Arkadaşlar foruma ilk defa yazıyorum..bır konuda yardımınıza ıhtıyacım var
Ben bi fırsat sitesinden izmirden kavitasyon ve lnf drenaj aldım.
Ben eskıden diyetisyenle 15 kılo vermıstım, yaglarım gıttıgı ıcın bacaklarımda sarkmalar oluştu ve tabi selülitte var...
kavitasyon sarkmalara iyi geliyor mu yoksa sadece selülite mi iyi geliyor..şimdi yağları parçalıyor deniliyor,biraz daha yağlarım gıderse acaba daha da sarkar mı yoksa toparlama ,sıkılaştırma mı yapıyor??
benim asıl amacım sıkılaşmak..
Arkadaşlar foruma ilk defa yazıyorum..bır konuda yardımınıza ıhtıyacım var
Ben bi fırsat sitesinden izmirden kavitasyon ve lnf drenaj aldım.
Ben eskıden diyetisyenle 15 kılo vermıstım, yaglarım gıttıgı ıcın bacaklarımda sarkmalar oluştu ve tabi selülitte var...
kavitasyon sarkmalara iyi geliyor mu yoksa sadece selülite mi iyi geliyor..şimdi yağları parçalıyor deniliyor,biraz daha yağlarım gıderse acaba daha da sarkar mı yoksa toparlama ,sıkılaştırma mı yapıyor??
benim asıl amacım sıkılaşmak..
iZMİR'de nereden aldın kavitasyonu merak ettim bende almak istiyorum genelde bornovada var bende orayı pek bilmiyorum..şuanda bir fırsat var aslında 50 seans 299tl lenf direnaj kavitasyon sauna filan paket yapmışlar..
iZMİR'de nereden aldın kavitasyonu merak ettim bende almak istiyorum genelde bornovada var bende orayı pek bilmiyorum..şuanda bir fırsat var aslında 50 seans 299tl lenf direnaj kavitasyon sauna filan paket yapmışlar..
paket fiyatı bende gördüm ama her hafta gidebilecekmisin almayı planlıyorsan almaan önce ara seansları sor kaç dk sürer nasıldır ne değildir ona göre al
ben bi bornovadan aldım ama henüz gitmedim çok dolu oraya giden arkadaş var baya incelmiş :)
alsancaktan aldım 3 seans belki görümüşündür 39.90a kavitasyon lenf drenaj bişi daha vardı ama seans 20 dk sürüyor kavitasyonda 10 dk bi bacak 10 dk bi bacak 2 seans gittim ama işe yaramadı malesefçok iyiler ç.ok yardımcı oluyorlar ama 10 dk olması kötü
:) evet aynı yer nihayet oraya giden birini buldum.ya kadın bana ikisi aynı makinada deyince ve açıklama yapmayınca çok rahatsız oldum.ama gidicem bakalım bu cuma.delibalık ölçü aldılarmı başlamadan.ne parasındayım ne de ordan bambaşka biri olarak çıkmak istiyorum sadece kandırılmak istemiyorum yani bana olağan uygulamayı yapsınlarda sonuç alamazsam bünyeme bağlayayım salaklığıma değil.dediğim gibi benim ilk randevum cuma sende sonuçlarını burdan yazarsan takip etmek isterim.teşekkürederim
benım bornovadan aldıgım 45 dk suruyormus ortalama,içinde kavitasyon ve lenf drenaj varmıs,nasıl olucak bılmıyorum,o kdr dolu ki,carsamba gecesıne 3 kişik aksam 10 dan gece 12 30 a kadar randevu alabıldık.umarım işe yarar..
Hmmm hayirlisi olsn cnm ins guzel sonuc alirsin... 20 dk baya az geldi ama ins yetrli olur... Bakalim bnmki nasi gecicek:/slm kızlar bugünde kavitasyona gittim anlatayım dedim benim gibi hep son sayfaları okuyan varsa kavitasyonu internetten paket olarak aldım R...Estetik diye beşiktaşta bir yer 29küsürTL firmayla alakalı internette hep şikayetler kötü şeyler yazılmış valla hiç öle diil evet küçük bir yer ama gayet ilgilendiler birde ben gittiğimde kimse yoktu cumartesi olmasına rağmen denk gelmişim öle dediler gayet temiz ve dezenfekte kurallarına uygundu 20dksürdü toplamda 15dksı kavitasyon 5dksı radyofrekans toplamda 16 seans kavitasyonla radyofrekans bittikten sonra 6 seans koruma ve 4 seans selülit programı var ben göbeğim için gittim bana şöyle bir teklif sundular 8 seans göbek 8 basen şeklindede yapabiliriz incelme durumuna bağlı olarak beklicem şimdi haftaya gidiyorum bir sonraki seansa etki görürsem tekrar yazıcam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?