peki cihazları ne marka? eximia dediklerinden mi? bir de fiyat ve kaç seans olduğu konusunda bilgi verebilir misin? gerçekten güvenebileceğim bi yer olsun istiyorum.
Cihaz son sistem cihazlardan. Butu layf infirrit (doğru yazdıysam) cihaz adı. 8 seans kavitasyon.. Aldığınız pakete göre değişiyor fiyat.. Lenf , radyofrekans, pasif v.s
Kesinlikle güvenebileceğiniz bir yer.. Öyle kolay değildir çünkü bu tür konularda referans olabilmek. Oldukça memnun kaldım hem sonuçtan hem ilgiden..
Tam anlamıyla profesyonel çalışıyorlar..
DAHA ayrıntılı bilgi almanız icin size numarasını göndereceğim özelden.. Size uygunluğunu konuştuktan sonra karar verirsiniz.
Bir kaç hafta sonrada sigarayı bıraktırmak için bir uygulamaları var..Insaallah ona katılacagım.Kurtulmak istiyorum artık.. Belki karşılaşırız.
Canım kızlara hakkınızı koruyun diyorsun ama ilanda 45 dakika dedikleri halde 30 dakika-15 dakika yaptıklarını söylüyorsun, sen neden hakkını korumadın, yaptıkları doğrı bir şey değil ki, ilanda ne yazıyorsa onu yapmak zorundalar...İnşallah diğer merkezde tam kapasite hizmet alırsın ne diyeyim
çok süper incelmişsin.. bencece neden sen hakkını savunmadın.. aldığın siteye yazabilirdin..
benim gittiğim yerde tam zamanına uyuyrlar.. zaten burayı okuduğum için dedim ki içimden 5 dk bile erken bıraksalar.. hem söyliyeceğim hem de şikayet edeceğim..
çünkü olumlu düsünce çok etkilemez ama olumsuz düsünce gerçekten çok cabuk duyulur.
teşekkür ederim :) numara gönderirseniz bende arar bilgi alırım.
Bana kavitasyondan sonra 6 saat boyunca katı bi şey yememem gerektiğini söylediler. Sadece yemek olarak çorba ve bol bol su tüketmem gerekiyormuş. Ben bu 6 saatlik konuyla ilgili forumlarda hiç bi şey göremedim. Bilgisi olan var mı?
Kızlar ben bu perş ikinci seansıma gittim toplamda 5-6 cm incelme var
ama diyetimi ve sporumu veeee en önemlisi suyumu ihmal etmemeye çalışıyorum bence işe yarıyor ama dediğim gibi o parçalanan yağların vücuttan atılma işi bize düşüyor,sporla falan eriyen ilk yer en gevşek bölge yani sorunlu yerinizden gidiyor ben ank kızılayda bir yere gidiyorum internetten fırsatla almıştım
bu arada ben giderken kıyafet namına birşey götürmüyorum yanıma zaten göbeğimi açıp yaptırıyorum(lpgyi bilmiyorum) ama kavitasyon ve powerp. gerek yok kıyafete..
fırsat siteleri hep istanbulda malesef
Fırsat sitelerinin çoğunda verilen kampanyaların çoğunda , ya uygulamada sorun oluyor ya cihazda..Memnun dönen çok az..
Bu yuzden iyi araştırmak lazım..Bilinçli olarak gidilirse
en azından söylediklerine karşı '' hayır bu şekilde olmasını istiyorum''diyebilelim..
mhaba birsen bende doğumdan sonra kalan göbekten ve basenden şikayetçiyim okuduklarım sonucunda kararsız kaldım ne yaptıracağım yada yaptırsam mı karar veremedim.sende kaç cm incelme oldu?ve ne kadar?yazdıkların cesaret verdi biraz.teşekkürler
magrenta'ya kesinlikle katılıyorum. insanlar herşeyi deneyip başarılı olmuyorsa mecburen böyle şeylere yöneliyor. bence de kavitasyon kesinlikle zayıflama aracı değil ama "bölgesel incelme aracı" hani vücudunuzun belli bir bölgesi inatla incelmez. ki bu türk kadınında genelde popo ve basendir. mesela benim devasa bir basenim falan yok ama ne kadar spor ve diyet yapsam da belimden karnımdan verip basenimden nispeten daha az veriyorum. 5 ay diyet yaptım, 16 kilo verdim ama şu an belim 38 bedenken popo ve basenlerim hala 40 beden. yani bir orantısızlık var. durum böyle olunca son çare artık kavitasyonu denedim. yoksa ben de biliyorum esas inceltenin diyet ve spor olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?