- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.637
- 823
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Yani ben şimdi kibar olmaya çalıştım ama muhtemelen tavrı oğulcuğuna değil zatenİşte özlediğim yorumlar vol.2Gitmemizi istememesi çok uç bir durum olur zira benden haz etmese oğulcuğunu görecek ama garip geldi bana özensizliği. Hani hiç yemek yapmamış yumurta kırmışda değil hakkını yiyemem ama 1- mangal yakıcaz diyoruz yakmayın yemek var diyor 2- dondurma yiyelim diyoruz evde var yemeyin diyor. Bunlar bence çok kaba.
Yani ben şimdi kibar olmaya çalıştım ama muhtemelen tavrı oğulcuğuna değil zatenYemek yapmamış değil de kalmış patates köfteyi çıkartmak ne ola ki? Millete festival havasında ağırlama, size gelince mangalsız, dondurmasız çeyrek pansiyon. Çok merak diyorum bu kadının hiç arkadaşı var mı?
Yani ne yazsam bilemedim sizi kırmak istemiyorum ama sanırım sizin kv de benim kv gibi.. Üzülmeyin, Benim kv beni sevmiyor çok net... O yüzden sizin şuan yaşadıklarınızı ben de yaşadım zamanında... Allah sabır versin. Muhtemelen aralıklarla gıcık etmeye iyiden iyiye laf sokmaya devam edecektir diye düşünüyorum. Ya bu arada neden siyaset topiciğine giremiyoruz ben bir şey mi kaçırdım?
yorum yazılmıyor artık canım
Aaa konuyu dağıtmama adına uzatmak istemiyorum ama niye ki? Bir sebebi var mı? Ne güzel eğleniyorduk oysaa :)))
Ne kadar aralıklarla gidiyorsunuz yanına bilmiyorum ama senede bir defa gidince, kayınvalide de sağlıklı ve seni beni cebinden çıkaracak gibiyse, her gelene izzeti ikram yapıyorsa, bir tek siz gidince işte çorba barbunya yiyin tavrı hiç yakışık almaz.Var var çok sosyaldir kendisi. Bu arada ilk sayfada akşam üzeri gittik çay saatiydi kek börek yapmamış dedim belki arkadaşlara garip geldi ama kazın ayağı öyle değil. Bize hoşgeldine gelen komşusu her çay saati börekleri kaynanamın yaptığını söyledi,"aman çok yemeyelim kilo aldık" dedi falan
Ne kadar aralıklarla gidiyorsunuz yanına bilmiyorum ama senede bir defa gidince, kayınvalide de sağlıklı ve seni beni cebinden çıkaracak gibiyse, her gelene izzeti ikram yapıyorsa, bir tek siz gidince işte çorba barbunya yiyin tavrı hiç yakışık almaz.
Ki sıcakta çorba da hiç çekilmiyor, akşam yemeği öncesi kek börekte olmayıversin lakin en azından hafif bir atıştırma için karpuz peynir ekmek çıkarılsa o bile makbule geçer.
Yalnız zamane gençleri daha bir aklından geçeni söyler diye düşünürken hiçte öyle olmadığını fark ediyorum buradaki konulardan, 22 yıl evvel evlendiğimde sizlerden çok daha cesurmuşum.
Aklınızdakileri söyleyin güzel bir dille, biraz rahat olun, oldu da akşam dışarı çıkma planınıza dahil olunuyorsa bu akşam içeceğiz yarın akşam birlikte çıkarız deyin ya da benim akraba ziyaretlerindeki diğer çözüm yolumu deneyebilirsiniz, pansiyonda kalıp görmek istenilen yakınlar belli saatlerde ziyaret edilir, böylece kriz yaşanmaz.
Olsun bana göre çıtırsınZamane genci dediğin ne ki mune' ciğim adminem aramızda on yaş var seninle
Bir de arkadaşlar beklenti içine girmişssin demiş ama bu adet değil midir ? Yoldan gelene ikram yapılır, biz yazlığa iki senede bir gidebiliyoruz o da 2-3 gün. Ama zaten İstanbulda da evlerimiz yakın burada haftada minimum bir gün beraberizBilmiyorum yarısı benim alınganlığım yarısı da onun düşüncesizliği sanırım. Bir de kpss pot konusu var o da ayrı muaamma ama Allah'tan onu büyütmedim
Hiç şüphesiz formunu koruman için yapmışVar var çok sosyaldir kendisi. Bu arada ilk sayfada akşam üzeri gittik çay saatiydi kek börek yapmamış dedim belki arkadaşlara garip geldi ama kazın ayağı öyle değil. Bize hoşgeldine gelen komşusu her çay saati börekleri kaynanamın yaptığını söyledi,"aman çok yemeyelim kilo aldık" dedi falan
Aa benim eşimde aynısını diyo he de geç :)Diyeceğim her şeyi herkes yazmış
Ben de ;
Aman hepsi aynıDiyorum
Kocam hep der ki"yav he he" de ve geç.
Bütün kvlere
YAV HE HE
Piremses sendromlu pinpin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?