Ne durumdasın canım. İlk başlarda göbeğimde şişkinlik oldu, bu normal mi?Ben lenf drenaj ,kavitasyon, radyo frekans, pasif jimlastik paket olarak satin aldim. 2. Seanstan sonra olcum yaptilar. Gobekten 5 cm incelmisim. Sasirdim hem de cok. Bu iste bi hata olmali diye dusundum.
Ahhh ben de kavitasyon +lenf drenaj paketi aldım, işe yaramadıArkadaşlar basen ve üst bacak şikayetini yoğun yaşayan biriydim.Fazlasıyla spor yapmama ragmen 56 kiloya düşüp basenlerden cm oynatamamış bir genetik yapım vardı.Aklınıza gelebilcek her yoluda denedim.Kavitasyonda bunlara dahil.Üstüne radyo frekans,lenf dranaj,pasif jimnastik ve soğuk lipolizde ekti.Sonuç sıfır.Bu tarz uygulamalar deriyi bir miktar sıkılaştırır evet ama süreklilik arzetmediği için çok değil bir hafta sonra deri tekrar gevşemeye başlar.Kaldı ki o bir miktar incelede deri elastikiyetinize bağlı olarak 3-5 cm ye tekabül eder.Böyle bir şeye para vermek aşırı büyük saçmalık.Ciddiyetle güzellik salonlarının para tuzağı olduğunu düşünüyorum.Artık bu tarz şeylerden bir şeyler beklemeyin.Ben en son naptım diye soracak olursanız, zaten 86 kilodan 56ya düşmüş biri olarak 103cm le sabitlenen basenime ve kalınlıklarıyla 34 olan üst bedenime düşman bacaklarıma lazer liposuction yöntemiyle bay bay dedim.Şuan 3.haftam oldu yaptıralı şişliklerim morluklarım olmasına ragmen henüz korseyi çıkarmamış olmama rağmen basenlerim dümdüz ve artık iç bacaklarımda boşluk var. :) maddi açıdan bakıldığında bu yöntemlere göre pahalı evet ama paranızı sokağa atmıyorsunuz en azından...
Yani umarım sonuç hayal kırıklığı olmaz..Ahhh ben de kavitasyon +lenf drenaj paketi aldım, işe yaramadı
Soğuk lipoliz yaptırdım, bakalım ne olacak
merhaba yaptırdığınız işlemin fiyatını öğrenebilirmiyim benim alt basen sorunum varArkadaşlar basen ve üst bacak şikayetini yoğun yaşayan biriydim.Fazlasıyla spor yapmama ragmen 56 kiloya düşüp basenlerden cm oynatamamış bir genetik yapım vardı.Aklınıza gelebilcek her yoluda denedim.Kavitasyonda bunlara dahil.Üstüne radyo frekans,lenf dranaj,pasif jimnastik ve soğuk lipolizde ekti.Sonuç sıfır.Bu tarz uygulamalar deriyi bir miktar sıkılaştırır evet ama süreklilik arzetmediği için çok değil bir hafta sonra deri tekrar gevşemeye başlar.Kaldı ki o bir miktar incelede deri elastikiyetinize bağlı olarak 3-5 cm ye tekabül eder.Böyle bir şeye para vermek aşırı büyük saçmalık.Ciddiyetle güzellik salonlarının para tuzağı olduğunu düşünüyorum.Artık bu tarz şeylerden bir şeyler beklemeyin.Ben en son naptım diye soracak olursanız, zaten 86 kilodan 56ya düşmüş biri olarak 103cm le sabitlenen basenime ve kalınlıklarıyla 34 olan üst bedenime düşman bacaklarıma lazer liposuction yöntemiyle bay bay dedim.Şuan 3.haftam oldu yaptıralı şişliklerim morluklarım olmasına ragmen henüz korseyi çıkarmamış olmama rağmen basenlerim dümdüz ve artık iç bacaklarımda boşluk var. :) maddi açıdan bakıldığında bu yöntemlere göre pahalı evet ama paranızı sokağa atmıyorsunuz en azından...
