Kesinlikle haklısınız aynen öyle :)))bende bırakmam. çünkü gelinin bakmayacağına eminim. bir gün kk'da kendi annem babamla ilgili bu tarz yazılar görmektense ben kendim seve seve bakarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle haklısınız aynen öyle :)))bende bırakmam. çünkü gelinin bakmayacağına eminim. bir gün kk'da kendi annem babamla ilgili bu tarz yazılar görmektense ben kendim seve seve bakarım
Bende onu diyorum gelininde annesi babası var yaşlanacak herkes annesinden sorumlu e biz onlara da bakalım geliniz diye prayada bakalım ki gelin var gelin var ben onların ekmeğini yesem anlarım . o zaman hayatımızı hasta bakarak geçirelim zaten öyle bi durumda insanın kendine de hayrı kalmaz yatak döşek kendi hasta olurArkadaşlar benim babaannem kanserden öldü hastayken hepimiz tabii ki baktık torunları olarak ama köy yerinde olduğumuz için annem hem babaanneme hem bahçeye hem eve yetişemezdi Benim babam babaannemi bir bebek gibi baktı anlatılmaz bu durum ben öyle bir bakın babam diye demiyorum kimseden görmedim babam her zaman derki bakmak evlat görevidir gelin değil bunun sevabın bilerek baktı
E yanı sizin sorumluluğunuz zaten bi zahmet öyle yapın bizimde anamız babamız var bizim çocuğa kim bakıverecek . Buraya sorulmasın diye değil kendi anneniz farkındaysanız bizi büyütmedi bu yaşa kadar sizi büyüttü sizin için uykusuz kaldı bizim evimiz ayrı yolumuz ayrı sizin çocukları büyüttü yardımınıza koştu her seferinde e bakımıda yapıverin bi zahmet.Kesinlikle haklısınız aynen öyle :)))
Mecbur dönüşümlü olur iyi evlat olsa bunu gizliden konuşur elbet aralarında ama annesinin yanında tamam artık annem birazda bize gelsin özledik diye diye çağırırlar bunlar sen sen ben yokum senEvlendikten sonra eşler birbirinin anne babasından sorumlu olur.
Keşke insan gibi insan olsalar da onun anası babası demeden seve seve baksak.
Sevaptır.
Evladın kızı, erkeği olmaz.
Evlat evlattır hepsi de ortaklaşa bakmalıdır.
Ama şu 2 ay sende 2 ay bende diye de paylaşılmasın büyükler için çok kırıcıdır diye düşünüyorum.
Aman bitti al sıra sende diye can atar gibi..
Öyle bir düzen kurmak lazım ki yük gibi hissetmesinler, gerçekten istenildiklerini düşünsünler.
Hepimiz bir gün yaşlanacağız.
Unutmadan yaşamalı..
Aynen de bu bizim annrye babaya kim bakacak insan ister ki sokakta kalanlarıda evimize alalım herkes gelsin ne olacak ki dünya ne kadar güzel okur değil mi ama öyle olmuyor insanız sıkıntı bunalım hele hasta nazzlıysa sürekli ağır durumu olmamasına rağmen ölecem ölecem diyip yanında kocaman oğlunuda taşıyorsa yük olur muyuz demeden psikolojik olarak çöküyorsunuz zaten size kim bakacak erkekler boşar bile dımdızlak kalırız hasta hasta kimseyede hayrımız olmazSizin o kafayla evlilik yurutup kendimi EL olan kişilerin kapılarına emanetçi yapacağıma varsın boşanmalar çoğalsın. Kadınalar kimsenin kölesi değil. Karşında ki erkek adam değilse evet boşasınlar. Erkeğin karısı da el ve kendi kızı varken milletin anasının altından almak zorunda değil. Herkes anasına baksın madem.
Ben kayınvalideme bakayım amenna peki benim babam düşerse elden ayaktan o zaman damat alacak mı benim babamın altını.
