kızlar çok merak ediyom zayıflatıyormu
hayatım forumun başından itibaren okumanı tavsiye ederim. kimisi faydasını görüp incelmiş kimisi hiç bir fayda görmemiş. sanırım etkisi nerede yaptırdığın, hangi cihaz kullanıldığı, düzenli gidip gitmediğin,doğru frekans ve sürede uygulanıp uygulanmadığı ve yanında diyetle spor yapıp yapmadığınla ilgili. bir de beklentini aşırı tutup mucize beklememelisin bence.
bu sözüm herkese. şu an kavitasyona gittiğim yerde mesela 46 beden baseni olup incelmeye gelen arkadaşlar var. özellikle merakımdan soruyorum ayrıca diyet, spor falan yapıyorlarmı diye. %90'ı yapmıyor. sadece haftada bir gelip kavitasyona girip 30-40 cm incelmeyi bekliyorlar. bu kadarını liposuction bile yapamıyor, kavitasyon nasıl yapsın? bana kalırsa(bu tamamen şahsi fikrim bana katılmayan olabilir) kavitasyon tamamen bölgesel olarak diyet ve sporla düzeltemediğiniz kusurlarınızı düzelten bir araç. hani ne kadar diyet yapsanızda bir yerlerinizdeki yağlar inatçıdır ya işte oradaki yağlardan gitmesini sağlıyor.bu kimisinde incelmeyen bir bel olabilir, benim gibilerde basen olabilir.... benim 4. seansım bitti. faydasını gördümmü gördüm. ama öyle devasa bir incelme olmadı. selülitlerim gün gün azalıyor. basenden bacaklardan net 3er cm gitti. 4 seansım daha var onlarda bitince daha net bir bilgi verebileceğim. ama yanında diyetde yapıyorum, yürüyorumda, power plate de yapıyorum.