Kayınvalide evinde kocam yokken kalmak

Bunu yapmadığımı nereden çıkarttınız ki yarın arkadaşımla kuaföre gideceğim öncesinde tablo aldım boyamak için onu bitirdim annem de yardım etti tabi ama. Vesaire vesaire…
Demem o ki biraz daha vaktim var eşim gelince zaten gideceğimiz gezeceğimiz yerler de var ee ben 2 ay ne yapacağım diye düşünürken zaten her fırsatta gel gezdirelim seni diyen eş aileme bu sever kulak verdim ve gitmek istedim. İçimden bi ses bunun da beni mutlu edeceğini ve mutlu döneceğimi söylüyor. Umarım da öyle olur hayal kırıklığı yaşamak istemem tabiki
Yahu bu sekilde gidin tabi, ilk yorumunuzda bu sekilde yazsaydiniz kimse sasirmazdi, ilk yorumu okuyunca yapacak hicbir seyi olmayan, kayinvalide ile takilmak isteyen biri canlaniyor ve haliyle sacma oluyor.

Anneniz neden olumsuz bakti bu duruma?

Yahu bu sekilde gidin tabi, ilk yorumunuzda bu sekilde yazsaydiniz kimse sasirmazdi, ilk yorumu okuyunca yapacak hicbir seyi olmayan, kayinvalide ile takilmak isteyen biri canlaniyor ve haliyle sacma oluyor.

Anneniz neden olumsuz bakti bu duruma?
Olabilir çok açık ifade etmedim konu çok uzamasın diye açıkçası. Annem kendi evimde kalmama da olumsuz bakıyor eşim yokken bizde kal tek korkarsın diyor 30 a dayandım ama ben artık😂
Rahat edemezsin sen dedi aslında evet her yerde rahat edemem haklı ama daha önce eşimle kaldığımızda çok sorun yaşamadım bir de bana verecekleri oda ebeveyn banyolu o yüzden de içim rahat. Yine dediğim gibi yakın yer olduğu için çok uzatmadan dönebilirim baktım iyi gitmiyor.

Kızlar merhaba. Eşim 3 aylığına yurt dışına gitti işi gereği belirli aralıklarla gidiyor. Gelmesine 2 ay var, ben de bu süreçte evdeyim işe de ocakta başlayacağım.
Çok ayrıntıya girmeyeyim annemlerle aynı şehirdeyim arada gidip onlarla da kalıyorum ama evde olmaktan ciddi manada sıkıldım. Kayınvalidemler bana yakın bi şehirde oturuyorlar sürekli sıkılırsan gel diye çağırıyorlardı zaten. Kaynım da otobüse binmesin gelecek olursa ben gider alırım demiş izin günlerinde. Bu haftasonu gideyim diyorum annem aslında sıcak bakmıyor sen bilirsin dedi yine de, kayınbabam etliye sütlüye karışmayan bir insandır bana karşı da çok iyidir kayınvalidemde aynı şekilde gerçekten hiçbir sorun yaşamadım eşimden de çekinirler eşim kimsenin beni üzmesine izin vermez. Yaşadıkları yer de büyük şehir gezecek yerleri çok gidip biraz gezeriz diye düşünüyorum bana da vakit geçer. Eşim yokken hiç kalmadım ilk olacak. Çok iyi olsalar da kendimden çok ödün vermek istemiyorum size sorum şu gidersem sizce nasıl hareket etmeliyim? Yani evin kızı gibi her işi yapmaya meyilli olmam mı gerekir? O pek benlik değil ama onlara ayıp etmek de istemiyorum gerektiğinde gerektiği kadar yaparım diye düşünüyorum sizce ortası nedir bunun nasıl aksiyon almalıyım?
Bu kadar hesap kitap yapmaya gerek yok üstelik sana karşı bir hatalari yokken. Annen seni yonlendirmesin. 1 ay değil de 10 gün kal. Gidişata göre kisaltir ya da uzatirsin.

X