Kayınvalide evinde kocam yokken kalmak

Ya inanın ben soğuk yapılı bir insanım normalde zaten fazla cıvık cıvık istesem de olamam ama hiç mi sorun yaşamadınız diye sorarsanız gerçekten yaşamadım.

Zaten yeni evlisiniz ne sorunu yasayacaksiniz ki? Esinizin meslegi geregi surekli yalniz kalacaksiniz zaten her seferinde esinizin ailesine mi gideceksiniz? Bir sure sonra gelinimiz sıkılıyor o bize geliyor biz de gidelim demeye baslarlar bu sefer nasil mesafe koyabilirim diye sorarsiniz. Es ailesi bos zaman aktivitesi degildir.

Bir zahmet almaya gelsin 8 saatlik yol değil sonuçta. Benim küçük kaynım alır götürür getirir. Bir zahmet.
Bunu neden çok efso bir hareket olarak gösterdin?
Yani yapmak zorunda değil bence ya. İşi olabilir yorgun olabilir bence mecbur değil ki böyle bi fikir aklımızda da yoktu kendisi teklif etti, yol yakın otobüsle de gidebilirim max 1 saat uzar otobüsle yol olsun olsun 3 saat sürsün. Ben böyle küçük gözüken ince düşünceleri severim :)

Yani yapmak zorunda değil bence ya. İşi olabilir yorgun olabilir bence mecbur değil ki böyle bi fikir aklımızda da yoktu kendisi teklif etti, yol yakın otobüsle de gidebilirim max 1 saat uzar otobüsle yol olsun olsun 3 saat sürsün. Ben böyle küçük gözüken ince düşünceleri severim :)
Niyetin düşüncen çok güzel inşallah kıymetini bilirler🙏🏻

Zaten yeni evlisiniz ne sorunu yasayacaksiniz ki? Esinizin meslegi geregi surekli yalniz kalacaksiniz zaten her seferinde esinizin ailesine mi gideceksiniz? Bir sure sonra gelinimiz sıkılıyor o bize geliyor biz de gidelim demeye baslarlar bu sefer nasil mesafe koyabilirim diye sorarsiniz. Es ailesi bos zaman aktivitesi degildir.
1 senedir nişanlıydık o süreçte de hiçbir sorun yaşamadık açıkçası karışanımız hiç olmadı eşimin ailesi tarafından. Yok sürekli yalnız kalmayacağım çok şükür ama kalsaydım da yine ben nasıl istiyorsam öyle olurdu eşimin sonsuz anlayışı var o konularda sağolsun. İyi vakit geçirirsem de yine giderim memnuniyetle. Bir defa gittim diye sınırlarımı yıkacağımı da sanmıyorum sınır çizme konusunda iyiyim

Bazı yorumlar çok zorlama olmuş, kayın 8 saatlik yolu sizi almak için gelmek zorunda falan değil gayet ince düşünülmüş bri teklif bence.

Kendiniz gitmeyi düşündüğünüzr göre olumsuz bir şey geçmemiş aranızda. Bu durumda gidip 1 hafta kalmanızda bir sorun yok tabi. Evde de her işte atlatamadan, kendinizi de çok kasmadan yaparsınız bir şeyler. Gerçekten kötü şeyler yaşarsanız bir daha tek gitmezsiniz en fazla.

X