Kavitasyon yaptıran var mı?

Arkadaşlar foruma ilk defa yazıyorum..bır konuda yardımınıza ıhtıyacım var

Ben bi fırsat sitesinden izmirden kavitasyon ve lnf drenaj aldım.

Ben eskıden diyetisyenle 15 kılo vermıstım, yaglarım gıttıgı ıcın bacaklarımda sarkmalar oluştu ve tabi selülitte var...

kavitasyon sarkmalara iyi geliyor mu yoksa sadece selülite mi iyi geliyor..şimdi yağları parçalıyor deniliyor,biraz daha yağlarım gıderse acaba daha da sarkar mı yoksa toparlama ,sıkılaştırma mı yapıyor??

benim asıl amacım sıkılaşmak..

sıkılaşırsın canım..

kızlar merhaba..

ben c.tesi günü çekmeköyde hülya pekar'n yerine gittm..amacım akupunktur yaptırmaktı ancak aklım kavitasyona kaydı..ona gitmeye karar verdim..ama burda okuduklarımdan kafam cok karısıo..gitsem mi gitmesem mi..:26: zayıflamak istiiyooorrruuummmmmmmmmmmmmmmmmmm...

iZMİR'de nereden aldın kavitasyonu merak ettim bende almak istiyorum genelde bornovada var bende orayı pek bilmiyorum..şuanda bir fırsat var aslında 50 seans 299tl lenf direnaj kavitasyon sauna filan paket yapmışlar..

iZMİR'de nereden aldın kavitasyonu merak ettim bende almak istiyorum genelde bornovada var bende orayı pek bilmiyorum..şuanda bir fırsat var aslında 50 seans 299tl lenf direnaj kavitasyon sauna filan paket yapmışlar..

paket fiyatı bende gördüm ama her hafta gidebilecekmisin almayı planlıyorsan almaan önce ara seansları sor kaç dk sürer nasıldır ne değildir ona göre al
ben bi bornovadan aldım ama henüz gitmedim çok dolu oraya giden arkadaş var baya incelmiş :)
alsancaktan aldım 3 seans belki görümüşündür 39.90a kavitasyon lenf drenaj bişi daha vardı ama seans 20 dk sürüyor kavitasyonda 10 dk bi bacak 10 dk bi bacak 2 seans gittim ama işe yaramadı malesef çok iyiler ç.ok yardımcı oluyorlar ama 10 dk olması kötü

canım fırsat sıtesınden aldım,titiz hanım güzellik diye yazıordu,ama salonun tabelasında osman-hulya guzellık merkezı yazıyormus,bornova ozkanlar mıgros tarafındaymıs,aradıgımda oyle dedıler.carsamba gunu 3 kız başlıyorus.ev arkadasım basen bolgesıne,dıger arkadasım gobek,ben de bacaklarımdakı sarkmalardan dolayı bacaklarıma yaptırıcam,gelısmelerı ıletırım canım

Son düzenleme:

benım bornovadan aldıgım 45 dk suruyormus ortalama,içinde kavitasyon ve lenf drenaj varmıs,nasıl olucak bılmıyorum,o kdr dolu ki,carsamba gecesıne 3 kişik aksam 10 dan gece 12 30 a kadar randevu alabıldık.umarım işe yarar..

ölçülerimi aldılar. şimdi diyorlar ki, pressoterapiyle serbest kalan yağlar daha çabuk vücuttan atılıyor, bunun için de 200 TL vermeniz gerekiyor. Vermezseniz, buradan çıkınca ve tekrar gelinceye dek her gün yürüyün ya da egzersiz yapın. Ben iki bölge birden yaptırmak istedim, pressoterapi olmadan sakıncalı olacağını, karaciğere çok yükleneceğimizi söylediler. mantıklı geldi.10 gün sonraya gel dediler. iki seans arası 10 gün, bu da yine vücut parçalanan yağları ancak atar diyeymiş... tek aklıma takılan 1 hafta değil de 10 gün seans aralığı olması :44:

OF OF OF o ne yahuuu çok entreresan yazk orda çalışanlarada :)
hadi bakalım deneyin sizinki nasılmış merak ettim :)
benimde hepsi toplam 40-50 dk arası süsüyor pek işe yarayacağını sanmıyorum yarın 3,seansa gidicem

merhaba arkadaşlar.bende sizin gibi kavitasyon yaptıranlardanım.2 ay önce bir sitede kampanyasını görmüştüm 5 seans kavitasyon+ 5 seans pasif jimnastik 45 tl tabi hemen 2 paket alıp 90 lira ödedim ( bu arada diğer arkadaşların ödediği fiyatları görünce onlar adına çok üzüldüm aynı işlemi görüyorlar ama kaç kat fazla para ödüyorlar, sakın siz daha fazla ödüyorsunuz diye size daha iyi işlem uyguluyorlar sanmayın, çünkü bu olaya ben şahit oldum, işlemi uygularlarken odaya başka bir bayan daha geldi o gelmeden 5 dakika öncede orda çalışan bayan o kadının çok para ödediğinden bahsetti.inanın kadın odaya geldikten sonra işlemi bitinceye dek gözüm hep üzerindeydi ve bana ne yaptılarsa aynısını uyguladılar ne bir eksik ne bir fazla..çok üzücü yaaa ben 90 liraya diğeri dünya parayaa..
gelelim kavitasyona; rica ediyorum arkadaşlar evden çıkmadan önce vücut ölçülerinizi alın bilerek gidin çünkü doğru ölçmüyorlar ve işlem sonundada 2-3-4 cm diye abartıyorlar..tabi ölçüsünü bilmeyende inanıyor. ama ben bilinçli gittiğim için ilk 2 seansta 1 cm anca gitti.. sonra ara verdim gidemedim. 21 martta tekrardan başladım 3. seanstan 1 cm gitti ama şunu belirteyim sıkı diyetteyim ve sporda yapıyorum ve bol su içiyorum sadece kavitasyon ve pasif jimnastik bir işe yaramıyor..
bi arkadaşın yazısında okudum 10 dk uygulanıyormuş onda sanırım.. benim gittiğim yer bornovada 30 dk kavitasyon 30dk pasif jimnastik şeklinde ve ıslak uygulanıyor.. cuma günü 4. seansta gidicem..

