- 6 Temmuz 2023
- 4.560
- 15.238
Eşini mutlu etmek içinde gitmek istiyormuş yeni gelinimizHeyecan aramanın başka yolları vardır, kendi evimde kalırdım kimseye gitmezdim. Düşünmesi bile ürperti verici ıııııııhhhhy
Bazı şeylerin yaşanması gerekiyor diyelim o zaman, giderken baklava börek açıp götürmeli ayrıca kaynana evindeki bütün ev işlerini yapmalı. Kaynıyla da bol bol vakit geçirsin tabi, inşallah eltiniz de vardır konu sahibi kardeş olursunuz birbirinizeEşini mutlu etmek içinde gitmek istiyormuş yeni gelinimiz
Ya ne bakıyosun milletin dediğine. Bugune kadarhiç sorun yasamamıssın kv kp ile. Nolcak sanki onlar da senin annen baban sayılır. Git rahat rahat kal onlar da mutlu olurlar belki kv de gezmek ister seninle anne kız gibi gezer tozarsınız. Çok ön yargılı insanlar ya. Benim yengem gelir annemlerde kalır haftalarca gezer tozar cocuklarıyla annemle birlikte geri döner.Eşim gemi adamı, mecburen gidiyor ev almak için 3 ay gitti geldiğinde evimizi alacağız uzun süre beraber olacağız geri uzun süre gitmeyecek, zaten eşim buradayken her yere gidiyoruz şu an kayınvalidemlere gitmek bana şu açıdan cazip geliyor gezilecek çok yeri olan bi şehir ve o şehirde üniversiteden çok yakın arkadaşım da var onunla görüşebilirim, benim olduğum şehirde yapılacak aktivite bırakmadım orada akşam gezeceğimiz yerler çok ve vakit geçirmek istiyorum bir hafta kadar
Gidecek ve dönüşte yazacakBazı şeylerin yaşanması gerekiyor diyelim o zaman, giderken baklava börek açıp götürmeli ayrıca kaynana evindeki bütün ev işlerini yapmalı. Kaynıyla da bol bol vakit geçirsin tabi, inşallah eltiniz de vardır konu sahibi kardeş olursunuz birbirinize
Ben ve erken kalkıp kahvaltı hazırlamak anne anne diye dolanmak öyle miGit beybi. Ama olduğun gibi davran. Gidip el pençe hizmet edip yeni gelin olduğundan her cümlen “anne anne ile başlarsa” gelip yaa ben gittim süperdi dersen olmaz.
Git bakalım, sabah çıkıp arkadaşlarla buluşacağım de akşama yakın dön. Erken kalkıp kahvaltı hazırlama dilediğin saatte kalk bakalım ne olacak. Kayınvalide seni öpücüklerle uyandırırsa ah kızım çık gez gel derse helal olsun diyeceğim….
Belki her şey süper de geçer iki aylık evlilik bu.
Kendin gibi olup gideceksen okeyim ama hizmete pışpışa gideceksen zaten gittim her şey güzeldi diyeceksin
Üstte de yazmıştım aslında evet eşimle benim ailemle hep daha çok vakit geçirdik ve eşim aileme hep çok iyiydi bu beni çok mutlu ediyordu ben de eşime aynı mutluluğu yaşatmak istiyorum elbetteBen kayınvalideme yakın oturuyorum. Haftada 1 kere de kesin gidiyorum. Dönerken de ertesi günkü yemeğimin tatlısına kadar elime tutuşturuyor kendisi sağ olsun. Ve her gittiğimde suyuma kadar getirmek istiyor, hizmet ettirmek istemiyor ama tabi benim canım durmuyor. Çalışıyorum ve bazı haftalar kayınvalidem benim evime geliyor, eve geldiğimde yine ertesi günkü yemeğime kadar her şey hazır oluyor. Aynı şekilde haftada 1 kendi anneme de gidiyorum. Annemin de gelini var, senelerdir çocuklar vesilesi ile sık görüşüyorlar ve gelinimiz kendi isteğiyle gelip gidiyor çağırıyor. Hep özenirdim annem ile ilişkisine çok şükür benzer bir ilişki edinebildim kayınvalidem ile. Herkes bir değil, olamaz da. Ben temkinli yaklaşmadım en başından beri. Kendi anneme yaklaşır gibi yaklaştım ve çok şükür aynı şekilde geri dönüşünü aldım. Bugün eşim şehir dışına uzun vadeli gidecek olsa yakın oturuyor olsak bile biraz anneme, biraz kayınvalideme giderdim. Aile ayırmak ortada ekstrem bir durum olmadığı sürece bana çok mantıksız geliyor. Eşim benim ailemi ayırmak isteseydi ve bana bunu hissettirseydi çok üzülürdüm. Biraz öyle düşünmek lazım bazı şeyleri.
Siz eşinizi mutlu etmek için çok görüyorsunuz böyle şeyleri sanırım fakat eşim için ben gerçekten çok kıymetliyim daha ağzımdan çıkanı ikilettiğini bilmiyorum Allah başımdan eksik etmesin 4. Senemize şubatta gireceğiz ilişkimizde ve bu hayattaki en büyük şansım diyebilirim. Haliyle ben de eşime çok değer veriyorum ve ailesiyle de iyi olmak istiyorum.Eşini mutlu etmek içinde gitmek istiyormuş yeni gelinimiz
Bende eşimle çok iyiyim maşallah subhanallah aşkından neler yaptığını anlatmayayım ama ben hiç onun için anasıyla iyi olma çabasına girmedim valla kusura bakma seninkisi farklı boyutSiz eşinizi mutlu etmek için çok görüyorsunuz böyle şeyleri sanırım fakat eşim için ben gerçekten çok kıymetliyim daha ağzımdan çıkanı ikilettiğini bilmiyorum Allah başımdan eksik etmesin 4. Senemize şubatta gireceğiz ilişkimizde ve bu hayattaki en büyük şansım diyebilirim. Haliyle ben de eşime çok değer veriyorum ve ailesiyle de iyi olmak istiyorum.
