Kayın konusundan sonra bir de görümce konusuyla geldim.Fikirlerinize ihtiyacım var.

Zaten beni kararsız bırakan konu da bu…O insanların hala ve amca olma durumu..Eşin kardeşleri olmaları yani çok yakını olmaları…Bunlar beni Düşündürdüğü için ne yapmam gerektiği konusunda kararsız kalıyorum 🤷‍♀️
Artık onlar da bir düzen kurmuşlar. Bir akşam yemeğe davet edebilirsiniz ya da çaya ,hangisi kolay gelirse size. Bundan sonrası da onlara kalır. En azından ustunuzden sorumluluğu atmış olursunuz vicdanen.

Merhaba hanımlar…

Eski konularımı bilen arkadaşlar var ama bilmeyenler için aşağıya ekledim becerebildim mi bilmiyorum ama 🙈.Kısaca özet geçecek olursam eş kişisi erkek kardeşini sanki kendi memleketlerinde dersane yokmuş gibi bana sormadan kafasına göre bizim yaşadığımız şehirde dersaneye gitmesini ve bizimle kalmasını söylemişti 🙄Ben duyunca büyük problemler çıktı çok sorun yaşadım.Eş kişisi o dönem benim bu durumu istemediğimi kız kardeşine söylemişti.Sen erkek kardeşime söyle buraya gelemeyecek çünkü eşim istemiyor demişti 🙄Kız kardeşte zaten senin idare ettiğin belliydi abi biz biliyorduk da sana söylemiyorduk.Bu senin hayatın biz karışamayız.Zaten buraya geldiğinde de soğuk soğuk oturuyor.Biz her zaman senin arkandayız demiş.Bunu bi şekilde öğrendim eşim direkt kardeşim böyle böyle dedi demedi ama imalar etti bi şekilde öğrendim.Daha sonra erkek kardeş kafasına göre okumamaya bizim bulunduğumuz şehirde çalışmaya başladı senelerce insanların evinde kalmayı ve çalışmayı düşünüyordu ama sonra erkek kuzeni de bu şekilde bizim bulunduğumuz şehire çalışmaya gelince o da başkasının yanında kalmaya başladı sonra insanlar tabi niye bizde kalıyor bunlar diye laf da etmeye başladılar ve sonunda ev tutuldu…Şimdi de kız kardeş yani görümcem anne ve babasıyla yaşadığı köyden buraya kardeşi ve kuzeninin yanına geldi onlara yemek yapacakmış onlarla yaşayacakmış bir süre…Kırgınım ona… benim hakkımda düşündüklerinden dolayı değil isteyen istediğini düşünebilir ama bu düşüncelerini abisine söylemesi sanki boşanmamı bekliyormuş gibi bi hava yarattı belki de ben abartı düşünüyorum bunu bilemiyorum.Bu konuda sizden yardım istiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ?

Bu zamana kadar eşimi bi kere bile abi diye ne bayramda arar ne de başka bi zaman…2 sene üniversite okurken eşim göndermiş her ay belirli bir para ama ona rağmen araması sorması yoktur.27 yaşında ve bekar görümce kişisi…Şimdi buraya gelmiş ben nasıl davranmalıyım? Eş kişisi yaşananlardan dolayı ona sinirli olduğumu biliyor belki de bu yüzden kardeşine 2 kez gitti giderken beni çağırmıyor bile gel gidelim diye.Ama ben çok arada kaldım ne yapmalıyım 🤷‍♀️Ya da hiç bişey yapmadan beklemeli miyim🤷‍♀️Kafam çok karışık tecrübeli kk kadınları🤷‍♀️
Boş versene eşin naparsa yapsın sen gitmek istemiyorsan gitme evlilik başına gelmeden bilmişlik yapan küçük görümce en sevimsiz ayrıca arkandayız ne sen git hayatına bak şu evlenen insanları da rahat bırakın sen nesin de kimin arasındasın çok bilmiş

