Yaa insan tabi çocuklarından medet umar ama kayınvalidem imkanı olduğu halde aylardır kendi durduğu ilde kız kardeşi için kendi arabalarıyla km uzaktaki hastaneye gittiği halde doktora görünmedi. Eşim bu kadar ağrın varsa ağlıyorsan neden görünmüyorsun randevu alalım veya teyzemi beklerken gir doktora görün dediği halde görünmedi. Biz zaten evlendiğimiz günden itibaren kv kp in her masrafını karşılıyoruz. Arabalarının sigortası, vergisi, evlerinin faturası, telefon kontürleri vs de dahil olmak üzere herşeylerine yardımxı oluyoruz durumları iyi olduğu halde. Sürekli onların ihtiyaçları vs için paramızı harxıyorken ben neden kendimden kısayım. Zaten ben kendi ihtiyaçlarımı bile erteliyorum çocuk olacak diye almıyorum. Kendim özele öyle 150 200 tl para bayılmıyorum memur indiriminden dolayı 30 tl para veriyorum yoksa ben de gidemezdim. Bebeğin kıyafetleri beşiğini bile eltimden. Herşeyin kusursuz olmasını beklesem giidip eltimden beşik almam, gidip eltimden onun kız kardeşinin çocukları ve kendi çocuklarıyla eskittiği kıyafetleri almazdım, evet heeşeyi biz karşılıyoruz bunu da anlattım. Geliş gidiş 400 tl bilet parasına kadar biz yapıyoruz. Benim annemde o durumda ben yanında eşlik ediyorum annemlerden bile durumları daha iyi evleri de var kaynanamların, anneme tek birşey alsam benim annem neden masraf yapıyorsun diye söyleniyor. Durumu olmasa yaparım ama durumu varken ve biz doğum için hazırlık yaparken bizden beklemeleri abes.