Olabilir farklı boyut olsun sorun değil :)Bende eşimle çok iyiyim maşallah subhanallah aşkından neler yaptığını anlatmayayım ama ben hiç onun için anasıyla iyi olma çabasına girmedim valla kusura bakma seninkisi farklı boyut
Doğru bir tek siz esinizi seviyor ve mutlu ediyorsunuzSiz eşinizi mutlu etmek için çok görüyorsunuz böyle şeyleri sanırım fakat eşim için ben gerçekten çok kıymetliyim daha ağzımdan çıkanı ikilettiğini bilmiyorum Allah başımdan eksik etmesin 4. Senemize şubatta gireceğiz ilişkimizde ve bu hayattaki en büyük şansım diyebilirim. Haliyle ben de eşime çok değer veriyorum ve ailesiyle de iyi olmak istiyorum.
Başta neden olmasın sonuçta herkese denk gelen deli değil demiştim ama siz iki aylık evliymişsiniz. Sizinle 1 yıl sonra bi daha görüşelim. Bakalım 40 yıl düşünseniz aklınıza gelmeyecek hangi huyunuza davranışınıza takıp arkadan kocanızı dürtecekler.Siz eşinizi mutlu etmek için çok görüyorsunuz böyle şeyleri sanırım fakat eşim için ben gerçekten çok kıymetliyim daha ağzımdan çıkanı ikilettiğini bilmiyorum Allah başımdan eksik etmesin 4. Senemize şubatta gireceğiz ilişkimizde ve bu hayattaki en büyük şansım diyebilirim. Haliyle ben de eşime çok değer veriyorum ve ailesiyle de iyi olmak istiyorum.
Bende neden eşim mutlu ama daha fazla mutlu değil diyordum meğer ailesine yatıya gitmediğim içinmişDoğru bir tek siz esinizi seviyor ve mutlu ediyorsunuzbizin aklımıza esimizi mutlu etmek için o yokken kayinaileye gitmek gelmiyor çünkü eş böyle bir şeyle neden mutlu olsun
Kızlar merhaba. Eşim 3 aylığına yurt dışına gitti işi gereği belirli aralıklarla gidiyor. Gelmesine 2 ay var, ben de bu süreçte evdeyim işe de ocakta başlayacağım.
Çok ayrıntıya girmeyeyim annemlerle aynı şehirdeyim arada gidip onlarla da kalıyorum ama evde olmaktan ciddi manada sıkıldım. Kayınvalidemler bana yakın bi şehirde oturuyorlar sürekli sıkılırsan gel diye çağırıyorlardı zaten. Kaynım da otobüse binmesin gelecek olursa ben gider alırım demiş izin günlerinde. Bu haftasonu gideyim diyorum annem aslında sıcak bakmıyor sen bilirsin dedi yine de, kayınbabam etliye sütlüye karışmayan bir insandır bana karşı da çok iyidir kayınvalidemde aynı şekilde gerçekten hiçbir sorun yaşamadım eşimden de çekinirler eşim kimsenin beni üzmesine izin vermez. Yaşadıkları yer de büyük şehir gezecek yerleri çok gidip biraz gezeriz diye düşünüyorum bana da vakit geçer. Eşim yokken hiç kalmadım ilk olacak. Çok iyi olsalar da kendimden çok ödün vermek istemiyorum size sorum şu gidersem sizce nasıl hareket etmeliyim? Yani evin kızı gibi her işi yapmaya meyilli olmam mı gerekir? O pek benlik değil ama onlara ayıp etmek de istemiyorum gerektiğinde gerektiği kadar yaparım diye düşünüyorum sizce ortası nedir bunun nasıl aksiyon almalıyım?
Belki de hiç dürtmeyecekler ? Nereden bilebiliriz ki ?Başta neden olmasın sonuçta herkese denk gelen deli değil demiştim ama siz iki aylık evliymişsiniz. Sizinle 1 yıl sonra bi daha görüşelim. Bakalım 40 yıl düşünseniz aklınıza gelmeyecek hangi huyunuza davranışınıza takıp arkadan kocanızı dürtecekler.
Ya kaynana evinde rahat yatıp kalkan gelin mi olur? Bence o ortam insandan oluşmuyor, komple cin onlar.Gidecek ve dönüşte yazacakama kendi gibi olması lazım, hizmete gidiyorsa tabi sorun çıkmaz
Off aynen sizsiniz ya ne abarttınız gidip gezip gelicem ve bundan da eşim de mutlu olacak ben de çünkü eşim benim ailemle yakın olunca ben mutlu oluyorum açıkçasıDoğru bir tek siz esinizi seviyor ve mutlu ediyorsunuzbizin aklımıza esimizi mutlu etmek için o yokken kayinaileye gitmek gelmiyor çünkü eş böyle bir şeyle neden mutlu olsun
Göreceğiz.Belki de hiç dürtmeyecekler ? Nereden bilebiliriz ki ?
Neden bu kadar büyük ön yargılarla yaklaşmak doğru olsun anlayamıyorum gerçekten.