Boş versene eşin naparsa yapsın sen gitmek istemiyorsan gitme evlilik başına gelmeden bilmişlik yapan küçük görümce en sevimsizi
Senin idare ettiğin belliydi demesi mesela..kimin kimi idare ettiğini nasıl anlayabiliyor daha önce başından ne geçti de böyle bi çıkarım yapabiliyor bence aşırı şaşırtıcı 🤷‍♀️

Senin idare ettiğin belliydi demesi mesela..kimin kimi idare ettiğini nasıl anlayabiliyor daha önce başından ne geçti de böyle bi çıkarım yapabiliyor bence aşırı şaşırtıcı 🤷‍♀️
O kim oluyordu abisinin evliliği hakkında yorum yapıyor. Abisinden başka hayatı yok mu kayının aynı evde kalması ne ya?

O kim oluyordu abisinin evliliği hakkında yorum yapıyor. Abisinden başka hayatı yok mu kayının aynı evde kalması ne ya?
Abisi de benim dedikodumu kardeşi ile yapmamalıydı ama..Sonuçta eşim erkek kardeşimizi istemiyor diye anlatınca kız kardeşine içindekileri anlatacak gün doğmuş oldu ortam hazırlanmış oldu.

Abisi de benim dedikodumu kardeşi ile yapmamalıydı ama..Sonuçta eşim erkek kardeşimizi istemiyor diye anlatınca kız kardeşine içindekileri anlatacak gün doğmuş oldu ortam hazırlanmış oldu.
Tabi eşler zaten var mı yok mu eşim istemiyor ne sen nasıl erkeksin benim evimde çok uygun olmaz ya başka çözüm bulalım der insan hiç o topa girmez eşini de istemiyor diye yaftalamaz. Kardeşleri sorsa bile ya uygun olmaz bizde ben istemiyorum der insan lafı ağızlarına tıkar. Az omurgalı olsalar yok ama olur mu kendileri kötü olmasın gelin sürünsün

Tabi eşler zaten var mı yok mu eşim istemiyor ne sen nasıl erkeksin benim evimde çok uygun olmaz ya başka çözüm bulalım der insan hiç o topa girmez eşini de istemiyor diye yaftalamaz. Kardeşleri sorsa bile ya uygun olmaz bizde ben istemiyorum der insan lafı ağızlarına tıkar. Az omurgalı olsalar yok ama olur mu kendileri kötü olmasın gelin sürünsün
Başka çözüm bulalım demesi için önce buna kendi inanması lazımdı.Yaklaşık 1 sene boyunca ara ara bu konudan dolayı kavga ettik çünkü eşim erkek kardeşinin bizimle yaşamasının doğru olduğunu düşünüyordu.Başta Kendi kendine kardeşini çağırdı zaten bana hiç sormadan…

Başka çözüm bulalım demesi için önce buna kendi inanması lazımdı.Yaklaşık 1 sene boyunca ara ara bu konudan dolayı kavga ettik çünkü eşim erkek kardeşinin bizimle yaşamasının doğru olduğunu düşünüyordu.Başta Kendi kendine kardeşini çağırdı zaten bana hiç sormadan…
Sevimsizler kaç yıllık evlisiniz?

Biz senin arkandayız lafi çok itici gerçekten. Ne anlamda aekandasin. Konu belli. Karina istdigini yap arkandayız mi yoksa boşan arkandayiz mi.
Belki de bize soğuk davranıyor ama senin eşin biz de öyle davranırız ama sen abimizsin her türlü diyor. Diğer türlü de gün gelir anlaşamazsan biz yine yanındayız diyor.
Sen kendi yuvana bak biz her türlü seni severiz diyor.
Çok ucu açık cümle bence.

2 buçuk yakında 3 olacak
Eşinin hiç başbaşa kalma hevesi falan yok muymuş gençlik geçiyor yaşlanınca zaten durum belli 2 yıllık yoktunuz belki geldi 1 yıl kaldı ne münasebet ya herkes doğurduğu çocuğun sorumluluğunu alsın seninle başbaşa oturma kalkma evinin içinde istediğin gibi dolaşma hevesi yok muymuş hiç

X