Kayın konusundan sonra bir de görümce konusuyla geldim.Fikirlerinize ihtiyacım var.

Sizi baş sağlığı için dahi aramamis,siz hala evime davet etsem mi etmesem mi diyorsunuz.kusura bakmayın ama siz gorumceden hiç hoşlanmıyorsunuz hem hem de kırgınlık olmasın ya da soğukluk olmasın istiyorsunuz,bunun arası pek mümkün değil.yani ne sis yansın ne kebap olmuyor.sizde biraz benim kafa yapisini gördüm ne yazık ki istemediğim halde araya soğukluk ya da kırgınlık girmesin diye bazı şeyleriyapıyorum ya da insanlara bazı adımları atıyorum,sonra da bir çizginin ya da duruşumun kalmadığını fark ediyorum.birsure sonra da kafamı bunlara takmaya basliyorum.bunlara kafa yoruyorum epeydir,aşmaya çalışıyorum.aşmamiz lazım konu sahibesi

Eşime olan sinirimi belli etmek için yapmıştım.

Hiçbirsey yapmayın. Onlar ağziyla kuş tutsa size yaramamaz siz de onlara yaranamazsınız. Siz fesatsıniz onlar arsız. En iyisi gorüsmeyin. Eşiniz sizi cagirmadan gittigine gore zaten istrnmediginiz ortada. E size de gorumceyi davet etmek düserdi siz de onu yapmamissiniz. Ki istenmediginiz belli neden yapasınız. Kinci de birisiniz. Velhasıl bişverin kimse kimseyle siniz durumu kabul etmis belli tek gidiyor. Kardeslerini eve cagırmiyor sizden izin olmayinca çagiramiyir. Yani gorumce oyle demis ama bu jnsanlik hali. Kiz kardesiniz sizi uzen birsey hic demiyirmu az üstunu ortmeyi ogrenmek lazim. Aile bu arkadas degilki silin atın. Gorüsseniz iki guleryüz gösterseniz inanın siz de rahat edersiniz. Bu kadar gorusmeyip bu kadar kafaya takmak garip

Yani söylediklerine sinirlenmeniz gerekip gerekmediğini merak ediyorsanız demek ki sinirlenmemişsiniz. Sinirlenmediyseniz de kendinizi sinirlenmem gerekiyor diye zorlamayın bence. İnsanlarla mesafe isteyip sonra da niye mesafe var diye düşünülmez. Belli ki sizinle görüşme niyetleri yok. Ayarı yeni yapmışken tekrar bozmanın manası yok. Bu arada görümcenizin söyledikleri de her kardeşin söyleyeceği şeyler. Canım yengem kesin haklıdır abi seni tutamayız demesi gerekiyordu tarzı ütopik fikirlere kapılmayın.

Bir telefon açıp hoşgeldin diyebilirsiniz ama gorumceden kardeşini kabul etmediğiniz için bir sıcaklık olmasını beklemeyin.Bundan sonra merhaba merhaba olur ..

Görüşme niyetleri mi yok yoksa erkek kardeş mevzusu nedeniyle kendisinin de istenmediğini mi düşünüyor?

Fesat olduğum fikrine nereden kapıldınız acaba ?
Eşimin beni çağırmadan gitme sebebi benim istenmemem değil.Kız kardeşinin konuşmalarını bildiğimi ve bu duruma sinirlendiğimi biliyor beni davet etmeye yüzü olmadığını düşünüyorum eşimin.
Görüşmeyim ille de görüşmemeliyim demiyorum zaten ben.

Ben de bi sıcaklık var mı önce ona bakmak lazım sanki..
Siz mesafe kurmakmi istiyorsunuz gorusmekmi istiyorsunuz.bu cümleden zaten sogugum mesajı alıyorum .mesafe devam etsin istiyorsanız o zaman ne arayın ne sorun .bir araya gelme zorunluluğu olursada havadan sudan yüzeysel konusursujuz oldu bitti

Bakalım onlar sizinle aynı düşüncede mi?

Siz sevmiyor değilim demişsiniz ama onların bu saatten sonra sizi sevdiğini düşünmüyorum demek istiyorum. Yoksa bir görümce ortada bir sorun yokken her durumda arkandayım diye boşanma îmâsı yapmaz
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.Ama herkes herkese saygı duymak zorunda…
Beni tabi ki sevmeyecekler.Onların beklentilerini karşılamıyorum çünkü.Onlar kafaları estiğinde aylarca yıllarca rahatça kalmak istiyorlar.Ben de bunu doğrı bulmadığımı söyleyip istediklerini yapmadım.Çıkarlarına ters düşünce kim kimi sever ki zaten

Ortada çok büyük olaylar olmadığı sürece bu kadar kopukluğu anlamıyorum doğrusu ben. İleride çocuğunuz olduğunda o insanlar halası ,amcası olacaklar. Eşinizin kardeşi beraber büyüdüğü ,oynadığı kişiler. Hoşgeldiniz diyip bir yemeğe davet etmek zor olmasa gerek. Siz de fazla mesafelisiniz sanırım. Eviniz de temelli istememekte haklısınız ama bu kadar mesafe de garip kaçıyor .

Zaten beni kararsız bırakan konu da bu…O insanların hala ve amca olma durumu..Eşin kardeşleri olmaları yani çok yakını olmaları…Bunlar beni Düşündürdüğü için ne yapmam gerektiği konusunda kararsız kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…