Kayınvalide evinde kocam yokken kalmak

Tam soruma cevap oldu yazdıklarınız çok teşekkür ederim

Ben gitmezdim ama iyi insan kötü insan konusundan bağımsız bu. Yatılı kalmayı, istemediğim anda istemediğim işi yapmayı sevmiyorum. Ben yatak toplamam, bir şeyi yer bardağı ortaya koyar canım isterse kaldırırım, 1 yemek yaparım yeter, akşam istersem odaya çekilirim falan ama bunu misafirlikte yapma şansım yok. Bir de şimdi daha yeni evliyken gitmek ileride torun olunca sürekli çağırmaya davet çıkarmak olacak. Benlik değil.

Ben hiç sıkılmıyorum valla elimden gelse geri annemlere taşınacağım
Annem emekli olduktan sonra temizlik işlerine ekstra sardı, birde evden çalışınca çalışmadığımı düşünüyor. Her yere özel şoförü ve asistanı olarak gidiyorum bir yerden sonra atismaya başlıyoruz haliyle ama anneme sorsan ben çok biliyorum

Açıkçası şunu diyeyim sana. Bana kv sadece yürüme 15 dk uzaklıkta oturuyor. Eşim evde yokken bile ona gitmiyorum. Haa o bana gel yalnız kalma diyor ama evimi seviyorum. Evimde kalmayı tercih ediyorum. Kv yi de çok severim cidden. Ama 3 aylık süre bile olsa yine kalmazdim. Arada anneme ,ona gider gelirdim ama yine kalmazdim. Seninkiler şehir dışında ok. Ama 3 ay çok uzun bir süre. Temizliğine, yemeğine el atman gerek. Oturman,kalkmam,yatman bunlar da önemli. Ne kadar iyi insan olurlarsa olsunlar insanın evi gibisi yok. Kendi şehrinde gez. Kendi başına gezme yetin yok mu?

Konu sahibi henüz 2 aylık evli; bu kısacık süre içinde eşinin ailesini çok fazla tanımadığını düşünerek gitmemesini önerdim ben.

3 ay kalmayacağım 3-5 gün kalacağım sonra döneceğim.
Bu yaşıma kadar kendi başıma her işi yapabildim demek ki her yetişkin gibi ben de o yetilere sahibim. Keyfim nasıl isterse anlayacağınız. Kayınvalideme eşim yokken gitmem için yetisiz bir insan mı olmam gerekiyor?

Ne desteği yahu, okuma ve anlama becerilerime çok güvenirim. Bir anlamayan var ama o ben değilim. Size evimde mi oturmalıyım diye bir soru sormadım zira :)
İşte fazla güvenme senin düşüncene zıt yazanlara yazmış o mesajı siz üstünüze almışsınız aynen okuma ve anlama becerin süpermiş :)

Konu sahibi henüz 2 aylık evli; bu kısacık süre içinde eşinin ailesini çok fazla tanımadığını düşünerek gitmemesini önerdim ben.
Biraz maksadım daha yakından da tanımak aslında. Dediğim gibi 3-5 gün kalıcam bi günü de zaten arkadaşıma gideceğim bana da iyi geleceğini düşünüyorum açıkçası

Ben söyledim. Sen bilirsin. 3-5 gün bile olsa ben sıkılırım. Ama o benim. Seni bilemem. Annemde de sıkılıyorum gerçi ben. Kısacası kocamın olmadığı yerde sıkılıyorum sanırım:)) Yetiye gelince daha yeni gelinsin. Fazla içeri dalma. Mesafe iyidir.

Ya o konuda haklısınız ama inanın zaten yakın olmak istesem bile mesafeli bir insanım yapı olarak. Belki sonra pişman olacağım belki de iyi ki gittim iyi oldu daha yakından tanıdık birbirimizi güzel vakit geçirdim diyeceğim. Ama ben sanırım bunu deneyimlemek istiyorum. Zaten baktım gerçekten hata etmişim kendimi kötü hissettim bir daha aynı hataya düşecek bir davranışta bulunmam bana tecrübe olur.

Evet kv,kocam evde olmadığı zaman hep teklif eder işte gel yalnız kalma. Ama ben açıkça yüzüne söyledim. Ya anne dedim kocam olmayınca ben sıkılıyorum dedim. Güldü :)) ki eşimin aileni çok severim. Kv ile aram çok iyi. Kendi isteğimle sık görüşürüz. Sohbetini, anneliğini,kv kapasitesini çok seviyorum. Kv olursam bir gün idolüm yani o derece ama yatılı kalmak hiç benlik değil yaa. Sanırım ben evimi seviyorum. Anneme bile yatılı yani uzun süre düşünemiyorum. Kısaca gidip gelmek ok. Ama yatılı no no.

Haa o zaman olabilir. Zaten anlarsın bir kaç gün içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…