Sizin dediğiniz gibi olmuyor, bekara karı boşaması kolay diye bir laf vardır aynen öyle. Herkesin aile yapısı annesi babasının huyu suyu farklı. Eşimin annesi babası çocuklarını evlat gibi değil kardeş gibi görüyorlar özellikşe de kayınpederim, hemde çok maddiyatçılar. Ben maddiyatçı biri değilim, değildim ama onların biz evlenirken ve evlendikten sonra yaptıklarından dolayı eşim sayesinde onlara karşı bakış açım değişti. Biz özele götürsek tahlil için ordan oraya gitmeyiz ayrıca. Hee birde sıkıntı sadece buraya kendi bulunduğu ilde olabileceği tedavi için gelmesi değildi, eşimin kendi gitmek yerine hamile eşini annesiyle hastanelerde koşturmasıydı. Annesi de gayet ayakta işine geldiğinde turp gibi işine geldiğinde hasta olan biri. Çok yaşlı da da değil ayrıca, çok yaşlıysa zorlanıyor çok hastaysa eğer ona bakacak insanları da düşünüp kendini daha da hasta etmeyecek o zaman. Doktor kilo ver zayıfla düzelmezsin dedipş halde dizleri, bacakları ve boynu ağrıdığı halde bir 1 bahçeye kendine yetek kadar ekeceğine nerede bahçesi varsa neredeyse hepsine birşeyler eken, yapma dediğimiz halde mecbue olmadığı halde can sıkıntısına ağır taşıyan ağır kaldıran, ağır işler yapan ve sürekli ekmek tüketip ekmek yiye yiye şişen evlatlarını düşünmeyen merhametsiz olan kendileri kusura bakmasınlar. Ve bizi hizmetçi gibi görenlerde onlar. İki kuruşun hesabını yapıp torunlarına hediye gelen doğum paralarına göz koyacak kadar maddiyatçı olan birilerine ben merhamet edemem. Burdaki üyelere sorarsanız bu ailəyə fazlasıyla merhamet göstermişim susmuşum.
2 ay sonra elinden küçük bir kist ameliyatı olacak ve eltimle beni 1 ay eltim 1 ay ben olmak üzere 2 aylığına köye çağırıyor ama dediği ne biliyor musun "işler sizi bekliyor, halıları yıkayacaksınız, camları sileceksiniz(bunlar birşey değil yaparız tabi), bahçe bostan işlerini yapacaksınız ben çocuklara bakarım. Ben bahçe filan yapmam ben yemeğini temizliğine yardımxı olmaya geliyorum bahçe bostan sulamaya yapmaya değil çok istersen oğlun yapar dedim. Bana dediği şu "çocukla 2 kaşık yemek yapamazsınki sen, bostann sulamayacak bahçe işi yapmayacaksan ne diye geliyorsun ben çolak elimle kendime çorba kaynatırım onalrı yapmayacaksan niye geliyorsun, hem niye oğlum yapsın, oğlum olmadan sen birşey yapamıyor musun, bizde kadınlar yapar erkekler yer. " dedi. Eee ameliyatlı eliyle 1 yaşındaki yerinde durmayan çocuğa nasıl bakacakmış hanımefendi onu anlamış değilim.