Kayınvalide oğlunda mı kızında mı kalır?

Bende onu diyorum gelininde annesi babası var yaşlanacak herkes annesinden sorumlu e biz onlara da bakalım geliniz diye prayada bakalım ki gelin var gelin var ben onların ekmeğini yesem anlarım . o zaman hayatımızı hasta bakarak geçirelim zaten öyle bi durumda insanın kendine de hayrı kalmaz yatak döşek kendi hasta olur

Kesinlikle haklısınız aynen öyle :)))
E yanı sizin sorumluluğunuz zaten bi zahmet öyle yapın bizimde anamız babamız var bizim çocuğa kim bakıverecek . Buraya sorulmasın diye değil kendi anneniz farkındaysanız bizi büyütmedi bu yaşa kadar sizi büyüttü sizin için uykusuz kaldı bizim evimiz ayrı yolumuz ayrı sizin çocukları büyüttü yardımınıza koştu her seferinde e bakımıda yapıverin bi zahmet.

Mecbur dönüşümlü olur iyi evlat olsa bunu gizliden konuşur elbet aralarında ama annesinin yanında tamam artık annem birazda bize gelsin özledik diye diye çağırırlar bunlar sen sen ben yokum sen

Aynen de bu bizim annrye babaya kim bakacak insan ister ki sokakta kalanlarıda evimize alalım herkes gelsin ne olacak ki dünya ne kadar güzel okur değil mi ama öyle olmuyor insanız sıkıntı bunalım hele hasta nazzlıysa sürekli ağır durumu olmamasına rağmen ölecem ölecem diyip yanında kocaman oğlunuda taşıyorsa yük olur muyuz demeden psikolojik olarak çöküyorsunuz zaten size kim bakacak erkekler boşar bile dımdızlak kalırız hasta hasta kimseyede hayrımız olmaz

Maddiyatı da erkek evlat yapıyor canım beniiim ondan haberin var mı ?? Gece gündüz hastaneye taşıma işi kimde hastalık ciddi olmasa bile kimde erkekte bundan bi habersiniz tabi

Bakmak zorunda değilsiniz. İnsanlar zamanında ne yaşadı kv ile ilişki nasıldı bilmeden, bakmak istemeyen gelini yargılamak acımasızlık.
Madem kızları almıyor o sorumluluğu kendi evinde bakıcı tutulur.
Ben annemin sorumluluğunu başkasına vermem mesela. Gelinlerimizin hiç bir mecburiyeti yok bana göre.

Maddiyatı da erkek evlat yapıyor canım beniiim ondan haberin var mı ?? Gece gündüz hastaneye taşıma işi kimde hastalık ciddi olmasa bile kimde erkekte bundan bi habersiniz tabi

Siz iyi misiniz? Konunun üzerine konuşmuşuz, nerdeyse 10 günü geçmiş gelmiş tekrardan yazıp atarlanıyorsunuz. Kurup kurup dur ben bi daha cevap vereyim şunlara mı diyorsunuz anlamadım ki ben?

Kızı evinde bakabilir
Siz iyi misiniz? Konunun üzerine konuşmuşuz, nerdeyse 10 günü geçmiş gelmiş tekrardan yazıp atarlanıyorsunuz. Kurup kurup dur ben bi daha cevap vereyim şunlara mı diyorsunuz anlamadım ki ben?
Yo ne alaka bir sürü yorum var bu yorumu ilk defa görüyorum bi başka yorum daha yaptıysanız cevap vermişsem bilmiyorum bu yorumu yeni gördüm cevap verdim

Bakınız bu verdiğiniz cevap idi. sonra bende yine size cevap vermişim sonra siz yine vermişsiniz ve konuyu orda kapatmışım ben. özellikle görün diye cevabınızı komik ifadesi koydum şimdi. Neyse anlaştığımızı umuyor sizlere hayırlı günler diliyorum

Farketmedim hiç bayyy

Dinen gelin veya damat bakmak zorunda değil tabi vicdanlarına kalmış bakılırsa çok iyi olur ama bakmazlarsada hiç bir vebali günahı yok diye biliyorum ya oğlu bakacak ya da kızı kayınvalide hangisinin bakımından rahatsız olmazsa onu seçmeli kadın olduğu için sanırım kızının bakmasını ister

Ben de ilk yorumumda aynı şeyi dedim zaten farkındaysanız. Canı gönülden kimseye bırakmam ben bakarım dedim zaten, bizi büyüttü diye değil sadece. Anlayamadım cevabınızı biraz atarlı geldi de ne alaka???

Ben kendi anne babama bakarım kayınvalidem vs pek istememde eşim tek çocuk malesef ama kı bakar erkek bakar diye bi ayrım yoktur

Ha damadın evinde kalmışsın ha gelinin ya gelin raZı gelmiyorsa? Çok saçma geldi düşünceniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…