Kayınvalide oğlunda mı kızında mı kalır?

Hiç ben eşime engel olmuyorum zaten iki erkek evlat olmalarına rağmen diğeri boş boş duruyor annesiyle yaşadığı halde bekarken benim eşim koşturuyor annesi tabi yaapcak ama bilmeden insanları kötülemeyin görümceler diyor ki ben anneme devamlı böyle olursa bakamam diyor eşi yok rahat eder kızının yanında diye söylüyorum kendi çocuklarını annesine büyütürken her şey iyiydi hoştu annesi muhtaç oldu bakamam diyip duruyor Allah benim elimemi düşürmesin öyle bi evladın eline mi annem babam hastalansa ben de onlara bakacam ne demek anneme Bakamam ben kimim ki tüm sorumluluğu bana yüklemeye kalkacak

Herkes kendinden sorumludur onlar yapmadı sizde yapmayın ne olacak peki emin olun onlardan aldığıniz 1 dua size ömür boyu yeter siz üzerinize düşeni yapın kötüleri de Allah'a havale edin ..

Şimdi eşim de benin aileme yapabileceği maddiyat konusu olur gelip o da benim ailemle yaşamak istemez ki oturmaya bile gitmiyor ken ben neden birlikte yaşamak isteyim elimden geleni yapıım ama evleri birleştirmek istemediğimi söylüyorum görümcem uyanıklık yaptığı için zıttıma gidiyor

Eee eşiniz evladı değil mi tabiki erkek çocuğunda kalır anne baba kız çocuğu el oluyor belki eşi razı olmaz kızı da yok annem yada babam illa bakacam diyemez ama erkek evlat öyle değil anne babasına bakmak zorunda eğer çocuğunuz varsa ilerde siz damadınız evinde kalmayi mı düşünüyorsunuz oğlunuz dururken biraz düşünceli olun evde biz kalıyoruz ne demek anlamadım sonuçta onlar sizinde aileniz oluyor

Herkes kendinden sorumludur onlar yapmadı sizde yapmayın ne olacak peki emin olun onlardan aldığıniz 1 dua size ömür boyu yeter siz üzerinize düşeni yapın kötüleri de Allah'a havale edin ..
Zat en onlar kenara çekilirse yine tamam yaparım ama demek istediğim bu Allah rızası için onların sandığı Saçma " gelin" anlayışından dolayı değil

Surekli birlikte kalma zaten.sadece ortak yolu bul.Eger kayinvaliden gercekten iyi bir kadınsa görumcen yuzunden onu bu konuda üzme canım

Parasını kim yediyse o baksın, bizim de böyle bir gelin var, eşi yaşarken elini avcunu yediler şimdi kv tek kalınca bakmak istemiyor. Para suyunu çekti tabi.
Bizde durumlar tam tersi işte
Surekli birlikte kalma zaten.sadece ortak yolu bul.Eger kayinvaliden gercekten iyi bir kadınsa görumcen yuzunden onu bu konuda üzme canım
İyi kadın. Ama nişanlıyken her şey çok farklıydı orası da bi gerçek ::))

Dinen anaya babaya bakmak cocuklarin gorevidir. Esiniz calismayi birakip evde annesine bakamayacagina gore bu sorunluluk sizin. Yani dinen sorumlulugum yok diye bir durum soz konusu degil. Tabi sadece sizin ustunuze de kalmayacak. Dönüşümlü bakılmalı.

İşte evlattan beklenir bi de eşimin abisi var bekar oğlunuda alıp geliyor tek gelsin diyorum aynısımı Benim gibi insanların eline mi düşürmesin öyle kız evladın eline mi düşürmesin sürekli olursa bakamam ben bana güvenmeyin diyip duruyor. Bilmeden burda beni suçlamayın benim eşim herkesten çok ilgili ve bende bana düşeni yapıyorum engel olmuyprum ama çcocuklarını annesine büyüttürüken iyiydi hoştu şimdi koca kadın olmuş annesini istemiyor ALLAHALAAA!!!

Nereden damadın evi oluyor?İşlerine gelince yuvayı dişi kuş yapar oluyor,ben yaptıysam bal gbi de benim evim,istersem anamı babamı getiririm de bakarım da,beğenmezse eşim anasının evine

Hastalıkta kız evladı bakar, temizliğini kız evladı yapar çok afedersiniz de erkek ne işe yarıyor? Gelin bakmak zorunda değil tamam ama oğlu bakmak zorunda eğer siz bakmak istemiyorsanız o zaman yardımcı tutacak oğlu. Bende tek kızım abilerim var her zaman annemin yanındayım sonuna kadar ama abilerim de elini taşın altına sokmak zorunda tek taraflı olmaz

Nereden damadın evi oluyor?İşlerine gelince yuvayı dişi kuş yapar oluyor,ben yaptıysam bal gbi de benim evim,istersem anamı babamı getiririm de bakarım da,beğenmezse eşim anasının evine
Ayrıca bu damadın evi oğlumun evini de anlamıyorum ?? Tam olarak neye göre erkeğin evi oluyor burası ikimizin evi
Ki benim ailemin evinde kirasız kalıyoruz Zaten maddiyatı yapıyor getir götür araba işleri heppp eşimde diğer oğlanda bile değil eşim tek başına. Şimdiye kadar da en çok bende kaldı zaten

Bu konuda eksiklik var, diğer oğlu da ilgilenmeli. Tek sizin üstünüzde olmaz. Ben şuan tek gelinim kendimi yerinize koyduğumda bende destek isterdim kayınlarım evli olsa. Ama bakmıyorsalar ben yinede bakmıcam diyemezdim kul bilmesin Allah bilsin deyip Allah’a havale ederdim. Siz bilirsiniz yani.

Yok kirada da olsanız yaşadığımız ev in her köşesinde emeğimiz var.
Eşi istemez,kız bakarım diyemez demek nedir?
Erkekler çalışıyor diyorlar da ki doğru tamam,gelince annelerinin
yüzüne mi bakacak birçoğu?
Gelince teli kumandayı alıp başköşeye kurulacaklar,eşi annesine bakacak,ama kadın kendi eşine bakmak isterse çekinecek,oldu canım
O,bakmak istemeyen kız evlatların,eş arkasına saklanması bence,yoksa eşimden çekineceğim bakmaya niyetim varsa,hey yavrum hey

Ben de diyemezdim,demek istemezdim,fakat bunları da yutmam,çekindiğim için değil kendi gönlümle bakıyorum diye gözlerine de sokardım bir güzel...

Umarim ektigini bicersin baska birsey demiyorum

Bakmıcam demiyorum tabiki tek birlikte yaşamak istemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…