Kavitasyon yaptıran var mı?

kızlar çok merak ediyom zayıflatıyormu

hayatım forumun başından itibaren okumanı tavsiye ederim. kimisi faydasını görüp incelmiş kimisi hiç bir fayda görmemiş. sanırım etkisi nerede yaptırdığın, hangi cihaz kullanıldığı, düzenli gidip gitmediğin,doğru frekans ve sürede uygulanıp uygulanmadığı ve yanında diyetle spor yapıp yapmadığınla ilgili. bir de beklentini aşırı tutup mucize beklememelisin bence.
bu sözüm herkese. şu an kavitasyona gittiğim yerde mesela 46 beden baseni olup incelmeye gelen arkadaşlar var. özellikle merakımdan soruyorum ayrıca diyet, spor falan yapıyorlarmı diye. %90'ı yapmıyor. sadece haftada bir gelip kavitasyona girip 30-40 cm incelmeyi bekliyorlar. bu kadarını liposuction bile yapamıyor, kavitasyon nasıl yapsın? bana kalırsa(bu tamamen şahsi fikrim bana katılmayan olabilir) kavitasyon tamamen bölgesel olarak diyet ve sporla düzeltemediğiniz kusurlarınızı düzelten bir araç. hani ne kadar diyet yapsanızda bir yerlerinizdeki yağlar inatçıdır ya işte oradaki yağlardan gitmesini sağlıyor.bu kimisinde incelmeyen bir bel olabilir, benim gibilerde basen olabilir.... benim 4. seansım bitti. faydasını gördümmü gördüm. ama öyle devasa bir incelme olmadı. selülitlerim gün gün azalıyor. basenden bacaklardan net 3er cm gitti. 4 seansım daha var onlarda bitince daha net bir bilgi verebileceğim. ama yanında diyetde yapıyorum, yürüyorumda, power plate de yapıyorum.

ha bu arada buraya esas yazacağım şeyi unutmuşum. ben fırsat sitelerinde devamlı kampanyası çıkan bir yere gidiyorum. isim vermek yasak ama yeri kuyubaşı, minibüs caddesinde(fahrettin kerim gökay caddesi). seansları başta 30 dakika yapıyorlardı. bu hafta 10-15 dak yapmaya başladılar. yapanlar da her hafta başka bir çalışan. bence ciddi bir eğitimleri bilgileri yok. hatta bu haftaki o kadar bilgisizdi ki her 10 dakikada bir dışarı çıkıp başka birilerine soruyordu. ilk bir kaç hafta kararsızdım ama şimdi kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. bilginize....

evet yani 4-5 cm incelsek kar bence.. çabuk gidem cabuk gelir sonuçta..

valla benim gittiğim yerde çok ilgilendiler ama fırsat kuponu alıp gittiğim için seans 20 dk sürdü toplam 2 bacak ama sadece ön tarafa yaptılar öteki seansta arka bacaklara dedi :) elime uymam gereken bir liste verildi bol su içilecek dedi bütün işlemler anlatıldı güler yüzlü bir bayan tarafından :) sürekli kontrol edildi ama 10 dk nın ne kadar yararlı olacağını bilemiyorum daha ilk seansıma gittim bu cmrt 2.seansa gidicem 3 seans bitince son durumu paylaşırım :) bende

Bu konuda şöyle bir durum var luki , evet su içilmesi şart koşuluyor çünkü parçalanan yağların dışarıya atılması gerektiği için..

Yağlı yiyecekler yenilmemesinin ya da en aza indirilmesinin nedeni ise bir yandan yağ yakarken , vucudun yağ depolamaması , dolayısıyla parçalanan yağlardan kullanması..

40-45 dk yürüyüş ise bu süreci hızlandırmak, ödemin vucuddat atılmasını sağlamak içindir..

Yani zellikle güzellik sektöründe mutlaka destek önemlidir.. Özellikle çok yoğunsa..

