Kayın aileye "borç(?)"

Bencede gelmesin arkadaşım.Yarin işi bozulur adamın arabada gider.E sen neyle araba alçaksınız?Kp de ödeyemez ki o borcu hemen.Yani olan sana olur

Bencede gelmesin arkadaşım.Yarin işi bozulur adamın arabada gider.E sen neyle araba alçaksınız?Kp de ödeyemez ki o borcu hemen.Yani olan sana olur
Haklısın, artık çok istiyorlarsa kaynım bütün altınlarını koysun beraber alsınlar zaten çoğunlukla o kullanacak lazım olduğunda da anne babasının işini goruversin

Haklısın, artık çok istiyorlarsa kaynım bütün altınlarını koysun beraber alsınlar zaten çoğunlukla o kullanacak lazım olduğunda da anne babasının işini goruversin
Aklıma şey geldi eşim amcasiyla ortak araba alacaktı.Tabi çınlar çıktı malesef bu ortak işler borc meseleleri huzursuzluk çıkarıyor.Hafi diyelim sizin araba gitti şirket arabası kp aldı arabasini kaynin da kullancak. E sen napicaksin canım birikimde gitti arabada gitti .borcuna geri almak zor.Kaynin gezerken sen storylsri izlersin.Yalniz benim cirkefligim

Yani birikimin üçte biri dörtte biri falan gitmiş olacak ama döneceğinin garantisini veremedigim için vermeyeceğim sizin de selaminizi söyleyeceğim

Eğer bu konu adamın hastalıgı yada elzem baska durum olsaydı ve siz vermeseydiniz ozaman konu tartışmaya acıktı
Suan sadrazam rahat etsin diye alınacak araba icin konu tartısmaya dahi kapalı
Götüne güvenen borazancıbası demisler:)

Geceleri başını yastığa koyduğunda rahatça uyuyabiliyor musun?
Verirsen uyuyamayacaksın bir daha çünkü

Hastalık vs konusu olsa ben de düşünmem zaten inanın. Misal evlerinde doğalgaz yoktu sobaliydi. Doğalgaz döşetmek istediler destek olmasına karşı çıkmadım ihtiyac olduğu için. Yaşlı insanlar bulasigiydi banyosuydu. Kışın da inanılmaz soğuk oluyor evleri. Çocuklar tabi ki destek olacaklar bu tarz konuda.Araba konusuysa çoktandır var babası çok istiyor. Hatta şöyle bir ayrıntı var evlenmeden önce de babasının bu isteğini bildiğim için ön görüde bulunarak; evlendikten sonra böyle bir şeye kalkisirsa destek olmayacagimizi da söylemiştim ama lanet akrabaları var gerçekten evleri yan yana ve aynı yere gidecekken bile gelin beraber gidelim demiyorlar. İşleri düştüğünde çok ağız burun bukuyorlar o yüzden de üzülüyorum

Ya siz bence bensiniz :)
Bende es kisinin ticari durumları kaos oluyor bazen diye herseyimi sirket üstüne yaptım
Bu esim benden mal kacırır diye değil, yanlıs bi ticari kararda mallarım elimden gitmesin diye
Bunu yazmak zorunda hissettim malum burada evliliğim hakkında akıl almadıgım halde kendilerini cook zeki sananlar kocasına güvenmiuor seklinde yorumlayacaklardır
Sizi daha kesfetmediler heralde size bulasmamıslar
Herneyse siz güzel önlem almıssınız, arabaya para yetmiyorsa su kücük ami ler var ya, inanılmaz ucuz hatta semt ici gezmek icin bugün ben bile baktım.
40-50 km hıza cıkıp 60 km menzili varmış
Bence böyle bisey ideal
İstanbulda yaşıyorsanız 15 temmuz fsm falan yasak, Avrasya tünelinden emin değilim
Otobanda yasak.
Ama araba cok sirin geldi bana yani

Ne kadarmış onlar göstereyim ondan alsınlar ama onlar şimdi biz büyük aileyiz bu bize yetmez derler Doblo falan bakıyorlar

Vermeyin. Valla benim eşimin ailesi de doğulu. Tam aksine kendileri yemez çocuklarına yedirmek isterler aynı sizinkiler gibi

Ne kadarmış onlar göstereyim ondan alsınlar ama onlar şimdi biz büyük aileyiz bu bize yetmez derler Doblo falan bakıyorlar
Ami cam tavanlı 350 bindi
Yani elektrikli hem benzin masrafı yok
Vallahi 2. Araba olarak alınır
Tatlıs bence pazara bakkala sahile sehir ici olur
Bunların cam tavansızı biraz daha uyguna atıyorum 2 yasında falan ise 300 e bulunur bence
Doblo piyasasını bilmiyorum da ami den tabi pahalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…