Kayınvalide oğlunda mı kızında mı kalır?

Sırasıyla itirazım yok kızları ben devamli olırsa bakamam diyip duruyor

Tamam bu kabul zaten ama onlar çekilmek istiyor gibi bana bakıp duruyorlar ve annem hastalansa bakmak zorundayım kalacakta demek istediğim normalde kalsa devamlı olarak hani sıkılırım ondan bile kayınvalide ayırdığım için değil demek istiyorum insan başkasının ailesiyle yaşamaktan sıkılır dönüşümlü olsun yeter her şeyi gelin yapar anlayışına girmesinler diyorum . Kaldı ki herkesin ailesiyle ilişkisi farklı orası da ayrı konu :)

Konu miras olsa aslanlar zaten maşallah

Böyle bir durum başa geldiğinde "kabul edelim ki annemin (babamın) tek evladı benim" diye düşünüp, (diğer kardeşler düşüncesiz de olsa) sabırla bakıp duasını almak gerek.
Gönlünü hoş tutmak, yüzünü öne eğdirmemek gerek.

Son düzenleme:
Böyle bir durum başa geldiğinde "kabul edelim ki annemin (babamın) tek evladı benim" diye düşünüp, (diğer kardeşler düşüncesiz de olsa) sabırla bakıp duasını almak gerek.
İnsan rahat giyinem
Keşke

Mirasa gelince eşitlik derler işte erkeğe fazla verilmesi bu yüzden anne babası düşkün olunca maddiyatı karşılasın diye

güzel dediniz

Kizlar kizin üzerine gitmeyelim! Benim Kayinvalidem de birsey yok allaha sükür Ama Bende daha 22yasindayim. Bende bana muhtac olmasini istemem:/ kizi bana simdiden diyo: anneme birsey olursa Sen mecbursun???
Mecbursun ne demek?
Insan sinir oluyo cünkü herkesin annesi!
Bence biraz Sen biraz o bakmali kimseye cok yük verilmemeli zor evet Ama ortak karar olmasi lazim

Aynen öyle canım herkes kendi kızına kıyamaz başkasının kızını el görürler hiç böyle değillerdi bi de onun şaşkınlığı var üzerimde

Anne babaya evlatların bakma zorunluluğu vardır bu cinsiyete bakmaz bir süre oğlu bakar bir süre kızı bakar . Eğer siz bakmak istemiyorsanız eşiniz izin alsın ya da siz de kaldığı sürelerde bakımını üstlenecek birini tutsun .

1 hafta nedir ki Cantasini acmadan gerimi toplasin az biraz insaf kimse kimseye kalmiyo bu dunyada

Aynen öyle canım herkes kendi kızına kıyamaz başkasının kızını el görürler hiç böyle değillerdi bi de onun şaşkınlığı var üzerimde
Bakmak zorunda misin bence değilsin o senin vicdanınla alakalı ama kendi kızıda bakmak zorunda kusura bakmayın yani

Olur mu oyle sey, hep bir tarafa yuklenmek olur mu? K validem bizde de kalır kizinda da? Adaletli olmak gerek..

evlatları bakıcı tutsun ücreti neyse paylaşsınlar

Olur mu oyle sey, hep bir tarafa yuklenmek olur mu? K validem bizde de kalır kizinda da? Adaletli olmak gerek..
Bencede adalet evlat mecb
1 hafta nedir ki Cantasini acmadan gerimi toplasin az biraz insaf kimse kimseye kalmiyo bu dunyada
Sürekli laf sokmaya başladı her gidişimde hastalıktan önce başlamıştı değiştiler beni soğuttu bu tavır , ve o kadar kötü hasyalık
evlatları bakıcı tutsun ücreti neyse paylaşsınlar
Canım o kadarına gerek yok tabi ama onlar gelin yapmak zorunda gibi bi tribe girdiler sanki karnımı onlar doyuruyor gibi Allah rızası için ve eşim için elimden geleni yapıyorum ama istediğim için zorunda olduğum için
BU DA TOPLU Bİ KENDİMİ İFADE ETME NOTU OLSUN BANA KIZANLAR İÇİN

Tabiikiii öyle tatlım hiç tereddüd etme madem herkes kendi anne babasından sorumlu eşin boşasın seni baksın annesine..yaptığınla söylediğin tezat olmuş..

Tabiikiii öyle tatlım hiç tereddüd etme madem herkes kendi anne babasından sorumlu eşin boşasın seni baksın annesine..yaptığınla söylediğin tezat olmuş..
Sanane eşimin beni boşamasından sana mı kaldı soruya cevabın yoksa defol git haddini bil sanki kendi kv biraz haata olsa kimseye bırakmadan kendi başına bakıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…