Kavitasyon yaptıran var mı?

:) evet aynı yer nihayet oraya giden birini buldum.ya kadın bana ikisi aynı makinada deyince ve açıklama yapmayınca çok rahatsız oldum.ama gidicem bakalım bu cuma.delibalık ölçü aldılarmı başlamadan.ne parasındayım ne de ordan bambaşka biri olarak çıkmak istiyorum sadece kandırılmak istemiyorum yani bana olağan uygulamayı yapsınlarda sonuç alamazsam bünyeme bağlayayım salaklığıma değil.dediğim gibi benim ilk randevum cuma sende sonuçlarını burdan yazarsan takip etmek isterim.teşekkürederim

bende ordan aldım kavitasyonu,benim şehir izmit seninki neresi

Merhaba Ceylin. Ben de kavitasyon seansı satın aldım indirim kuponu ile. Acaba gittiğin yerin adı Af... mi hani şu yeri sanat sokağının orda olan? Ben henüz randevu bile almadım. Bİr an önce halletmem lazım. Mesajını görünce dikkatimi çekti.

benim 3 seans 3 cm gitti..basenden..

Esencim çok sevindim kaldı 2 seans desene :)) keşke bende de öle olsa :)) bende alsancakta başladım ama 10 dk bi bacak ön yüz yaptı 10 dk diğer bacak bu cmrtde arka bacak yapcak 2 seansta 1 cm gitse kardır

Bende ilk senasıma gittim pazar günü ve diyetle sporla gayet iyi sonuç alacağıma inanıyorum :)) bol bol su iççç bol bol su içmek iyide şu haşlanmış kabak yemek midemi allak bullak etti :d:d neyse sonuc güzel olacak...

selülit bölgesine kavitasyon yaptırmak görüntüyü daha da kötü hale getiriyormuş diye duydum. bilgisi olan var mı?

ayrıca iiz olsun. ndirimli alışveriş sitelerinde hergün bir sürü yer inanılmaz ucuz fiyatlara satıyorlar kavitasyonu. lütfen buralarda kötü bir deneyim yaşarsanız yazın ve bilgim

Hayır kavitasyon seluliti yok etmek ya da beden yapısına göre azaltmak için yapılıyor..Kötü görüntü dediğiniz şey vucutta kilo almadan kaynaklanan sarkmalar oluşur bir süre sonra , incelince bu ortaya çıkar..

Bunun için de sıkılılaşmak için spor gerekiyor..
...............

Vakum işlemi kavitasyonda çakraları açkmak için belirli bölgelere yapılır..Kavitasyondan önce bu şarttır..Olmazsa olmaz.. AMA ;

Ayrıca vakumlama işlemi yaptırmayınız kesinlikle.. Gizli varis varsa ortaya çıkarıyor.. Kılcal damarlarda sorun oluşturuyor.. İlk farketmezseniz bile sonraki aylar etkisini gösterir..

.............

Radyofrekans ile kavitasyonun aynı cihaz olarak satışları olmuş evet fakat bu cihazın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum..

Birisi hem ısı hem ses olduğu için ikisinin bir yerde olduğuna kanaat getirdim diye yazmış... Kavitasyonun gerçek makinaları zaten hem ses , hemde belirli bir ısı verir..

Peki, kavitasyon sıkılaştırıyorsa, alınan kilodan dolayı oluşan sarkmaları da gidermesi gerekmez mi? İncelince sarkma olması mantıklı gelmiyor pek...

bridgets senin ve delibalık'ın yazdıklarını tesadüfen okudum. aynı yere bir arkadaşım gitti. zaten kilolu değildi ama bölgesel olarak kalın belde fazlalık ve simit sorunu vardı. yanında hafif bir diyetle 8 seansda resmen inceldiğini gözümle gördüm. zaten onu görünce ben de kavitasyon yaptırmaya heveslendim. fakat maçka bana uzak diye oradan almadım. o kadar pişmanım ki...

Peki, kavitasyon sıkılaştırıyorsa, alınan kilodan dolayı oluşan sarkmaları da gidermesi gerekmez mi? İncelince sarkma olması mantıklı gelmiyor pek...

Doku sarkmaları öyle kolay tedavi edilmiyor.Sıkılaştırıcılarda çok işe yaramıyor..En ıyısı yürüyüş, plates ve yüzme..

Birde bol su.

Arkadaşlar , kavitasyon icin yeni başladığım yerde önce lenfe alıyorlar sonra kavitasyona ...daha önce gittiğim yerde önce kavitasyon sonra lenf idi ....bunun bir sırası varmı fayda acısından..yoksa farketmiyormu...bir bilginiz varsa...paylaşınız lutfen....bu arada yeni yer ilk gittiğim yerden daha iyi gibi gözüküyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…