benim basen,popo altı,diz,diz üstü,iç bacak falan derken alanım fazlaydı, bu yüzden sizin için yol gösterici olur mu bilmiyorum ama 4500 civarı bir fiyat. doktorlara gidip şikayetiniz üstüne fiyat alabiliyorsunuz zaten bunun için bir muane ücreti ödenmiyor diye biliyorum yani ben 5 6 doktor gezmişimdir.O yüzden en sağlıklı sonucu gidip sorarak alırsınız. umarım güzel olur:)merhaba yaptırdığınız işlemin fiyatını öğrenebilirmiyim benim alt basen sorunum var
ya öğrenirsen banada söyler misin nedir bu hiç duymadım. lazer liposakşın yaptırdım henüz 1ayım lpg desteği önerdi doktorum.hangisi daha iyi sıkılaştırma sonucu verir.bir sürü yöntem var ve insanın kafası karışıyor gerçekten.lipomax diye bir şey varmış bilen varmı bir nevi kavitasyon deri sıkılaşması ve incelme sağlıyormş kişinin ihtiyacına göre
Mecidiyeköy de bi yerde duydum sıradan kavutasyon dan farklıymış liposuction yaptırdığın Dr a bi sorsana onlar daha iyi bilir kavitasyonu hiç önermemişti drya öğrenirsen banada söyler misin nedir bu hiç duymadım. lazer liposakşın yaptırdım henüz 1ayım lpg desteği önerdi doktorum.hangisi daha iyi sıkılaştırma sonucu verir.bir sürü yöntem var ve insanın kafası karışıyor gerçekten.
Dr un kim bence iyi bir fiyat o kadar bölgeye rağmen sonuç alabildin mi bende yağ aldırdım ama farklı bir şey için alınan yağlarım bacağıma transfer edildi giden yağlar ilk günden fark etmişti çok güzel bir olay zaten zayıf biriyimmdir ama şimdi hiç basenim simit bölgem olmuyo müthişbenim basen,popo altı,diz,diz üstü,iç bacak falan derken alanım fazlaydı, bu yüzden sizin için yol gösterici olur mu bilmiyorum ama 4500 civarı bir fiyat. doktorlara gidip şikayetiniz üstüne fiyat alabiliyorsunuz zaten bunun için bir muane ücreti ödenmiyor diye biliyorum yani ben 5 6 doktor gezmişimdir.O yüzden en sağlıklı sonucu gidip sorarak alırsınız. umarım güzel olur:)
Nejdet Şişman doktorum.6temuzda yaptırmıştım.Basenlerim resmen artık yok ama bacaklarım aşırı şişti şuan ödemden anlayamıyorum.Hissizlik falanda geçmedi tam olarak.Sabır dönemine girdim yani.Umarım çabuk geçer şu zamanlar :) işte bu şişlik içinde lpg faydalı olacaktır diyor doktorum.Hem deri sıkılaşması için falanda iyiymiş.Her türlü yöntemi denedim ama lpg bilmiyodum.Kavitasyon zaten saçma sapan bişey bencede. 17sinde kotrolüm var lpg yede başlıcam yüksek ihtimalle.bakalım neler olcak :)Dr un kim bence iyi bir fiyat o kadar bölgeye rağmen sonuç alabildin mi bende yağ aldırdım ama farklı bir şey için alınan yağlarım bacağıma transfer edildi giden yağlar ilk günden fark etmişti çok güzel bir olay zaten zayıf biriyimmdir ama şimdi hiç basenim simit bölgem olmuyo müthiş
lpg ne miş ben çok anlamadım ama Dr diyorsa etkili olacak olun muhakkakNejdet Şişman doktorum.6temuzda yaptırmıştım.Basenlerim resmen artık yok ama bacaklarım aşırı şişti şuan ödemden anlayamıyorum.Hissizlik falanda geçmedi tam olarak.Sabır dönemine girdim yani.Umarım çabuk geçer şu zamanlar :) işte bu şişlik içinde lpg faydalı olacaktır diyor doktorum.Hem deri sıkılaşması için falanda iyiymiş.Her türlü yöntemi denedim ama lpg bilmiyodum.Kavitasyon zaten saçma sapan bişey bencede. 17sinde kotrolüm var lpg yede başlıcam yüksek ihtimalle.bakalım neler olcak :)
umarım öyle oluır.sonuçları yazıcam...lpg ne miş ben çok anlamadım ama Dr diyorsa etkili olacak olun muhakkak
İncelme yapıyor değil mi hayat tarzı (kalori açığı olmaksızın) yağlar kaybediliyor mu?Kavitasyon işlemini size tavsiyem kendiniz cihazı satın alarak evde uygulayın çok daha etkili oluyor.Ben pandemiden dolayı güzellik salonlarına gitmeye pek güvenemediğim için zenginten marka kavitasyon cihazı aldım 4. ayı tamamladım selülitim kalmadı.Şuanda bacaklarımı daha fazla inceltmek için kullanıyorum.Hem elimin altında istediğim zaman kullanabiliyorum hemde maliyeti daha ucuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?