Acıbadem hast. kavitasyon yaptıran var mı? suan kampanya varmış 5 seansı 900 küsür sizce pahalıMı?
Walla cnm dier ark larin odedii fiyatlara bakarsak pahali ama soncta belli basli bi yer... Ben bi firsat sitesnden aldm 4 seans 600 tl ymis guya biz 60 a aldik 8 seans kavitashon 4 elktro 4 te left mi ne ole bise hepsi 240 tl:s gerci bn daha baslamadm sinawlardan sora basliim dedim ams gorusmeye gittiimde baya sistemleri vs iidi memnundu ordakiler... Bakalim artk
Nasp:/:44:
Ewet radyo frkans ti.. Bu kavitasyonun yaninda o digerlerinden bi tanesi sartmis daha etkili oluomus.... Bu hani firsat siteleri varya burda yazmam yasak olabilr sanrm:s sehirfirsati.com buna uye oluosun sana senin sehrinle ilgili o siteye uye oldgn icin cesitli firmalarin reklami ve indirimi gelio kupon gibi sen site uzerinden kartinla satin aliosun onu ve o indirim sadece o gun basvuranlar yararlanio... Tabi ben kredi kartimi sanal ortamda kullanmaktan tirstgm icin bana o indirm geln firmayi aradm :) ikna zor oldu ama gittigmde direk elden verdim ucreri bana yakndi yer zaten.. Gerci ilk bi bina gibi yerin ust karsilikli iki dairesi gibi gozukuodu onu garipsedm bilgi alip cikarm dedm gittim ciddi ilgilendiler arti makineleri gostrdiler ve resmn garnti verdi kadn... Bide bn ordayken 4 kiz girdi iceri bi tanesi orda yaptrmis arklari onu oyle baya incelms gornce gaza gelp baslamayi dusnmusler kizlarda baya soru yagmuruna basliinca rahatladi icim... 8 seans aldm ama snwlardan sora baslicam her hafta gitmem lazm mis cunku... Yer bakrkoyde cnm... Ama kmpanya o gunlktu cnm... Ama istrsen bi bak akliba yatarsa gittgnde acitasyon yaparz gec geldi mail yada kuzenim gec soledi die hatta kuzenm vermis parasni baslickmsta dersin ismimi solerm sanatabii ben bide yanında radyofrekans dusunuorm. canm sen o sitenın lınkını yollar mısın bana sana zahmet.
daha önce radyofrekans yaptırmıştım 5 seans cok ama cok farketmişti herkez en çokda gıdık ve basenlerimde sora yine kilo alınca sil baştan oldu herşey şimdi ikisini birden düşünüorm umarım bi an önce fazlalıklarım gider(
Peki dikkat etmn gerekn seylerle ilgili bi diet listsi vs vermslermydi? Nasildi?
ben 20 kg wermiştim baktım sarkmaya baslıyorum basenlerm ve gıdıgım duruo hemen dr.uma gittim akupunktur dr.uma radyofrkansa baslıcam ama kiloda vermem gerektini söledileri diyet yaptım her hafta 1.kg verdim 5 seansda 4 kg vermiştim ama herkez daha fazla olduna inanıodu baya sıkılaşmıştım
Wauw 20 kg super ya helal olsun... Onu nasil verdin? Bu arada bilmiyorm yardmci olabilceim bise varmi kavitadyonla ilgili baslams olsaydm daha saglkli bilgi verebilrdm:/ ama istrsen git bi gorus hem daha once diger kullandgn makinayida gordgn icin ordakiyle aynimi die kiyaslarsnda..
aşık olunca 5ayda 25 kg wermiştim..:) ama wrrdimde ne oldu sora bi depresyonla 35 kg olarak 1 senede geri aldım( işte bnm dr.umda kavitasyon yoktu o yüzden araştırırken acıbadem çok iimiş bunu öğrendim kampanyda warken aradım randevu aldım h ici gidicem görüşmeye umarım ikisini birden uygun fiyata çıkartabilrim. cnm werdigim kiloda sadece diyet yaptım spor yapmamştım yapamamıştım yürüyüşüe bile çıkmıodum sadece ev işlerinde hareketim oluodu.
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ilk defa bir konuya yorum yazıyorum..ben selülitlerimden yana çok şikayetçiyim bu nedenle kavitasyon ve radyofrekans uygulamasını birlikte yapmak istiyorum..malum bu sıralar fırsat sitelerinde çokça karşımıza çıkıyor ama güvenebilir miyiz giden oldu mu o şekilde??acil yardımınıza ihtiyacım var=(
anladım canım ama ben işte anca kupon alırım gidip o kadar para bayılamambakalım önümüzdeki fırsatlara bakıcaz artık sen gidersen nolur burda yazmayı unutma sonuçlarıı
Merhaba.
Ben de düşünyorum ama bölgesel incelmeden çok selülit için gitmek istiyodum.Bölgesel incelmde de olmuş olur haliyle tabiki ama asıl şikayet selülitler.Bu amaçla gitmek uygun olurmu ki sizce.fazla olmasa da göze batıyo selülitlerm.:
Hani demişsiniz ya radyo frekans tedavisi,kavitasyonu tek başına alsam yeterli olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?