cevabınızı yine kendiniz vermişsiniz. Olmayan şeyi kime göstereceksiniz? Annesini ablasını silemiyor, silsin diye bekleyen de yok, ağzını açıp iki çift laf etsin, demek ki sizin de hadsize haddini bildiren bir yapınız yok ki normal geliyor. Kocama öyle laf edenin ağzını yırtarım. Eşinizi kendisine yamuk yapıldığı gün görürsünüz, kimseyi kıramıyor mu yoksa kıymetli olan can kendininki mi.

Hangi Anadolu bu arkadaş orospu demek normal görülüyor? Kendi aralarında diyorlarsa bile size diyemezler.
Cahillik adı altında saçma sapan şeyleri hoş görmek zorunda değiliz.
Kayınvalide saçmalamış, normalde takmayın derdim ama 3 tüp bebek denemesi yapmış hamile bir kadına çocuğuyla ilgili bu tarz şeyler söylenmez. Eşiniz de saçma sapan cevap vermiş. Keşke kendinizi yemek yerine ikisine de anlayacaklar dilden konuşsaydınız.

Son düzenleme:
Benim bildiğim bir topluluk var böyle küfürlerin normal ve sempatik görüldüğü, kavgaları bi garip ama, ellerini kukularına vurup bomba patlatıyorlar.

Bi tarafim gocmen, bi tarafim Anadolu'nun bagirindan kopup gelmis.

Bizde oro*pu kelimesi adiyla saniyla bu isi yapan kadina söylenmekten dahi ar edilir, cok ilginc hangi Anadolu'ymus bu da oro*pu indirip oro*pu kaldiriyorlar cozemedim.

Ananem alzheimerli o arada birilerine kizarken o da zaten oro*puydu deyiveriyor hepimiz celallenip susturuyoruz kadını, yani alzheimerliyken bile bu kelimenin kullanilmasindan rahatsiz oluyoruz.

Ben anlamadim sizin bulunduğunuz Anadolu'yu.

Ayrica eşimin annesi densizin dibidir, bana bir kere deli diyecek oldu, o gun aldi agzinin payini eşimden, bana oro*pu deseydi herhalde bir daha kimseye oro*pu diyemeyecek hale getirirdik esimle birlikte.

Esiniz bunu sessizce yutmus ve siz mutlusunuz, adam diye elini tutuyorsunuz oyle mi? Cok ilginc demek ki sizde rahatsız olmadiniz pek.

Doğru galiba dedikleriniz. Kendisine yapılsa böyle olmazdı tavrı

Hiiiiiç sıkmayın canınızı. Bak bdv konularının %10’u böyleyse %20’si “kayınvalidem çocuğuma bakmıyor” şeklinde.

Siz yalvaracaksınız gel bak diye de bakmayacak, gelmeyecek bile. He diyip geçin, görümceniz de salakmış ayrıca.

Son düzenleme:
Adam diye elini tutuyorum. Ağır konuşuyorsunuz. Bunu yaşadım ve güvenli olduğunu düşündüğüm kadınlar ortamında paylaştım. Belki birisi yapma kendine bunu der bi fikir verir diye. Ama bebek bekleyen kadına boşan demeniz çok muhteşem gerçekten.

Görümcem kalitesiz bir kadın. Şeytanın yeryüzündeki gölgesidir. Annesi de çok ergen bir karakter, henüz olgunlaşamamış. Tüm köy küfür ediyor, dondurmam gaymak filmini izleyin bölgeyi anlarsınız.

Siz bu kafa ile bayramdan bayrama cocuk gorursunuz aynen devam
Bakmaz demeyenlere inanmayin burada bile 6 7yasina gelmis ornek vardi babaanne el koymus siz devam edin sakin kendinizi savunmayin o laflari yiyip yiyip oturun

Bosanin demedim, agir da konusmuyorum sizin agir konusma standartlariniz kisiye gore degisiyor mu?

Ben bir kiz kardese bunu kendine nasil layik gördüğünü soruyorum.

Bana boyle bir laf edilmesini gectim, kimse edemez zaten, ama hakkimda benim olmadigim yerde iyi veya kotu konusulmasini dahi kaldirmam, eşim izin verirse onu da adamdan saymam artik.

Sınırlarınız cok cok esnek, esinizde buna guvenerek savunma ihtiyaci duymamis belliki.

Ben sizin icin uzuldum, ayrica bazen birilerinin sert konusmasi gerekir, dost aci soyler diye guzel bir atasozumuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…