kayınvalidem bizde

Başarılar kuzuuum, şu an tvde evlendirme
Programı var. İzleyip laf söylüyor, kafayı yemiş gibi. Çıldıracağım evde.
sana bir teklifim olacak benim kv oraya taşınsın yesinler birbirlerini bizde kafa dnleriz kız ohhh miss ne dersin

İzlediğim programda kızların boy ortalaması 1.70, benim kv 1, 50 alacaklarsa hemen yollayayım kaçırsın kızları oradan
yapımcılara rüşvet veririz hatta vermemizede gerek kalmaz rentingle tavan yapar senin kv bilmemde bnmki hem yazar hm yönetir hem oynar bizde evden izleriz sürekli kalsın diye milyonlarca sms bile atarım

biraz korksun işte millete karışmasın kocaman kız napıyosa yapar niye rezil ediyo insanların özel hayatına karışıyo haketmiş ben olsam bende dava ederdim daha beterini yapardım hatta. kocası ve oğlu bile katlanamıyo başka kimse katlanamaz böle kaynana düşman başına işin zorrr..

Abbovvv sende boşanabilsen kv denden keskee ama nerdeee. Artık evi mi taşır sulh mu olur gidin ortalığı toplayn yoksa basına kalır

Düşman başına bile vermesin denilecek tip

Evine dönme niyeti de yoktur simdi bunun, allah kolaylık versin

Davalar açıldı mi bu arada hem komşu hem kp tarafından

Hanfendi ; Kayın validenizin gerçekten Psikolojik tedavi alması gerektiğini düşünüyorum.Bu konuyu görünce konu geçmişinizi inceledim.Şaşkınlığım yüzüme yansıdı.. Kayın peder ve eşinizle iştişare edip, muhakkak bir doktorla görüşmesini sağlamanız gerekir.Hem sizin,hem toplumun huzuru için gerçekten gerekli!

o ne ya!!!!
internetim yoktu anca girebildim. neler oldu, son durum ne?

terbiyesiz kadın birinin evine zorla girmiş resmen bu suçtur inşallah ciddi bir ceza yer de aklı başına gelir. sana da allah kolaylık versin kaynanan mı var derdin var. keşke hepsi ölmüş olsa
Bu çok kötü bir söz. .lütfen geri alın. Benim annemde kayinvalide ama dünya iyisidir.melektir..hem dünyada benim annem gibi iyi olan milyonlarca kayinvalide vardır.

o ne ya!!!!
internetim yoktu anca girebildim. neler oldu, son durum ne?
Gitmedi, çilek yiyor evde. Ayaklarında da benim terliklerim var. Kıyameti kopardım. Eşime dedim sen yokken polis çağırırım valla zorla girdi diye çirkefleştim o derece. Gitmem diyor kadın bana. Burası oğlumun evi sen git diyor. Eşim gelicek birazdan önce yemek yemeye gideceğiz sonra o bahaneyle evine bırakacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…