Kayın konusundan sonra bir de görümce konusuyla geldim.Fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben eşime ailesini nerede şikayet etmişim ?
İki kardeş kendi aralarında bana göre dertleşmez bu konuda..Bir erkeğin karısını herhangi biri ile konuşması aşırı çirkin bi hareket bence ve ay ı şekilde eşi ile ilgili konuşan birini daha da gazlayacak cümleler kurmakta hiç hoş değil.Bu benim düşüncem elbette.Siz sizi çekiştiren insanlara karşı da umarım bu hoşgörüde olursunuz.

Mesajları karıştırma fırsatım olmadı demedim bu arada mesajlaşmamışlar dedim.Neden forumda eşinin telefonunu yeri geldiğinde kurcalayan tek kişi olamam herhalde Şifrelerimiz bile aynıdır.İnanılmayacak ne var bunda anlayamadım.

Siz yengelerinizi sevmiyorsunuz diye ben veya diğer yengeler kötü olmuyor yalnız Ben eşimin kardeşlerine bir kötülük yaptığımı düşünmüyorum.

Rica ederim, sizin eş ailesiyle yaşadığınız sıkıntıların sebebi eşiniz, dengeyi kuramıyor ve laf taşıyor, bu sebeple sizin yerinizde olsam ailesiyle ilgili çok fazla şey konuşmazdım onunla.
Ever çok haklısınız.Konuşmuyorum zaten ailesi ile ilgili konulara girmiyorum Veya çok ortada konuşuyorum.

Hayır Mesajları olsaydı kesin karıştırırdım ama mesajlaşmamışlar telefonla konuşmuşlar o dönem.
İnsanlar kardeşiyle iki mesajlaşamasınlar değil mi?
Eşimin abilerimle olan mesajlaşmalarımı, çokta mesajlaşırız bu arada, okuduğunu düşünemiyorum. Ayıp en kibar tabiriyle.
Siz kendinize meşgale bulun, boşluktan neye saracağınızı şaşırmışsınız.

Ay evet ya bazen abime yazdigim birseyi yengemden duyuyordum sonra abimede soylememeye basladim. Sanki baska kadinla mi konusuyor kardesiyle istedigini konusur ne diye bakacaksiniz?

Kayınbiraderinizin gelip kalması mevzuunda şikayet etmişsiniz ve haklısınız da. Fakat "bir erkeğin karısını herhangi biri ile konuşması" dediğiniz şey sizin onun ailesine olan tavrınız. Özelinizi anlatmıyor. Zaten farkında oldukları bir şeyi söylüyor. Eşinizin ailesini istemiyorsunuz ve onlar da bunun farkında. Bunda celallenecek ne var? Yaranız olduğu için gocunmuşsunuz. Beni çekiştiren insanlara gelince, hakkımda yapılan eleştiride haklılık payı varsa kendimi düzeltmeye çalışırım.

Sizin eşiniz sizin kardeşlerinizi istemese, onlara soğuk davransa bu konuyu kardeşinizle konuşurdunuz mutlaka. "O da öyle bir insan" demişler ve kabullenmişler. Kendinize dert arıyorsunuz ve buluttan nem kapıyorsunuz. Eşinizin kardeşlerine kötülük yaptığınızı iddia ettiğimi hatırlamıyorum. Soğuk davranmışsınız ve onlar da haklı olarak bunu söylemişler. Zorunuza niye gidiyor?

Mesajlaşsınlar kardeşleriyle..Benim eşim kardeşleriyle telefonda bile konuşmuyor ki doğru düzgün ne mesajlaşması…
Sanki mesajlaşmışlar da okumuşum gibi bişey söylüyorsunuz bakin gerçekten sadece konuya yorum yaptım okuduklarınıza okumayıp uydurduklarına değil…

Kayınbiraderimi eşime şikayet ermedim…Zaten kalmasını isteyen eşimdi bu durumda kimi kime şikayet edeyim ben eşime bana sormadan böyle bi karar aldığı için kızdım ve çok tartıştım.Burada şikayet var mı ? Gerçekten merak ediyorum..

Neden sadece soğuk kelimesini takılıyorsunuz.Diğer söylediklerini neden atlıyorsunuz…

Mesajlassalar kesin karistirirdim demediniz mi? Birinci konuda haklisiniz zaten hakli kalmaya devam etmek icin su anki olaylara karismamayi secin birakin ne yapiyorlarsa yapsinlar. Karsilasirsaniz da normal konusun kadinin belki haberi bile yok konustuklarini bildiginizden.

Evet işte bu şikayet oluyor. Kızmış ve tartışmışsınız. Bu konuda da haklısınız. Ancak görümceniz konusunda haklı değilsiniz. Kadın size hakaret etmemiş. Sizin yaptığınızı söylemiş ve kardeşine "Ne olursa olsun seni destekliyoruz" demiş. Çok haklı. Siz yarın bir gün boşanmaya kalksanız da o onun kardeşi olarak kalmaya devam edecek.

Ne uydurması?
Mesajları olsa kesin karıştırırdım diyen sizsiniz. Mesaj görseniz bu onların özeli demeyip okuyacağınızı kendiniz söyleyip uydurma diyorsunuz . Ben zaten düşünce yapınıza yorum yaptım.

Tabi ki devam edecek ama ortada bi boşanma yok ki neden olayları buraya getirecek bir cümle kurmuş olabilir.

Tabi ki devam edecek ama ortada bi boşanma yok ki neden olayları buraya getirecek bir cümle kurmuş olabilir.
Bu söze takılmanızı gerektirecek bir şey yok. Aynı cümleyi sizin kardeşiniz de kursa haklıdır. Bence bu olaya şöyle yüksek bir tepeye çıkıp manzara olarak bakın ve kendinizi eşinizin yerine koyun. Kardeşlerinizi sevmeyen, istemeyen bir eşiniz olsa kardeşiniz sizi teselli etmek için böyle bir cümle kurardı zaten. Konu siz değilsiniz aslında. Konu, her koşulda kardeşine "Ben arkandayım, sen üzülme" demek. Bu da çok normal. Siz görümceniz ve kaynınıza sinir olduğunuz için rahatsız olmuş olabilirsiniz.

Ergenlikten çıkamamış görümcenin laflarına fazla takılıyorsun. Yetiştiği kültür belli, daha toy, ailesinin etkisinde çokça kalmış, ilerde böyle düşünmeyecek, o kafasını hele bi çıkarsın dünyayı görsün.

Bunu konunun neresinden çıkardınız? Erkek kardeşinin onlarla yaşamasını istememek, eşinin ailesini istememek mi oluyor?
Konu sahibi eşinin ailesine karşı mesafeli ve mümkün mertebe görüşmemeye çalışıyor. O nedenle de görümce ve eş bu konuyu konuşuyorlar.

Evet okurdum
Ama okumadım.
Bildiğinden haberi yok aynen.

Evet haklısınız biraz olaylar üst üste geldiği için durum beni daha da rahatsız etti.

Konu sahibi eşinin ailesine karşı mesafeli ve mümkün mertebe görüşmemeye çalışıyor. O nedenle de görümce ve eş bu konuyu konuşuyorlar.
Hayır tam olarak böyle değil.Erkek kardeşin ben de kalmasını istemediğim için görümce bu konuşmayı yapıyor.Aileye karşı da zaten her zaman gidebileceğim uzaklıkta değiller 1 bayram gidiyoruz bayram bitince dönüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…