Kayın konusundan sonra bir de görümce konusuyla geldim.Fikirlerinize ihtiyacım var.

Tam olarak ne istiyorsunuz? Yerçekimsiz ortamda muz yiyeyim ama çilek tadı alayım gibi bir şey mi? Tavır koymuşsunuz sonuç vermiş işte kurcalamaya gerek var mı?

Aynen öyle onun ne dediğini tam olarak bilmiyorum kelimesi kelimesini yani..
Emin ol boşanma imasını yapan görümce değil. Hatta biliyoruz arkandayız falan demesi karşılık babında söylenmiş sözler. Boşanma fikri eşinizden geldi, görümceden değil.

Tam olarak ne istiyorsunuz? Yerçekimsiz ortamda muz yiyeyim ama çilek tadı alayım gibi bir şey mi? Tavır koymuşsunuz sonuç vermiş işte kurcalamaya gerek var mı?
Burnumun dibine geleceğini düşünmemiştim görümce kişisinin zaten yılda 5-6 gün gördüğüm biriydi ama aynı şehirde olunca daha sık görmek sinirlenmeme sebep olur mu olmaz mi sinirlenmeli miyim bu söylediklerine ne yapmalıyım bunlar kafamı kurcaladı.

Gel gidelim dese gidecek misiniz? Gitmeyecekseniz neden çağırmadı diye dert ediyorsunuz? Ayrıca elbette gitmemeniz lazım. Evde istemediğiniz kaynınızın da evine neden gideceksiniz? He ben kaynınızı istememenizi sonuna kadar destekliyorum. En doğrusu ama kafanızdaki düşünceler saçma

Ay bu ne yaaa eş kişisi ne ysaa görümce kişisi eş kişisi. Ne yazoyosun sen yaaa eşim desene şuna ne gereksiz patinaj yapıyosun

Evimde istemedim çünkü bu yaşantıyı doğru bulmuyorum.İnsanlar kafalarına göre çıkıp abisi ablası bile olsa senelerce birilerinin evinde bana göre kalmamalı.Ama eşimin kardeşlerini sevmiyor da değilim ki
Gel gidelim dese giderdim galiba

Burada suçlu eşiniz. Sizi saymayıp danışma gereği bile duymadan kafasına göre teklif götürmesi, kardeşine gidipte sizin hakkınızda “yengen istemiyor” vs. demesi, kardeşinin bu söylemlerini size duyurması aşırı yanlış. Görümceyle bir araya geldiğinizde o da olsunda 2-3 saat olsun hadi, normal havadan sudan sohbet muhabbete devam eder takmazdım. Sonuçta siz eşinizin kardeşiyle yaşamak zorunda değilsiniz, görümce tavır koymadan önce empati yapsın acaba kendisi ister miydi kocasının kardeşiyle yaşamak.

Çoook ama çok haklısınız.
Onlarda bu aşırı normal herkes herkeste senelerce kalıyor hiç kimsenin bu duruma şaşırdığı yok.İstemeseler bile istiyormuş gibi yapıyorlar

Yani normalde sizin dediklerinizin coğu burada sonradan cidden çıkıyor ama bunu nasil anladınız ? Bana hic de öyle gelmedi adam neden karısından boşanma lafi etsin ki? Önceki konularinda mi bir sey var
Görümcesinin lafı cevap niteliğinde, abisini dinlemiş dinlemiş, en sonunda bu lafı etmiş, belli yani .
zaten senin idare ettiğin belliydi abi biz biliyorduk da sana söylemiyorduk.Bu senin hayatın biz karışamayız.Zaten buraya geldiğinde de soğuk soğuk oturuyor.Biz her zaman senin arkandayız demiş

Ailesiyle bu anlamda hiç ilişkisi yok ki.Anne babasıyla doğru düzgün telefonda konuşmaz.Ama tabi bi problem olduğunda söylüyor demek ki herşeyi

Yani normalde sizin dediklerinizin coğu burada sonradan cidden çıkıyor ama bunu nasil anladınız ? Bana hic de öyle gelmedi adam neden karısından boşanma lafi etsin ki? Önceki konularinda mi bir sey var
Sonuçta kardeşini evde istemedim.Onların ailesinde çok normal olan durumu anormal karşıladım.Benimle bu yüzden kavgalar etti kardeşine de bu anlamda bişeyler söylemiş olabilir.

Ailesiyle bu anlamda hiç ilişkisi yok ki.Anne babasıyla doğru düzgün telefonda konuşmaz.Ama tabi bi problem olduğunda söylüyor demek ki herşeyi
Buradaki konunuzdan maalesef o konuda tanımadığınız görünüyor. Yoksa görümce niye bu kadar tahmin ediyoruz diye eminmiş gibi ihtimale alıp konuşsun.

3 cenazeniz olmuş ve bir kere bile aramamış görümceniz. Ama siz küslük olmasın, eve davet etsemmi, evlerine gitsemmi, nasıl davransam, diye soruyorsunuz. Ben olsam kesinlikle aramam, evlerine gitmem. Karşılaşırsakta merhaba merhaba, o kadar.

Ben kötülük olsun konular büyüsün huzursuzluk olsun istemiyorum o yüzden bişey yapsam mi diye düşündüm ama bazı insanlar neredeyse beni kötü yenge ilan etmeye çalıştı tüm bunlara rağmen

Eşiniz siz ve ailesi arasında köprü olamamış. Sizin dediğinizi onlara, onların dediğini size hiç yumusatmadan, ara bulmadan anlatmış. İki tarafa da hoşgörülü şekilde davranmamıs. Kendini işin içinden sıyırmak için sizi onlarin, onları sizin önünüze atıp kaçmış bence. Bir de neden eş kişisi diye yazdınız yahu okurken beni irrite etti bu söz garip şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…