- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.840
- 38
- Konu Sahibi Lambayapufde
Olmayan şeyi bulamazsınız.
Bulamadığınızda da özrünüzü yazarsınız inşallah.
İyi okunalar size..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmayan şeyi bulamazsınız.
Bulamadığınızda da özrünüzü yazarsınız inşallah.
İyi okunalar size..
Okunanız bitince buraya yazarsanız ben de size güleyim olur mu.
Evet haklısınız.İnanın bana eşim de görümcem de kaynımda eşimin tüm sülalesi de şuradaki birçok insandan daha iyi kalpli daha doğru insanlar.Burada bazılarını gördükçe özel hayatımda çevremde böyle insanlar olmadığı için şükrediyorumArkasında olsa ne olacak ki. Eşinize mi bakacak, parası mı var , gücü mü var? Abisine manevi olarak destek olmaya çalışmış güya. siz annesiyle, kardeşiyle, kuzeniyle birlikte yaşamak zorunda değilsiniz . hukuk sizden yana. görümceniz ne derse desin hiçbir önemi yok. Bu yüzden kafaya takıp kendinizi doldurmayın
Simdi bir kac arkadas özelden beni uyardı siz konusunda ,hoşcakalınOkunanız bitince buraya yazarsanız ben de size güleyim olur mu.
Düştüğünüz durum aşırı komik olacak çünkü
Ben burada herhangi bir sayfaya kimliğimiz belli olmasın diye eşimin ve benim nereli olduğumuzu bile yazmadım.İkimiz de Karadenizliyiz dedim.Nasıl aynı ilin köylüsü çıkacağız çok merak ediyor heyecanla bekliyorum hahahaj
Cevir kazi yanmasin
Sizi kendi yorumunuzla uğurluyoruz o zaman çevir kazı yanmasınSimdi bir kac arkadas özelden beni uyardı siz konusunda ,hoşcakalın
lattesizkitapsiz adlı kullanıcıya da arkadaşlarınız gerekli uyarıları yapsınlar lütfen tüm yorumlarıma teker teker beğenmedim atıyorSimdi bir kac arkadas özelden beni uyardı siz konusunda ,hoşcakalın
yoo tüm sayfaları okuyorum beğendiklerimi beğeniyorum , begenmediklerimi beğenmiyorum.lattesizkitapsiz adlı kullanıcıya da arkadaşlarınız gerekli uyarıları yapsınlar lütfen tüm yorumlarıma teker teker beğenmedim atıyor
sonra bize gelince gereken uyarı yapılsın ama.Bu hep mi yapılıyor ?
Yani olmayan şeyleri yaşanmış gibi düşünüp yorum yapmaktan bahsediyorum.
Ben kimsenin ağzını aramadım!!
Onlara beni ne kadar kötülediği için değil benim görümceye sözlerinden dolayı sinirli olduğumu bildiği için bana teklif edemiyor çünkü bana şöyle dedi böyle dedi ben onun yanına gider miyim dememden korkuyor daha önce benzer bişey olmuştu çünkü.
İstediğiniz tarafla empati kurup yorum yaparsınız ben de istediğim yorumu beğenir istemediğimi beğenmem ya da işime geleni beğenir işime gelmeyeni beğenmem herkes Özgür
sonra bize gelince gereken uyarı yapılsın ama.