- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Bu vesile avukatlar günün kutlu olsunBaşarılar kuzuuum, şu an tvde evlendirme
Programı var. İzleyip laf söylüyor, kafayı yemiş gibi. Çıldıracağım evde.
Teşekkür ederim kuzum :)Bu vesile avukatlar günün kutlu olsun
sana bir teklifim olacak benim kv oraya taşınsın yesinler birbirlerini bizde kafa dnleriz kız ohhh miss ne dersinBaşarılar kuzuuum, şu an tvde evlendirme
Programı var. İzleyip laf söylüyor, kafayı yemiş gibi. Çıldıracağım evde.
İzlediğim programda kızların boy ortalaması 1.70, benim kv 1, 50 alacaklarsa hemen yollayayım kaçırsın kızları oradansana bir teklifim olacak benim kv oraya taşınsın yesinler birbirlerini bizde kafa dnleriz kız ohhh miss ne dersin
yapımcılara rüşvet veririz hatta vermemizede gerek kalmaz rentingle tavan yapar senin kv bilmemde bnmki hem yazar hm yönetir hem oynar bizde evden izleriz sürekli kalsın diye milyonlarca sms bile atarımİzlediğim programda kızların boy ortalaması 1.70, benim kv 1, 50 alacaklarsa hemen yollayayım kaçırsın kızları oradan
İzlediğim programda kızların boy ortalaması 1.70, benim kv 1, 50 alacaklarsa hemen yollayayım kaçırsın kızları oradan
Yarın gidiyor, eşimle konuştum mecbur tamam dedirttirdimahahahahahaha
ay onun bosanmis hali hic cekilmez yalniz
yasasin pinkiiiiiy gucuYarın gidiyor, eşimle konuştum mecbur tamam dedirttirdim
Canım yasak olmasa resim atacaktım inan, o kadar ağlayıp duygu sömürüsü yapıyor ki eşime bu kadın beni istemiyor hoşuna gidiyor bu durumda olmam diye. Çıldırdım kafasına bi şey fırlatcaktım az kalsın. Konuşuyolar şimdi eşimle@pinkycaramel
pinkyy gitti mi evine?
o ne ya!!!!Canım yasak olmasa resim atacaktım inan, o kadar ağlayıp duygu sömürüsü yapıyor ki eşime bu kadın beni istemiyor hoşuna gidiyor bu durumda olmam diye. Çıldırdım kafasına bi şey fırlatcaktım az kalsın. Konuşuyolar şimdi eşimle
Bu çok kötü bir söz. .lütfen geri alın. Benim annemde kayinvalide ama dünya iyisidir.melektir..hem dünyada benim annem gibi iyi olan milyonlarca kayinvalide vardır.terbiyesiz kadın birinin evine zorla girmiş resmen bu suçtur inşallah ciddi bir ceza yer de aklı başına gelir. sana da allah kolaylık versin kaynanan mı var derdin var. keşke hepsi ölmüş olsa
bitaneside benimkiBu çok kötü bir söz. .lütfen geri alın. Benim annemde kayinvalide ama dünya iyisidir.melektir..hem dünyada benim annem gibi iyi olan milyonlarca kayinvalide vardır.
Gitmedi, çilek yiyor evde. Ayaklarında da benim terliklerim var. Kıyameti kopardım. Eşime dedim sen yokken polis çağırırım valla zorla girdi diye çirkefleştim o derece. Gitmem diyor kadın bana. Burası oğlumun evi sen git diyor. Eşim gelicek birazdan önce yemek yemeye gideceğiz sonra o bahaneyle evine bırakacağız.o ne ya!!!!
internetim yoktu anca girebildim. neler oldu, son durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?