- 13 Mart 2019
- 12.674
- 40.337
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 3410599 Eki Görüntüle 3410600 cezamı çektim kaptanım growihtjo ile sporumu yaptım.
Ayağınıza sağlık kızlarAyaklarımın altı zonkladi bide kramp girdi ama bir nebze olsa rahatladim
Canım çok geçmiş olsun daha iyi mi yavrunBu arada benimde hasta olup yapamadığım 20.000 adımım vardı.
Yeri gelmisken o kuralı hatırlatmış olayım, aynı hafta içinde 2 kere diyet dışı beslenmek 20.000 adım ceza sebebidir. 24 saat içinde tamamlanır.
Cocuk bir toplasın okula bıraktığım gibi yollardayim
Şükür ateş yok artik canım sağol Ama çok halsiz. Burun Boğaz hep tıkalı. Nefesini kontrol ediyorum başındaCanım çok geçmiş olsun daha iyi mi yavrun
İnşallah biran önce toparlar
Canim yaa keşke çocuklar hiç hasta olmasa onlara zor analara daha zor özellikle iştah konusuŞükür ateş yok artik canım sağol Ama çok halsiz. Burun Boğaz hep tıkalı. Nefesini kontrol ediyorum başında
Yaaa inanmiyorim tam da ihtiyacım olan haftada ilaç gibi geldi bu birincilik çok teşekkür ederim kızlarYıldız savaşlarında bu hafta
Ağır sıklette Yıkım Ekibi yıldızı @delfinia
Grup alfa yıldızı @nnurc la eşleşti ve kazanaannn alfa kadını @nnurc oldu
Eki Görüntüle 3410482
Hafif siklette Sexual Chocolates yıldızı G Goklerce Supernova yıldızı Alys la karşılaştı ve kazanaann alev ateş çikolata G Goklerce oldu
Eki Görüntüle 3410483
1'incilerimiz G Goklerce @nnurc
Tebrik ederim süpersiniz
Cezalarınız silindi
500 kalori ödül hakkı
2 gün dokunulmazlık(bildirimden muaf)
2'incilerimiz @delfinia Alys
Güzel kilolar verip grup yıldızı olduğunuz ve ligde kendinizi gösterdiğiniz için tebrik ediyorum
300 kalori ödül hakkınız var
Canım benim ben de çok iyi bir rakip sayılmam bu kez şansım yaver gitti
Tamamdır canım
Cezalar
Haftalık sonuçta sabit/+ gelerek
3 gün 10.000 adım veya 45 dk kanıtlı egzersiz cezasına kalanlar
Chocolita
D ddmcrs
Alys
Gonulmeyvesi
Aylık sonuçta sabit/+ gelerek
1 uyarı alanlar
Alys
G Goklerce
Gonulmeyvesi 2. Uyarı
Aynen canım inşallah bağışıklık kazanıyorlar. Bende çok üzülüyorum bir rahat uyuyamadı yavrum. Allah daha zor durumda olan çocuklara da şifa versinCanim yaa keşke çocuklar hiç hasta olmasa onlara zor analara daha zor özellikle iştah konusu
bağışıklık kazanıyorlar böyle olunca da öyle düşünelim
Eksi eksidir yarım kilo eritmişsin eskitmeYaaa inanmiyorim tam da ihtiyacım olan haftada ilaç gibi geldi bu birincilik çok teşekkür ederim kızlar
Canım benim ben de çok iyi bir rakip sayılmam bu kez şansım yaver gitti
Tamamdır canım
Amin canım aminnAynen canım inşallah bağışıklık kazanıyorlar. Bende çok üzülüyorum bir rahat uyuyamadı yavrum. Allah daha zor durumda olan çocuklara da şifa versin
Sana da mı vermediSanada izin yok gada