Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 10 senası grupfoni indirimden 39 milyona aldım:))...
bridgets inanmayacaksın ama dün sen bu telefon konuşmasını yaparken ben o merkezde işlemi yaptırmış beraber gittiğim arkadaşımı bekliyordum.ilk kez gittim, ilk seansımdı. hatta maçkada değil mi bu yer? R... E...... diye bir yer. Aynı saat aralığında pek çok kişiye birden randevu vermişlerdi. Çok yoğunlardı gerçekten. O yüzden gelin görüşelim dedi kadın. Ben de ilk kez gördüm iki uygulamayı birden yapan cihaz. Ama şöyle söyleyim. Daha önce de beşiktaşta başka bir yerde 4 seans kavitasyon+radyo frekans+soft lazere gitmiştim. kavitasyon kulakta ses yapıyor, radyo frekans ısı veriyor. ama dün gittiğim maçkadaki yerde hem ses, hem ısı hissettim ve dediklerine inandım. uygulayan kişilerin uzman olduklarına inanmıyorum. hatta bana yapan kadın yeniydi sanırım. yine de yaklaşımları iyiniyetli olduğu için rahatsız olmadım.
bende ordan aldım kavitasyonu,benim şehir izmit seninki neresi
şu anda sana bu satırları yazarken suyumuda yudumluyorum:)bu akşam malum başlıyorum,ama çok uzun devam edemeyeceğim gibime geliyor:)
bende bulamadım bulursan lütfen bana özelden mesaj atarmısın?
benim 3 seans 3 cm gitti..basenden..
bridgets senin ve delibalık'ın yazdıklarını tesadüfen okudum. aynı yere bir arkadaşım gitti. zaten kilolu değildi ama bölgesel olarak kalın belde fazlalık ve simit sorunu vardı. yanında hafif bir diyetle 8 seansda resmen inceldiğini gözümle gördüm. zaten onu görünce ben de kavitasyon yaptırmaya heveslendim. fakat maçka bana uzak diye oradan almadım. o kadar pişmanım ki...:) evet aynı yer nihayet oraya giden birini buldum.ya kadın bana ikisi aynı makinada deyince ve açıklama yapmayınca çok rahatsız oldum.ama gidicem bakalım bu cuma.delibalık ölçü aldılarmı başlamadan.ne parasındayım ne de ordan bambaşka biri olarak çıkmak istiyorum sadece kandırılmak istemiyorum yani bana olağan uygulamayı yapsınlarda sonuç alamazsam bünyeme bağlayayım salaklığıma değil.dediğim gibi benim ilk randevum cuma sende sonuçlarını burdan yazarsan takip etmek isterim.teşekkürederim![]()
Peki, kavitasyon sıkılaştırıyorsa, alınan kilodan dolayı oluşan sarkmaları da gidermesi gerekmez mi? İncelince sarkma olması mantıklı gelmiyor pek...