aslında kurmak istediğim mesafeli ilişki de tam böyle, hiç öyle sürekli aramalarım yoktur baktım 10 gün olmuş konuşmamışız bi ararım arayınca da çok güzel konuşuruz. Bazen ben aramadan kayınvalidem arar. Dediğiniz gibi kendim olarak gidiyorum içimden geldiği gibi davranırım. Herkesin yapısı fikri gerçekten farklı bu konuda ben de yaşayıp göreceğimNiye gelinin bacakları filan mı yok? Uygun vasitaya binip gidebilir. El pençe divan mı beklemeli kayin ailesi geline karşı? Gelin gidecekse onlar da misafir edecekler. Evlerinde yemek yatak ayarlayacaklar. Burda insanlar en ufak bir misafir bahsinde ayy ben yatılķ misafir kabul etmem moduna girip misafirlik olgusunu öldürdüler bile çoktan.
Konu sahibi herkesin ilişkisi farklıdır. Doğruyu sorarak bulamazsınız. Ben girdiğim ortamda ev benim gibi iş yaparım. Neticede daha dinç haldeyiz. Kv kişisine de anne diyosam onun evinde de öyle. Konusurum sıcak kalnlıyımdır. Sohbetim iyidir. Ama sormam genelde günlük işlere dertlere dair sorular. Üzerime düşen olduğunu düşündüğüm varsa hallederim yanlarındaysam. Yokken pek aramam sormam eşim görüntülü konuşurken arada görünür hello derim. Eşim görevdeyken ben de kaldım. Canımı sıkmazlar. Mesafemi hep korurum. Büyük şehirde olsalar daha mutlu olurdum ben de daha çok gezerdim. Çok çok samimi insanlar görüyorum eş ailesiyle Allah mesut etsin. Ben zaten herkesle bir yere kadar samimi olabilirim. Yapı meselesi.