kızlar çok merak ediyom zayıflatıyormu
hayatım forumun başından itibaren okumanı tavsiye ederim. kimisi faydasını görüp incelmiş kimisi hiç bir fayda görmemiş. sanırım etkisi nerede yaptırdığın, hangi cihaz kullanıldığı, düzenli gidip gitmediğin,doğru frekans ve sürede uygulanıp uygulanmadığı ve yanında diyetle spor yapıp yapmadığınla ilgili. bir de beklentini aşırı tutup mucize beklememelisin bence.
bu sözüm herkese. şu an kavitasyona gittiğim yerde mesela 46 beden baseni olup incelmeye gelen arkadaşlar var. özellikle merakımdan soruyorum ayrıca diyet, spor falan yapıyorlarmı diye. %90'ı yapmıyor. sadece haftada bir gelip kavitasyona girip 30-40 cm incelmeyi bekliyorlar. bu kadarını liposuction bile yapamıyor, kavitasyon nasıl yapsın? bana kalırsa(bu tamamen şahsi fikrim bana katılmayan olabilir) kavitasyon tamamen bölgesel olarak diyet ve sporla düzeltemediğiniz kusurlarınızı düzelten bir araç. hani ne kadar diyet yapsanızda bir yerlerinizdeki yağlar inatçıdır ya işte oradaki yağlardan gitmesini sağlıyor.bu kimisinde incelmeyen bir bel olabilir, benim gibilerde basen olabilir.... benim 4. seansım bitti. faydasını gördümmü gördüm. ama öyle devasa bir incelme olmadı. selülitlerim gün gün azalıyor. basenden bacaklardan net 3er cm gitti. 4 seansım daha var onlarda bitince daha net bir bilgi verebileceğim. ama yanında diyetde yapıyorum, yürüyorumda, power plate de yapıyorum.
ha bu arada buraya esas yazacağım şeyi unutmuşum. ben fırsat sitelerinde devamlı kampanyası çıkan bir yere gidiyorum. isim vermek yasak ama yeri kuyubaşı, minibüs caddesinde(fahrettin kerim gökay caddesi). seansları başta 30 dakika yapıyorlardı. bu hafta 10-15 dak yapmaya başladılar. yapanlar da her hafta başka bir çalışan. bence ciddi bir eğitimleri bilgileri yok. hatta bu haftaki o kadar bilgisizdi ki her 10 dakikada bir dışarı çıkıp başka birilerine soruyordu. ilk bir kaç hafta kararsızdım ama şimdi kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. bilginize....
Nedense de her uygulamada belirli miktarda su içilmesi, yağlı yiyecekler tüketilmemesi gibi olması gereken beslenme koşulları gerekli kılınıyor.
Kendine bu diyeti uygulayan biri zaten belli bir süre sonra vücudundan sonuç almaya başlar. Ayrıca bir uygulama için minimum 40 dklık süre gerekiyor, tek bir seans 40 dk gerektiriyor, bir de merkeze gidip gelme süresini düşünün, haftada bir kez gidiliyor olunabilir ama bu süreyi tempolu bir yürüyüşe ayırdığınızda da alacağınız sonuç oradakinden farklı olmayacaktır. Sağlanılan incelmenin geçici olduğunu düşünüyorum, yağ dokularını etkilemek bu kadar kolay değil. .
Umarım çabalarının sonucunu alırsın; ama genetik yapımız o kadar etkili ki hangi yöntemle istediğimizi elde edersek edelim bunu korumak adına da ekstra çaba sarfetmemiz gerekiyor. Yani ömür boyu çabalayıp duracağız sanırım başka çare yok :) Çaba, umut, para... Verdiklerimizin hiçbiri boşa gitmesin, hepimiz için bunu diliyorum. Çünkü hepimiz istediğimiz güzelliğe sahip olmayı hakediyoruz.
kızlar ben haziranda evleniyorum,fırsat sitelerinden birinden kavitasyon aldım yarın başlıcam,ben 34-36 beden giyiyorum ama göbeğim var bide sırt bölgem için istiyorum,bedenim küçük gibi görünsede ,fazlalıklarım var bölgesel olarak,sonuçları yazacağım,birde giderken 2 litre su dönüşte 2 litre su için diyuorlarda hangi bünye içebilecek o kadar ben şahsen içemem
hayırlısı olsun ceylincim bol su içmen yağların atılımı için öenmli içmezsen parçalanan yğlar başka bir yerde depolanabiliyormuş ara ara içmeni tavsiye ederim elinde şişe bardakla falan dolaş :)
şu anda sana bu satırları yazarken suyumuda yudumluyorum:)bu akşam malum başlıyorum,ama çok uzun devam edemeyeceğim gibime geliyor:)
yok canım ya gittim ben spora popom eriyor göbüşüm çok az gidio,bakalım bunda nasıl olcak hemen yazacağım bıraya,şu an 3.kupa suyumu içiyorum akşam 17:30 a kadar içerim baya:)hayırlıs olsun işe yarar inşallah eğer işte isen sürekli bardak tut yanında ben günde 2 lt yi geçiyorumdur birde yeşil çay iç yağ yakımında faydalıymış lakin senin pek ihtiyacın yokmuş 1 ay spora gitsen toparlardın zaten :) benimde haziranda nikahım olacak henüz tarihi almasakta paçam tutuştu :)
arkadaşlar okuduğum kadarıyla burda kavitasyon ve radyofrekans makinalarını tanıyanlar var.ben henüz yaptırmadım ama indirim kuponu aldım ve aldığım merkezi aradım.makinanın adını sordum telefonda makina adı veremezmiş.ve iki ayrı makina dimi diye sorduğumda şöyle aptalca bi cevap aldım ''hayır ikiside aynı makinada hem kavitasyon hem radyofrekans yeni makina''dedi ve uzatmadan gelin burda görüşelim deyip kapattı.şimdi eğer bu konuda ciddi bilgisi olan varsa bana yardımcı olurmu? ona göre bütün yasal haklarımı kullanıcam.çünkü benim bildiğim ikisi aynı makinada olmuyor.
ahh magrenta yaa :) biraz rahatlasammı bilemedim birden sinirlendim kandırıldığımı hissettim.kaç dakikaydı seansların bana ikisinin toplamı 20 dk dedi ve sonuç aldınmı? benim amacımda kilo vermek değil bölgesel incelme beklentim.cevap verdiğin için teşekkürler
arkadaşlar okuduğum kadarıyla burda kavitasyon ve radyofrekans makinalarını tanıyanlar var.ben henüz yaptırmadım ama indirim kuponu aldım ve aldığım merkezi aradım.makinanın adını sordum telefonda makina adı veremezmiş.ve iki ayrı makina dimi diye sorduğumda şöyle aptalca bi cevap aldım ''hayır ikiside aynı makinada hem kavitasyon hem radyofrekans yeni makina''dedi ve uzatmadan gelin burda görüşelim deyip kapattı.şimdi eğer bu konuda ciddi bilgisi olan varsa bana yardımcı olurmu? ona göre bütün yasal haklarımı kullanıcam.çünkü benim bildiğim ikisi aynı makinada olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?