Arkadaşlar bugun 3 kişi ilk seansımıza gittik.

Bir arkadaşım basen bölgesinden gitti,40 dk kavitasyondan sonra,lenf drenajdan cok onun pasıf jım. ihtiyacı varmıs,bir 45 dk ona girdi.

Ben bacaklarım ıcın gıtmıstım.20 dk bır arka bacak,20 dk dıger arka bacak.Sonra lenf drenaj 15 dk surdu

Diğer arkadaş 2 gun once kavıtasyona başka bi yerde gıttgı ıcın,sadece pasıf e gırdı 45 dk.

Basen bölgesinden arkadaşım 3 cm ınceldı

Benım bır bacagım dıger bacagımdan 3 cm fazlaydı senanstan önce.SEanstan sonra kalın bacagım 3 cm ınceldı,dıgerı de 1 cm ınceldı.

Ölçüler ne kadar doğru bılmıyorum,seanstan önce ölçmemiştim.Ama eve gelınce seanstan sonrakı ölçüyü ölçttüm aynı çıktı.

kızlar benim 3 seans bitti sonuç ne bilmiyorum cm belki gitmiştir regl dönemine giriyorum çünkü
benim süre az ama çok ilgililerdi hatta bazı bölgelerde varis var die çok korktular aman bidaha girmeyin diye diye tembihlediler :) amaucuz etin yahnisi hesabı işte aynı anda bir kadın geldi göbek için çok fark var diye konuşuyolardı sanırım bana yaramadı
5 seansda bornovadan almıştım esen arkadaşın gittiği yere sanırım gidemicem ondan çok umutluydum

Arkadaşlar daha önce de konuşulmuş grupfoni maçka da R*** E***** isimli yerden bikaç paket birden aldım ben dün. Ancak bugün gidip görüştüğümde 1. çok konuya hakim gelmediler. 2.uygulama 20 dk deniyor ama ben daha uzun sürsün diye birkaç paket aldım yok efendim birleştiremeyiz lenf drenaj denen aleti gösterip 200 tl de ona para vereceksiniz çok yüklenirsiniz dediler. Açıkçası 16 seans 29 tl ye aldım ama, 20 dk da bir bacak bölgesi ne yarar görebilirki o da haftada 1 kez. (10 gün diyorlar ama zorlasak haftada bir gidilir benim anladığım.) İptal ettirebilirim bu hafta içinde ve çok kararsızımm.

15 dk kavitasyon 5 dk radyofrekans olmak üzere toplamda 20 dk dediler. Tek bir makine ile bu yapılıyor aynı makinayla hallediyoruz tamamını dediler. Uygulama sadece bu kadar ama lenf drenaj aletine pülvirizeye benzer bir isim vermişler, bunu almak isterseniz 200 tl dediler. Birkaç paket aldığımı birleştirmek istediğimi, 20 dk yerine 1 saatlik uygulama (45 kavitasyon 15 radyo frekans) istediğimi söylediğimde aynı lenf drenajı gösterip 200 tl ödemelisiniz yoksa uygun değil vücudunuzu zorlarsınız dediler. Haftada 2-3 gün geleyim ancak her defasında farklı bir bölge için gelmek istiyorum dediğimde uygun değil karaciğer çok zorlanır ama lenf drenaj alırsanız tabi olur hepsini aynı anda da yaparız dediler. Kısaca lenf drenaj alırsak herşey ok yoksa sadece haftada bir ve toplam 20 dk. Sizce hepsini toptan iptal etmelimiyim?

Kizzllaarrrr ben sehir firsati diye bi siteden indirim kuponu olarak kavitasyon hizmeti aldim..yer bakirkoyde perihan cicek diye bir yer...4 sean 60 milyondu ben 8 seans aldim birde 4 lenf dranaj aldim onlarda 4 seans elect terapi hedie ettiler ama daha baslamama cok var... Yazilarini takip ettim bakirkoyde p...n cick diye bir yer postanenin yukarisinda...oraya giden varmi? :26:Birde memnunmusun birazda korktm acikcasi://

slm kızlar bugünde kavitasyona gittim anlatayım dedim benim gibi hep son sayfaları okuyan varsa kavitasyonu internetten paket olarak aldım R...Estetik diye beşiktaşta bir yer 29küsürTL firmayla alakalı internette hep şikayetler kötü şeyler yazılmış valla hiç öle diil evet küçük bir yer ama gayet ilgilendiler birde ben gittiğimde kimse yoktu cumartesi olmasına rağmen denk gelmişim öle dediler gayet temiz ve dezenfekte kurallarına uygundu 20dksürdü toplamda 15dksı kavitasyon 5dksı radyofrekans toplamda 16 seans kavitasyonla radyofrekans bittikten sonra 6 seans koruma ve 4 seans selülit programı var ben göbeğim için gittim bana şöyle bir teklif sundular 8 seans göbek 8 basen şeklindede yapabiliriz incelme durumuna bağlı olarak beklicem şimdi haftaya gidiyorum bir sonraki seansa etki görürsem tekrar yazıcam size

Hmmm hayirlisi olsn cnm ins guzel sonuc alirsin... 20 dk baya az geldi ama ins yetrli olur... Bakalim bnmki nasi gecicek:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…