Yani ne yaparsak yapalım zaten bu şekilde dikkat edersek kilo verebiliriz demissiniz ; evet kısmen haklısınız yalnız bunun için oldukça uzun bir zaman gerekiyor..

Ve kendi kendimize yaptığımız , karar verdiğimiz bir sureci hangimiz sonuna kadar devam ettiriyoruz..

Ayrıca kavitasyon bölgesel incelme sağlıyor.. Bu ise hepimiz biliyoruz ki oyle kolay değil , yıllardır kütleleşmiş bir GÖBEĞİ, BELİ v.s yok etmek..

----

Herke sormuş , kavitasyon zayıflatıyor mu diye ?

Hayır zayıflatmıyor.. Yani tartı üzerinde 2, - 2-5 kiloluk bir fark oluyor ; bu da ödemi dışarıya atabilmişsseniz gerçekleşiyor..

Kavitasyonda zayıflama değil ciddi bir incelme görülüyor.. Kavitasyon senans sonrası denilenlere uyarsanız ciddi bir zayıflama da gerçekleşiyor..

--

EVET ; bende her zaman plates ve yuzme, yada yuruyus ve yuzmenın daha saglıklı oldugunu dusunuyorum..Bunun yanındada bol su, bıtkısel çaylar ve yemeklere dikkat etmek..

Elbettekı kavıtasyondan cok daha saglıklıdır.. Fakat bunun için hem cıddı bir zaman ve emek gerekiyor..

Bu yuzden bu tur yöntemlere başvuruyoruz sanırım..

Umarım çabalarının sonucunu alırsın; ama genetik yapımız o kadar etkili ki hangi yöntemle istediğimizi elde edersek edelim bunu korumak adına da ekstra çaba sarfetmemiz gerekiyor. Yani ömür boyu çabalayıp duracağız sanırım başka çare yok :) Çaba, umut, para... Verdiklerimizin hiçbiri boşa gitmesin, hepimiz için bunu diliyorum. Çünkü hepimiz istediğimiz güzelliğe sahip olmayı hakediyoruz.

kızlar ben haziranda evleniyorum,fırsat sitelerinden birinden kavitasyon aldım yarın başlıcam,ben 34-36 beden giyiyorum ama göbeğim var bide sırt bölgem için istiyorum,bedenim küçük gibi görünsede ,fazlalıklarım var bölgesel olarak,sonuçları yazacağım,birde giderken 2 litre su dönüşte 2 litre su için diyuorlarda hangi bünye içebilecek o kadar ben şahsen içemem

hayırlısı olsun ceylincim bol su içmen yağların atılımı için öenmli içmezsen parçalanan yğlar başka bir yerde depolanabiliyormuş ara ara içmeni tavsiye ederim elinde şişe bardakla falan dolaş :)

şu anda sana bu satırları yazarken suyumuda yudumluyorum:)bu akşam malum başlıyorum,ama çok uzun devam edemeyeceğim gibime geliyor:)

şu anda sana bu satırları yazarken suyumuda yudumluyorum:)bu akşam malum başlıyorum,ama çok uzun devam edemeyeceğim gibime geliyor:)

hayırlıs olsun işe yarar inşallah eğer işte isen sürekli bardak tut yanında ben günde 2 lt yi geçiyorumdur birde yeşil çay iç yağ yakımında faydalıymış lakin senin pek ihtiyacın yokmuş 1 ay spora gitsen toparlardın zaten :) benimde haziranda nikahım olacak henüz tarihi almasakta paçam tutuştu :)

yok canım ya gittim ben spora popom eriyor göbüşüm çok az gidio,bakalım bunda nasıl olcak hemen yazacağım bıraya,şu an 3.kupa suyumu içiyorum akşam 17:30 a kadar içerim baya:)

Son düzenleme:
arkadaşlar okuduğum kadarıyla burda kavitasyon ve radyofrekans makinalarını tanıyanlar var.ben henüz yaptırmadım ama indirim kuponu aldım ve aldığım merkezi aradım.makinanın adını sordum telefonda makina adı veremezmiş.ve iki ayrı makina dimi diye sorduğumda şöyle aptalca bi cevap aldım ''hayır ikiside aynı makinada hem kavitasyon hem radyofrekans yeni makina''dedi ve uzatmadan gelin burda görüşelim deyip kapattı.şimdi eğer bu konuda ciddi bilgisi olan varsa bana yardımcı olurmu? ona göre bütün yasal haklarımı kullanıcam.çünkü benim bildiğim ikisi aynı makinada olmuyor.

