Bütün tuşlara bastin cemos ahahahKızlar ben hala ishalim
Eve geldim uyudum yeni uyandım kahvaltı yapmadım.
İşte muz yedim faydası olsun diye.
En en fazla 2 minik tam buğday ekmeğine tost yaparım bugünlük kahvaltıya.
Çok geçmiş olsun.Kızlar ben hala ishalim
Eve geldim uyudum yeni uyandım kahvaltı yapmadım.
İşte muz yedim faydası olsun diye.
En en fazla 2 minik tam buğday ekmeğine tost yaparım bugünlük kahvaltıya.
Chocum 2. Ye 500 kalori birinciye daha fazla demiştikİlk sayfaya ödülleri ekledim kızlar bakabilirsiniz
Kayısı çok işe yaradı ama kiraz sapında böyle etki görmedimcok ise yariyor mu ben kiraz sapi iciyorun
Merhaba hoş geldinizHerkese merhaba ben de pazartesi katılmak istiyorum
tam da pazartesi diyete başlamıştım bu grubu yeni gördüm hep ziyaretçi olarak takip ediyodum motivasyon için üye oldum her akşam burayı güncelliycem
Dünü paylaşmak istiyorum
Dün Sabah tartıldığımda 63,75 kiloydum(eve geçince tekrar güncelleyip fotoğrafını paylaşırım)
Hedef kilo 57
Boy165
Kahvaltı yok
Öğle menüsü (324kalori)
Kıymalı taze fasulye
Erişte
Ara öğün (116 kalori)
Bir küçük mandalina
Corny tahıl bar
Akşam menüsü (578 kalori)
Mercimek çorbası
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kuru incir
8248adım
2buçuk litre su
Ekmek yasak değil ama oturup 6-10 dilim yenmiyor tabiikahvalti menu
haslanmis yumurta
salatalik
ve kac dilm yedim bilmedigim ekmek
bir de kahve icicem
3-3.5 suyu tamamlicam
ekmek yasak mi kizlar araniza yeni katildim bugun tartildim ptesi yine soyleeim 84.45 gunccel kilom
Bu ilk tartiniz mi yoksa dün de söylemiş miydiniz?kahvalti menu
haslanmis yumurta
salatalik
ve kac dilm yedim bilmedigim ekmek
bir de kahve icicem
3-3.5 suyu tamamlicam
ekmek yasak mi kizlar araniza yeni katildim bugun tartildim ptesi yine soyleeim 84.45 gunccel kilom
Tamam ben burdan devam o zamanMerhaba hoş geldinizbu hafta katılım sağlayın inşallah pazartesi günü 3. Grupta açığımız olursa alalım sizi. Onlarda yeni baslayacaklar. Sayıların eşit olması gerekiyor ya olmazsa bizimle olmaya devam edin, listeye kalın. Başka katılmak isteyen arkadaşlarda çıkacaktir sonra gruba girersiniz
Alin size bi bilgi dahaHazal Kaya şeker hastasiymis. Alın bu bilgiyle ne yaparsanız yapın
Diyetisyenimde odemim fazlaydı bi karisim önerdi içinde kiraz sapi hibiskus fln vardı bi hafta ic bırak bağırsakları zorlamayalim demiştiArkadaşlar gecen yil dahiliye dr na gitmistim.bu kirazsapi ve kayısı cayi için zararlı olduğunu söylemişti. Bağırsak sistemlerini bozar demişti.
Pazartesi gelecem olmazBak sonra şikayet etme cemoos kırbaçla kovaliyo bizi diye
Hazır ol aksama seni bekliyorum bol yürü menünü düzgün yap
Ya gerçekten bilmiyorum bi türlü adapte olamıyorum en uzun bir hafta gidiyorSen 3 haneden 60 lara inmiş dal gibi olmuş insansın. Hazır olduğunda yine yaparsın.
Bu sefer iki çocuk kafan sağlam değildir nerden başlarsan kar
Tamam pazartesi burdayım inşallahBebeğim yer var ama şöyle yapicaz, sizi pazartesi listeye alıp yarışlara bir sonraki haftaya baslatcaz size. Çünkü yeni olacak ya daha. @Sulukuleli @Brokilo kızlar sizi bugün alacağım çünkü 1-2 gün belki geriden geldiniz hep aktiftiniz başlangıç kilosu verdiniz yanlış hatırlamıyorsam. Ben bu hafta yarışırım deme hakkınız var. Başlangıç kilonuz neydi bu arada? O mesajı bulamadım
Yalnız gruba az katkı sağladığı için karşı tarafa gönderilen kişi gittiği grupta 1. olsa çok kral hareket olmaz mı