Maddiyatı da erkek evlat yapıyor canım beniiim ondan haberin var mı ?? Gece gündüz hastaneye taşıma işi kimde hastalık ciddi olmasa bile kimde erkekte bundan bi habersiniz tabiHastalıkta kız evladı bakar, temizliğini kız evladı yapar çok afedersiniz de erkek ne işe yarıyor? Gelin bakmak zorunda değil tamam ama oğlu bakmak zorunda eğer siz bakmak istemiyorsanız o zaman yardımcı tutacak oğlu. Bende tek kızım abilerim var her zaman annemin yanındayım sonuna kadar ama abilerim de elini taşın altına sokmak zorunda tek taraflı olmaz
Maddiyatı da erkek evlat yapıyor canım beniiim ondan haberin var mı ?? Gece gündüz hastaneye taşıma işi kimde hastalık ciddi olmasa bile kimde erkekte bundan bi habersiniz tabi
Kızı evinde bakabilirHanımefendi sakin olur musunuz?
Ben kimsenin kimseye köle olduğu iddiasında bulunmadım.
Kimseye kaynanasına baksın ama anasına bakmasın demedim keza ben de bir kadınım ve anne babam var.
İnsanlar boşanmak amacıyla evlilik kurmuyorlar.
Tabiki kaynanaya bakılıyorsa kadının da anne babasına sonuna kadar bakma hakkı var.
Ben en cok erkegın evıne yakıstıgını söyledim, çünkü anne babalar kızlarına kıyamaz el yanında laf olur dıye erkek evlatlarında kalmayı tercıh ederler.
Siz olaya duygusal bakıyorsunuz ama ben de dogru bır sey anlatıyorum,
Hayırlı gunler.
Yo ne alaka bir sürü yorum var bu yorumu ilk defa görüyorum bi başka yorum daha yaptıysanız cevap vermişsem bilmiyorum bu yorumu yeni gördüm cevap verdimSiz iyi misiniz? Konunun üzerine konuşmuşuz, nerdeyse 10 günü geçmiş gelmiş tekrardan yazıp atarlanıyorsunuz. Kurup kurup dur ben bi daha cevap vereyim şunlara mı diyorsunuz anlamadım ki ben?
Ayrıca bu damadın evi oğlumun evini de anlamıyorum ?? Tam olarak neye göre erkeğin evi oluyor burası ikimizin evi
Ki benim ailemin evinde kirasız kalıyoruz
Zaten maddiyatı yapıyor getir götür araba işleri heppp eşimde diğer oğlanda bile değil eşim tek başına. Şimdiye kadar da en çok bende kaldı zaten
Farketmedim hiç bayyyBakınız bu verdiğiniz cevap idi. sonra bende yine size cevap vermişim sonra siz yine vermişsiniz ve konuyu orda kapatmışım ben. özellikle görün diye cevabınızı komik ifadesi koydum şimdi. Neyse anlaştığımızı umuyor sizlere hayırlı günler diliyorum
Ben de ilk yorumumda aynı şeyi dedim zaten farkındaysanız. Canı gönülden kimseye bırakmam ben bakarım dedim zaten, bizi büyüttü diye değil sadece. Anlayamadım cevabınızı biraz atarlı geldi de ne alaka???E yanı sizin sorumluluğunuz zaten bi zahmet öyle yapın bizimde anamız babamız var bizim çocuğa kim bakıverecek . Buraya sorulmasın diye değil kendi anneniz farkındaysanız bizi büyütmedi bu yaşa kadar sizi büyüttü sizin için uykusuz kaldı bizim evimiz ayrı yolumuz ayrı sizin çocukları büyüttü yardımınıza koştu her seferinde e bakımıda yapıverin bi zahmet.
Ha damadın evinde kalmışsın ha gelinin ya gelin raZı gelmiyorsa? Çok saçma geldi düşüncenizEee eşiniz evladı değil mi tabiki erkek çocuğunda kalır anne baba kız çocuğu el oluyor belki eşi razı olmaz kızı da yok annem yada babam illa bakacam diyemez ama erkek evlat öyle değil anne babasına bakmak zorunda eğer çocuğunuz varsa ilerde siz damadınız evinde kalmayi mı düşünüyorsunuz oğlunuz dururken biraz düşünceli olun evde biz kalıyoruz ne demek anlamadım sonuçta onlar sizinde aileniz oluyor