Benim gittiğim yerde de 2si aynı makinadaydı canım telefonda yoğunluktan ilgilenemeyebilirler ama gidince ilgilenirler sanırım git bak beğenmezsen gitmezsin :)

ahh magrenta yaa :) biraz rahatlasammı bilemedim birden sinirlendim kandırıldığımı hissettim.kaç dakikaydı seansların bana ikisinin toplamı 20 dk dedi ve sonuç aldınmı? benim amacımda kilo vermek değil bölgesel incelme beklentim.cevap verdiğin için teşekkürler

ne demek canım bildiğim şeylere cevap veriyorum gördükçe :)
ben cmrt günü ilk seansıma gittim 10 dk bir bacak 10 dk diğer bacak ve sadece ön tarava uygulada birde yanlara 2.seansta arka bacağa uygularız dedi 10 dk da 2 bacağa birden radyofrekans uyguladı hepsinide bir güzel açıkladı sonra lennf drenajdı sanırım 20 dk kadarda ona girdim bitti zaten 1 saat kadar sürer dediler
işe yaradımı bilmiyorum bol su için deyip az kalorili bir diyet verdiler durum bu bu kadardan ne kadarişe yararsa görcez :)

arkadaşlar ben devlet hastanesinde yaptırıyorum.radyo frekansı yapılmıyor.bi tek vakum diyor kırmaazı bir ışık altında tutuyorlar kavitasyon bitince.haftada 3 gün 20 dk.iki koluma ve karnıma yapılıyor.20 dk çok yetersiz geliyor bana.daha kalça ve bacaklara yaptırmak istiyorum.ama buu sefer 20 dk çok daha bölgeye bölünecek.önce bir alanı halledip diğerlerine mi geçsem yoksa hepsini aynı anda mı ötürsem?zira çok fena selülitlerim var.of bilmiyorum.

bridgets inanmayacaksın ama dün sen bu telefon konuşmasını yaparken ben o merkezde işlemi yaptırmış beraber gittiğim arkadaşımı bekliyordum.ilk kez gittim, ilk seansımdı. hatta maçkada değil mi bu yer? R... E...... diye bir yer. Aynı saat aralığında pek çok kişiye birden randevu vermişlerdi. Çok yoğunlardı gerçekten. O yüzden gelin görüşelim dedi kadın. Ben de ilk kez gördüm iki uygulamayı birden yapan cihaz. Ama şöyle söyleyim. Daha önce de beşiktaşta başka bir yerde 4 seans kavitasyon+radyo frekans+soft lazere gitmiştim. kavitasyon kulakta ses yapıyor, radyo frekans ısı veriyor. ama dün gittiğim maçkadaki yerde hem ses, hem ısı hissettim ve dediklerine inandım. uygulayan kişilerin uzman olduklarına inanmıyorum. hatta bana yapan kadın yeniydi sanırım. yine de yaklaşımları iyiniyetli olduğu için rahatsız olmadım.

dün ilkini yaotırdım 1 cm,önce vakum,sonra kavitasyon sonra ozon ve sonrada lenf dreneaj,bunlarda olmazsa hiçbiş olmaz artıkçıkarken 1 cm di ama,ben yağ olduğunu düşünmüyorum vücudun ödemi sökülmüştür.

grupfoni den kavitasyon 10 seans aldım..mayıs 10 da ilk seans..bacaklarımı yaptırıcam ...sonucları anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…