- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.200
Ben ikilemdeydim. Zaten evde yatiyorum,elimde tel. BuralardayimSana da mı vermedi
Spordan muaf olmam yiter
O yuzden iyi oldu izine cikmama. Yazar dururum ki
Ne alemde ev ahalisi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ikilemdeydim. Zaten evde yatiyorum,elimde tel. BuralardayimSana da mı vermedi
Büyük kız daha iyi ama küçüğüm daha halsiz vızır vızır vızırdıyorBen ikilemdeydim. Zaten evde yatiyorum,elimde tel. Buralardayim
Spordan muaf olmam yiter
O yuzden iyi oldu izine cikmama. Yazar dururum ki
Ne alemde ev ahalisi?
Masallah valla sanaBi maasallah alirim
Camasirlari bulasiklari yikadim,
yogurt yaptim,
meditasyonumu, yuruyusumu yaptim,
artik yatisa gecebilirim
ogleden sonra sipalari bir yerlere tasiyacagim. Enerji toplayayim.
Bu senenin ilk taze fasulyesini aldim,
aksama fasulye+bulgur pilavi ikilisini yapiyorum.
Benden haberler bu kadar, kactim
Ay doğru not almamisim onuCanım çokom ben biraz izin istemiştim vermedin mi gadasını aldığım
Oh şifa olsunGünaydın
1,5 koca kase corba gømdum sarimsakdan yaniyorum suan
Evet yazmışsın tartı günü yine kafam karışmış herhalde
izinliyik diye topiğe de mi gelmeyekAy doğru not almamisim onu
E buradasınız sürekli konuşuyoruz anlamıyorum kim izinli kim değil nasıl izin yapiyonuz gardasim
Oh şifa olsun
O zaman menü beklemiyorum tamamdır izinli yazdim canımizinliyik diye topiğe de mi gelmeyek
Nasil stok yaptinDün evdekilerin başını beklerken Gruplarımızi temsil eden savaşçı kadınların farklı hallerini stok yaptım içimdeki hevesi ne edeceguk
Tartı günleri biraz daha eğlenceli olsun bir şenlikli olsun
Yıkım Ekibini tank girl temsil ediyor mesela farklı hallerini kaydettim. Grup yıldızlarını paylaşırken o görselleri de buradan paylaşırım. Karşılaşma gibi bu karakterler çok güzel ya bakarken gaza geliyor insanNasil stok yaptin
Black canary, Gotham dan degil mi yaYıkım Ekibini tank girl temsil ediyor mesela farklı hallerini kaydettim. Grup yıldızlarını paylaşırken o görselleri de buradan paylaşırım. Karşılaşma gibi bu karakterler çok güzel ya bakarken gaza geliyor insan
Mesela şu hanım kızımız Black Canary Sexual Chocolates yıldızını temsil edecek
Eki Görüntüle 3410874
Bende kaç gündür yürüyüş yapamadım içimde patlıyorOturdugum yerden camasir katlayim. Sepet dolu askilik da oyle. Esimde evde bu hafta. Dursun nolcak diyor . Ben gordukce deli oldum
O hissi anliyorum bahceye cikip az hava alacagim..dun doktor fazla yorma yuruyusu beklet dediBende kaç gündür yürüyüş yapamadım içimde patlıyor
Bende katladım bugün yerleştirdim evi götürüyordu yavaş yavaş süpürdüm sildimOturdugum yerden camasir katlayim. Sepet dolu askilik da oyle. Esimde evde bu hafta. Dursun nolcak diyor . Ben gordukce deli oldum
Nefes ilaci dedigin seyden olabilir. Ismi nedir?Antibiyotikden mi kullandığım nefes ilaçlarından mı bilmiyorum o kadar çok şişim ki seda sayan görse doktor adresi sorar yüzüm o kadar gergin ince çizgiler yok oldu